Sex a láska

106684
10.8.16 10:20

Sex a láska

Souvisí spolu nebo lze mít jedno bez druhého?

pokračování uzamčené diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6872
10.8.16 10:22

Já zatím měla vždy sex jenom s nějakými city-ať už láskou, poblouzněním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
10.8.16 10:23

Je to individuální. Občas ano a občas ne. Nejde zobecnit

• Citovat
  • Upravit
106684
10.8.16 10:25

@Venetia píše:
Sex bez lásky jde, na to stačí přitažlivost a opacne asi taky, když tu kolikrát píší, ze partnera miluji, ale o sex nemají zájem..každý to.ma zřejmě nastaveno jinak

Pak ale jde o to si uvědomit, co milují, zda ten stereotyp nebo peníze, majetek. Prostě si pořád myslím své, že láska a sec v partnerství musí jit ruku v ruce.

každý asi miluje něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
10.8.16 10:27

Pro mne dvě oddělitelné věci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106684
10.8.16 10:28
@kve-tinka píše:
Já zatím měla vždy sex jenom s nějakými city-ať už láskou, poblouzněním…

Já zase většinou bez anebo s city jen na jedné straně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80191
10.8.16 10:32
@Venetia píše:
@Venetia píše:
Sex bez lásky jde, na to stačí přitažlivost a opacne asi taky, když tu kolikrát píší, ze partnera miluji, ale o sex nemají zájem..každý to.ma zřejmě nastaveno jinak

Pak ale jde o to si uvědomit, co milují, zda ten stereotyp nebo peníze, majetek. Prostě si pořád myslím své, že láska a sec v partnerství musí jit ruku v ruce.

každý asi miluje něco jiného

No a na to se právě ptám - jestliže to dle tebe jinak nejde, nežli jen ruku v ruce, jak je to ve stáří? Když už ten sex je mírně řečeno paseé? Anebo při nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106684
10.8.16 10:36
@inkakřivák píše:
No a na to se právě ptám - jestliže to dle tebe jinak nejde, nežli jen ruku v ruce, jak je to ve stáří? Když už ten sex je mírně řečeno paseé? Anebo při nemoci.

promin, tohle : Pak ale jde o to si uvědomit, co milují, zda ten stereotyp nebo peníze, majetek. Prostě si pořád myslím své, že láska a sec v partnerství musí jit ruku v ruce. psala Bora bora, ne já.

neumím to pořádně překopírovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106684
10.8.16 10:38
@inkakřivák píše:

jinak proč až ve stáří… mně je padesát a těch neúspěšných akcí z mužské strany bylo až moc.
Myslím, že pánové kolem padesátky začnou dost přehodnocovat, jestli ten sex je to hlavní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
10.8.16 10:51

Jistě by mělo spolu souviset. Sex bez lásky je zneužití těla. A sex není všechno, nejdůležitější je ta vzájemná láska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
10.8.16 10:52
@Venetia píše:
jinak proč až ve stáří… mně je padesát a těch neúspěšných akcí z mužské strany bylo až moc.
Myslím, že pánové kolem padesátky začnou dost přehodnocovat, jestli ten sex je to hlavní.

Já mám pořád pocit, že až nebudu mít sex na prvním místě, přestanu existovat :think:
Až mi bude kolem padesáti, tak dám vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106684
10.8.16 10:53
@zoidberg píše:
Já mám pořád pocit, že až nebudu mít sex na prvním místě, přestanu existovat :think:
Až mi bude kolem padesáti, tak dám vědět ;)

určitě..ale asi už se to nedozvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10261
10.8.16 10:54

Asi jsem stará škola, ale sex bez vztahu je mi cizí.
Asi bych toho byl schopnej, ale nepřineslo by mi to požitek. Jsem šťastný, když vidím, že se mi podařilo fyzicky potěšit ženu, ke které mám city, bez toho by mi to přišlo takové strojové, mechanické, nebo jak to nazvat. Prostě nebylo by to ono a proto to neprovozuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106684
10.8.16 11:02
@Premek_Orac píše:
Asi jsem stará škola, ale sex bez vztahu je mi cizí.
Asi bych toho byl schopnej, ale nepřineslo by mi to požitek. Jsem šťastný, když vidím, že se mi podařilo fyzicky potěšit ženu, ke které mám city, bez toho by mi to přišlo takové strojové, mechanické, nebo jak to nazvat. Prostě nebylo by to ono a proto to neprovozuju.

Sex bez vztahu nebo sex bez lasky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
10.8.16 11:04

Teoreticky jo, prakticky taky, ale přijde mi to o ničem. Gymnastika, která dělá tělu dobře. Pak stojí otázka, proč to tedy dělat. Když tam nestojí city, láska, vztah, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí