Jak více šetříte na jídle?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
313
12.1.26 16:18

My domácnost se dvěma středoškoláky projíme určitě takových 25tis :nevim:. Ale je pravda, že při nákupu šetřím jen občas… Za mě se dá hodně ušetřit na vaření jídel polévek. Pokud je dcera malá ve školce, tak třeba kuře na paprice, rajská apod. To jí, že by si to dala odpoledne? Omáčku navařit na tři dny jednou s knedlíkem, jednou s kolínky atd. Já jsem takhle vařila opravdu dlouho, to už kluci chodili do školy a když přišli hladoví, tak si to s chutí dali ke svačině i k večeři… kolikrát si do omáčky ani nechtěli dát maso, tak to pak měl ještě manžel. Taky hodně frčely polévky čočková, fazolová, hrachová, gulášová… husté případně k tomu chleba. Když jdu na nákup a vidím v akci luštěniny, skoro vždy je koupím, i když je zrovna neplánuju vařit, pak jako když najdeš :mrgreen:. Kupuju hodně čerstvé ovoce, to bývá drahé, když je v akci koupím více, pokud vydrží. Jogurty, aktimely, muller milky kupuju jedině v akci, když v akcích nejsou, tak nekoupím. A drogérii jako čistící prostředky, pro všechny deodorant, čistící ubrousky, závěsy do WC, na praní atd, to kupuju taky jedině v akci, hodně akcí má Rossman, to sleduju pravidelně. Benzín hodně hlídám a nakupuju co nejlevněji… Jinak už nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.26 19:13

Nás jsme 2 dospělí a jedno roční mimčo a musím říct že pod 10 tis se nedostaneme za jídlo a drogérii, projíme 10-13 tis :( teď jsem počítala a byly tam jedny narozeniny a 2 x svátek a 15 tis :,( snažím se dostat na 8 tis a vůbec my to nejde co myslíte ve 2?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat