Setkání dítěte s otcem

Anonymní
15.11.14 00:04

setkání dítěte s otcem

PROSÍM ANONYMNĚ, DĚKUJI. ahoj :) potřebuji né radu to jsem zdá se zmákla vymyslet dobře, ale ujištění, že to teda správné je.Po třech letech se má moje dítě setkat se svým otcem… sepsala jsem si tři zásadní pro mě body a to: 1.PŘÍPRAVA DÍTĚTE NA SETKÁNÍ,2.VÝBĚR NEURÁLNÍ PŮDY PRO SETKÁNÍ,3.SAMOTNÉ SETKÁNÍ. Stou dvojkou teda nevím kam jít :,( kde je klid a nikdo by nás (JE)nerušil, přeci jen je to dlouhá doba co se neviděli :,(…,nenapadá vás něco? Doma to bohužel nejde. díky za naměty

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
609
15.11.14 00:10

Já bych teda navrhla jako neutrální půdu třeba hřiště. Nebude nič trapnějšího, než když budete sedět někde na kraji v parčíku a trapně mlčet. Takhle budeš moct prohodit věci typu „dívej jak mu to jde“, „tohle ho hrozně baví, dokáže dělat bábovky hodiny“… Pak ta řeč půjde sama ;) nevím teda jak je dítě staré, ani důvod proč se tak dlouho neviděli, zkus to rozvést :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
15.11.14 01:09

Přesně jak píše @tinkerbelll, hřiště je skvělá volba. Je tam dost podnětů, na které se kdyžtak dá stočit pozornost. A dítě si to užije. Kolik mu je let? Píšeš jen, že je to setkání po třech letech. To je taky důležité vědět pro rozhodování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
15.11.14 01:19
@majki.r píše:
Přesně jak píše @tinkerbelll, hřiště je skvělá volba. Je tam dost podnětů, na které se kdyžtak dá stočit pozornost. A dítě si to užije. Kolik mu je let? Píšeš jen, že je to setkání po třech letech. To je taky důležité vědět pro rozhodování.

Právě. Co s puberťákem na klouzačkách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.14 07:51

Dítě bude mít šest

• Citovat
  • Upravit
15113
15.11.14 08:08

Nevím já bych šla raději do cukrárny nebo nějaké restaurace. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
15.11.14 08:24

Myslíš že to dítě zvládne dobře, bez odborné pomoci :think: určitě je i u vás v okolí organizace, která s tímto pomáhá a neutrální prostředí bývá u nich, i ten přechod od matky, pak chvilku spolu a pak sám s otcem, stejně jako psychická podpora pro všechny

neutrální prostředí bych viděla na nějaké dětské zábavné hřiště-asi spíše vnitřní, protože v 6 ti letech sedět naproti táty, kterého jsem 3 roky neviděl, v cukrárně mi přijde dost náročné pro obě strany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
15.11.14 09:19

Co takova ta velka vnitrni herna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.14 09:44

No u nas je spis jedna mala hernicka, snad by to tam šlo, ještě mě napadla mame ťady krasny park takk. Prochazka po parku, pokud by pocasí vyšlo, pro zacatek, co myslite

• Citovat
  • Upravit
102087
15.11.14 09:54

Záleží na dítěti, ty naše tedy procházky nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí