Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Souvisí spolu nebo lze mít jedno bez druhého?
pokračování uzamčené diskuze
Já zatím měla vždy sex jenom s nějakými city-ať už láskou, poblouzněním…
@Venetia píše:
Sex bez lásky jde, na to stačí přitažlivost a opacne asi taky, když tu kolikrát píší, ze partnera miluji, ale o sex nemají zájem..každý to.ma zřejmě nastaveno jinak
Pak ale jde o to si uvědomit, co milují, zda ten stereotyp nebo peníze, majetek. Prostě si pořád myslím své, že láska a sec v partnerství musí jit ruku v ruce.
každý asi miluje něco jiného
@kve-tinka píše:
Já zatím měla vždy sex jenom s nějakými city-ať už láskou, poblouzněním…
Já zase většinou bez anebo s city jen na jedné straně
@Venetia píše:
@Venetia píše:
Sex bez lásky jde, na to stačí přitažlivost a opacne asi taky, když tu kolikrát píší, ze partnera miluji, ale o sex nemají zájem..každý to.ma zřejmě nastaveno jinakPak ale jde o to si uvědomit, co milují, zda ten stereotyp nebo peníze, majetek. Prostě si pořád myslím své, že láska a sec v partnerství musí jit ruku v ruce.
každý asi miluje něco jiného
No a na to se právě ptám - jestliže to dle tebe jinak nejde, nežli jen ruku v ruce, jak je to ve stáří? Když už ten sex je mírně řečeno paseé? Anebo při nemoci.
@inkakřivák píše:
No a na to se právě ptám - jestliže to dle tebe jinak nejde, nežli jen ruku v ruce, jak je to ve stáří? Když už ten sex je mírně řečeno paseé? Anebo při nemoci.
promin, tohle : Pak ale jde o to si uvědomit, co milují, zda ten stereotyp nebo peníze, majetek. Prostě si pořád myslím své, že láska a sec v partnerství musí jit ruku v ruce. psala Bora bora, ne já.
neumím to pořádně překopírovat
@inkakřivák píše:
jinak proč až ve stáří… mně je padesát a těch neúspěšných akcí z mužské strany bylo až moc.
Myslím, že pánové kolem padesátky začnou dost přehodnocovat, jestli ten sex je to hlavní.
Jistě by mělo spolu souviset. Sex bez lásky je zneužití těla. A sex není všechno, nejdůležitější je ta vzájemná láska.
@Venetia píše:
jinak proč až ve stáří… mně je padesát a těch neúspěšných akcí z mužské strany bylo až moc.
Myslím, že pánové kolem padesátky začnou dost přehodnocovat, jestli ten sex je to hlavní.
Já mám pořád pocit, že až nebudu mít sex na prvním místě, přestanu existovat ![]()
Až mi bude kolem padesáti, tak dám vědět ![]()
@zoidberg píše:
Já mám pořád pocit, že až nebudu mít sex na prvním místě, přestanu existovat
Až mi bude kolem padesáti, tak dám vědět
určitě..ale asi už se to nedozvím.
Asi jsem stará škola, ale sex bez vztahu je mi cizí.
Asi bych toho byl schopnej, ale nepřineslo by mi to požitek. Jsem šťastný, když vidím, že se mi podařilo fyzicky potěšit ženu, ke které mám city, bez toho by mi to přišlo takové strojové, mechanické, nebo jak to nazvat. Prostě nebylo by to ono a proto to neprovozuju.
@Premek_Orac píše:
Asi jsem stará škola, ale sex bez vztahu je mi cizí.
Asi bych toho byl schopnej, ale nepřineslo by mi to požitek. Jsem šťastný, když vidím, že se mi podařilo fyzicky potěšit ženu, ke které mám city, bez toho by mi to přišlo takové strojové, mechanické, nebo jak to nazvat. Prostě nebylo by to ono a proto to neprovozuju.
Sex bez vztahu nebo sex bez lasky?
Teoreticky jo, prakticky taky, ale přijde mi to o ničem. Gymnastika, která dělá tělu dobře. Pak stojí otázka, proč to tedy dělat. Když tam nestojí city, láska, vztah, atd.