Omdlení v obchodě - 18+1 tt

1006
8.11.12 12:02

Omdlení v obchodě- 18+1 tt

Ahojky holky,

kdo má zkušenost?

Včera jsem omdlela na kase v obchodě.
Nikdy se mi to ještě nestalo.
Měli tam hrozné vedro, měla jsem strašnou žízeň, než jsem si stačila otevřít vodu, tak už mě chytali.
Naštěstí jsem nespadla na bricho, nespadla jsem vubec, jen jsem se pry sesunula na zem.
Pak mi večer bylo slabo, dnes už je to lepší.
Mám si dělat starosti? Nebo jít k lékaři?

Nebo je spíš pravděpodobné, že to zavinilo to, že jsem byla nabalená, ve vydejchanym a přetopeným obchodě, kam jsme s přítelem vlětěli z hnusného chladného počasí. Dopoledne jsem moc nepojedla, navíc jsem v PN, a mám jen 4 hodiny vycházek, tak se nedostanu ani moc na vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5130
8.11.12 12:05

To vypadá na kolísání tlaku :nevim: mám to taky tak, už na sobě tuto slabost poznám a vždy si radeji drepnu nez abych spadla…stava se mi to taky v obchodech..nasteti jsem nikdy neomdlela…
no drzim palce, dr. bych urco zavolala, pokud jsi omdlela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
8.11.12 12:06

@valina1

Je mi to divné, nikdy nemám problém s tlakem, mám normalní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69005
8.11.12 12:07

Jo, měla jsem loni to samý. Teda ne že bych to dotáhla do konce a omdlela, ale normálně jsem si musela sednout do uličky mezi regály a rozdýchat to. A ne jednou, znám z tohohle pohledu obchodů víc než by bylo zdrávo. Takže už jsem pak do obchodu až na nutný výjimky nelezla, Vánoce dořešila přes internet a procházky si odbyla na čerstvým vzduchu. Dr. bych se o tom určitě zmínila.
V mém případě to bylo jak píšeš - kombinace přetopeného obchodu, vydýchaného vzduchu, víc vrstev oblečení… a u mě se k tomu přidal nízký tlak a nedostatek železa a bylo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nai
8.11.12 12:09

To bývá u těhotných častý. Tlak habruje, vydýchaný místnosti, kor jestli jsi ještě byla oblečená. Pokud citíš, že na tebe jde omdlení, lepší je si sednout a dát si hlavu mezi nohy- lepší než pak padat z výšky. Je dobře, žes měla pití s sebou, škoda, že ses nestihla napít. k doktorovi bych nechodila, pokud nemáš ještě jiné problémy. Pokud by se to opakovalo, tak potom jo

• Citovat
  • Upravit
5130

@iwankaanjelik tak si radeji zavoej..ja mam norm. tlak 120/80 a dnes mi namerili 100/60 a je to znát…a to jsem taky nikdy pobléms tlakm nemela…byt tebou dám si kafe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151

Jo, ale ted jsi tehotna a spousta veci ohledne tveho tela se meni. takze i tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257

To jsem měla v těhotenství taky, jet na nákup třeba do tesca pro mě bylo utrpení.
Okamžitě se mi začala motat hlava a musela jsem ven.

Měla jsem hrozně nízky tlak, taky jsem moc nepila a oni tam v zimě hrozně topí a to je potom hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
8.11.12 12:11

@ugluk taky mám nedostatek železa a hořčík beru 6× denne…no muze to být i tou chudokrevnosti :nevim:

no hold těhule :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.11.12 12:12

Příspěvek upraven 09.05.16 v 12:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.12 12:14

Ja od druhe poloviny tehotenstvj vubec nebyla schopna nakupovat v centrech tocila se z toho mnozstvi lidi z toho vzduchu des. Asi kolisani tlaku. Kazdopadne k dr.bych minimalne zavolala. Sice jsi myslim ze by se snad mimcu nic nestalo. Ja ve 20.tt jela v aute a pred semaforem auto znou nedobrzdilo byl led a napalilo do me. A ja byla brichem nalepena na volantu. Takze sok najednou bplest v brichu ale asi z leknuti manzel me hned odvezl do nemocnice. Delali mi. ultrazvuk dt.byla sice neprijemna ze dite he v pohode po hroznych nehodach ze tohle je nic. Poslala me k sestre a ts mi pichla tusim kalciovku. A uklidnila me ze radeji dvakrat prijet zbytecne nez jednou pozde.

• Citovat
  • Upravit
2926
8.11.12 12:16

Moje sestra také v těhotenství omdlévala, kolikrát říkala, že se jí udělalo slabo a než se vzpamatovala, ležela nebo klečela na zemi. :? Není to nic příjemnýho, ale bohužel to není ani moc neobvyklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
8.11.12 12:21

Je to normální mi se to taky stalo v těhu a tlak jsem měla v pořádku pak se to ještě jednou zopakovalo tak jsem si začla semtam pít trošku coly (předtím jsem jí kvůli těhu přestala úplně pít) a tím se to spravilo, ale v tom těhu ten vydýchaný vzduch nabalená to nebylo nic moc dávej na to bacha ať příště nespadneš na břicho!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
8.11.12 12:22

Radsi jsem volala sestricce na gyndu,

a vesmes rikala to same, co vy tady:)

No to jsem si porad rikala, jak se necitim tehotne, necitim pohyby ani bolesti:D A tak jsem sebou alespon svihla:D

No holt ted do velkejch obchodaku nelezu sama, radsi s tim mym.
A nebo polezu do malejch kramku, a vse na rychlovku…

Byla jsem zvykla pit kavu, tak pry si muzu klido zase salek denne dat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
8.11.12 12:26

@iwankaanjelik nečetla jsem diskusi, ale stalo se mi to v těhotenství také a bylo to v obchoďáku za kasama. U mě to způsobil nízký tlak, žízeň, stání ve frontě a přeplněný obchod asi. Tak minutu jsem věděla, že mi není dobře, vyžádala jsem si od manžela klíče od auta, že si jdu sednout, ať zatím zaplatí. Nedošla jsem tam. Spíš manžel utíkal za mnou a chytal mě, už viděl, jak se kácím, strhla jsem s sebou jakousi reklamní tabuli :mrgreen:. Ten den jsem moc nejedla a málo pila.
Nikdy nedopusť, abys byla hladová či žíznivá. Měj s sebou vždycky vodu v kabelce, malou svačinu nebo třeba hroznový cukr, bude to dobré a už se Ti to nestane :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí