Sex a orgasmus v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
8.11.12 14:56

Buď ráda, že vůbec máš chutě :palec:, já po přítelovi lezla pořád, dokud mi nezačalo překážet břicho. 8) Třeba holky v mým okolí nemaj chuť vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
8.11.12 14:58
@Adláš píše: :roll: Holky a co v ranném těhu..5tt…měla jsem jeden potrat v 8tt ale já myslim, že na to to vliv zas tak nemá..co??

Myslíš potrat jako důsledek sexu? To je tak individuální… jako za nomrálních okolností ne, dyť kolikrát se dějou mnohem šílenější věci, prootže dotyčná ani netuší, že je těhotná… ale potrat sám o sobě taky není nic normálního… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
8.11.12 14:59

Tak to jenom můžu pogratulova :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
8.11.12 15:09
@Anonymní píše:
Ahojte, anonym-protože je to choulostivé téma :oops:. Jsem těhotná 15tt a od 8tt mám neustálou chuť na sex. Nechápu to… Furt jsem si říkala „ne, sex ne“ a stejně jsem pak měla mokré sny v noci. Tak jsem od cca 9tt začala s manželem provozovat sex samozřejmě i s orgasmem. Mám orgasmus po chvilce sexu a jsem schopna ho mít dvakrát za sebou - což jsem normálně neměla :nevim: No a sex s manželem provozuji tak 2-3 týdně. Nemám po tom bolesti ani tvrdnutí bříška, nic. No všude čtu že se může a nemůže sex s orgasmem. Jak to tedy je? Popravdě jsem po sexu uvolněná a naplněná štěstím a radostí.

ahoj, jako bych to psala já :D :D Je to úplně normální takže se toho neboj. Já měla chuť na sex asi od druhého měsíce nepřetržitou, orgasmus se dostavil po pár minutách a mohla jsem mít přesně i dva nebo tři po sobě :D Je to normální, všude je to víc prokrvené než normálně, takže jsi stokrát citlivější :D Užívej si dokud můžeš, v devátym měsíci už to moc nepůjde :D Akorát mě doktorka upozorňovala, že v prvním a třetím trimestru se má dávat pozor na nějaké brutoš sexuální praktiky apod., ale při normálním styku je vše ok :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.12 15:09

Mě zase po org strašně břicho tvrdne.Ale mám ho tak 3×, tak je to asi velký překrvení.

• Citovat
  • Upravit
8.11.12 15:21

Pokud nemáš rizikový tak proč ne? Však je to normální a mimču to rozhodně nic neudělá. Pokud máš chuť, jde to a ještě si užiješ orgasmu tak proč ne? :dance: Nezbývá mi než závidět, já jsem v těhu neměla na sex ani pomyšlení (i když sem se „obětovala“:) ) a orgasmus? Až teď, když je mrňous venku. Pořád ale tvrdím, že je to tím, že sem čekala kluka - halt sem měla klučičí hormony tak sem na dalšího chlapa neměla ani pomyšlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
8.11.12 15:56

Ahoj, já jsem v 7.týdnu a chuť mam úplně šílenou…ale mam rizikové, takže se strašně bojím, ale půst už asi dlouho nevydržím :? Zrovna včera mi doktor říkal, že dobře zahnízděné mimi se nepustí i kdybych skákala ze schodů, že nemusím mít striktní klidový režim, jen, že se mám šetřit. Ale na sex jsem se ho zapomněla zeptat, protože jsme nějak co smím a nesmím rychle zamluvili :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.13 13:57

Ahoj holky, mám dotaz. Jsem ve 20.tt a mám pořád šílenou chuť, né na sex, ale jen na orgasmus.. jsem doma na neschopence a mohla bych to mít tak klidně 5× denně. Včera jsem to měla 3× :oops: nemůže to nějak škodit? Jsem jak blázen. Udělám si to přes den, pak večer, kdy přítel spí a pak klidně ještě v posteli vedle přítele (ráno vstává do práce, tak ho fakt budit nebudu).. nevím co s tím. Je to neovladatelná touha. Není to nijak „nebezpečné“? Nebo tak něco?

• Citovat
  • Upravit
15404
29.1.13 13:58

Určitě ne, ale v pozdějším týdnu těhotenství může orgasmus údajně vyvolat stahy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
29.1.13 14:05

Neboj se toho a užívej si to, dokud můžeš :-) S mimčem už nebude tolik času a možná ani chuti. Já jsem byla v těhotenství také dost při chuti a mimčo se narodilo zdravé a v termínu. i Dr. mi řekl, že se bát nemusím a prý „co je příjemné mamince, je příjemné i miminku“ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
29.1.13 14:21

Proč si odpírat sex když nemáš žádné zdravotní problémy.. při orgasmu se prý stahuje děloha uplně jinak takže nehrozí nic.. takže si v klidu užívej než ti naroste pořádný břicho :) pak už to jde těžce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.13 14:24

Děkuju. Mě právě ani jako nejde o sex, ale o ten samotný orgasmus. Je to jak droga :D

• Citovat
  • Upravit
2390
29.1.13 15:05
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám dotaz. Jsem ve 20.tt a mám pořád šílenou chuť, né na sex, ale jen na orgasmus.. jsem doma na neschopence a mohla bych to mít tak klidně 5× denně. Včera jsem to měla 3× :oops: nemůže to nějak škodit? Jsem jak blázen. Udělám si to přes den, pak večer, kdy přítel spí a pak klidně ještě v posteli vedle přítele (ráno vstává do práce, tak ho fakt budit nebudu).. nevím co s tím. Je to neovladatelná touha. Není to nijak „nebezpečné“? Nebo tak něco?

Nebezpečné možná pro chlapa :-) ten můj ode mě utíkal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.1.13 16:45
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám dotaz. Jsem ve 20.tt a mám pořád šílenou chuť, né na sex, ale jen na orgasmus.. jsem doma na neschopence a mohla bych to mít tak klidně 5× denně. Včera jsem to měla 3× :oops: nemůže to nějak škodit? Jsem jak blázen. Udělám si to přes den, pak večer, kdy přítel spí a pak klidně ještě v posteli vedle přítele (ráno vstává do práce, tak ho fakt budit nebudu).. nevím co s tím. Je to neovladatelná touha. Není to nijak „nebezpečné“? Nebo tak něco?

Pokud nemáš žádné problémy, užívej si, jak je libo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
24.4.14 10:22

Ahoj holky nevím jestli to tu ještě funguje ale skusím to. Jsem ve 20tt a sex máme jen občas ale milujeme to tak když je přítel nahoře a já pod ním, ale už mam trošku větší bříško. Přítel se na bříško ale nepokládá je nahrbený tak aby se opravdu minimálně dotýkal a já mam na bříšku ještě ruku. může i přesto ohrozit miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí