Omdlení v obchodě - 18+1 tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14679
8.11.12 12:27

Já to měla taky takmile začalo být vedro a méně vzduchu začala jsem omdlévat, jinak celé těhu bez problému, tlak v pořádku, te jen 10dní ke koncem těhu se mi tlak děsně zvýšil.

já to řešila tak, že jsem se v obchjodě sundala bundu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
8.11.12 12:28

Ahoj, já jsem se sebou taky sekla. Mám nízkej tlak.. 100/60 a doktor s tím nic nedělal, jen mě nechal doma na neschopence kdybych zase upadla tak aby se mi něco nestalo. teď se tomu směju, když vidim jak mi nějaká cizí paní zvedá nohy :lol:

• Citovat
  • Upravit
1006
8.11.12 12:29

@vvero

Stalo se mi to uplne stejne jako tobe, i se stejnym pocitem, ze sem citila ze mi neni dobre… Jen jsem se uz nestihla napit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
8.11.12 12:29

A když cítím že to na mě zase jde tak si kleknu a předkloním hlavu hodně dolu, aby se mi nalili krev zpátky do hlavy a za chvilku je mi hned líp. Ale celý těhotenství až do 6 měsíce mi bylo furt zle, teď už je to lepší..

• Citovat
  • Upravit
2407
8.11.12 12:32

Ahojky, mě se stalo úplně to samé, ale v práci. Já mám normálně nižší tlak. A třeba když se rychle zvednu ze sedu, tak se mi na chvíli zatmí před očima :lol:, ale když chvíli vydržím, hned se to zpraví. Na začátku těhotenství se mi to stalo v práci, ale to jsem seděla. Najednou cítím, že se mi motá hlava, tak jsem ztuhla, a říkám si, to přejde. A najednou se sbírám ze země. Normálně jsem se sesunula ze židle rovnou pod stůl, kde mě našla kolegyně. A ještě jsem hned letěla na záchod zvracet. Pak už se mi to nestalo, ale tlak šel hodně dolů po celé těhotensví. 90/50 byl můj normál. Doktor řekl, že můžu být ráda, že ho nemám vysokej. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
8.11.12 12:34

Mno me pak bylo cely vecer slabo…

Ted uz teda na to budu porad myslet, bojim se abych pak neupadla na brisko…
Moje babicka upadla pred porodem, a porad ji rikali jak to je dobry, a narodila se ji mrtva holcicka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.12 12:36

Já to měla na začátku taky. Stalo se mi přesně to, co popisuješ. A nic se neděje, jsem 35tt a všechno je v pořádku, tak se neboj. Snad tě tyhle stavy postupně přejdou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
8.11.12 12:37

Já mám tlak porad 130/70…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.12 12:38

Když se ti udělá na omdlení, rychle napít a do dřepu, jako by do klubíčka - za chvilku to rozdejcháš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4708
8.11.12 12:39

Tohle se mě stalo při vypití té hnusné sladké vody na těhu cukrovku ani nevím jak, ale už mě sbírali ze země sestřičky. Byla jsem na lačno ani jsem nic nepila.
No a potom se mě to dost často stávalo za volantem když jsem jezdila na kontroly černo před očima, mžitky, slabost, horko. Většinou jsem měla při ruce bonbon, jablko, myslím že to má spojitost s tou těhotenskou cukrovkou měla jsem jí.
kolikrát jsem musela zastavit a jít se natáhnout na zadní sedadlo no bylo to hrozný. Ten tlak to může být tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
8.11.12 12:39

@Markétka Š.V.

Prej se ma i davat hlava mezi kolena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.12 12:43

@iwankaanjelik Jo, můžeš. Prej je to lepší. Ale já jsem nechtěla na ulici vypadat jako uplnej šílenec, tak jsem to nedělala a rozdejchala jsem to i tak. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
8.11.12 12:45

Ahoj, mi se tohle stalo u druhého těhotenství, byli jsme akorát v Ikei vybírat kuchyň no a stáli jsme dlouho a začalo mi být zle a pak jsem se probrala na zemi…naštěstí stál manžel vedle mě a stačil mě zachytit, prý jsem měla oči v sloup a byla chvíli úplně mimo. Takže mě paní prodavačky uložili do dětského koutku na postel, ať si odpočinu :oops: :lol: Chtělo se mi ještě zvracet, ale to šlo až cestou domů v autě hned 2krát. Nízky tlak jsem měla, ale to mám i normálně…hoooooodně pij!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
8.11.12 12:48

@iwankaanjelik Tohle bude kolísání tlaku, které je v těhotenství normální ;) Já jsem to měla taky. Já teda trpěla už i před těhotenstvím od puberty nízkým tlakem, takže pravidelně mě vynášeli z kostela nohama napřed :lol: V těhotenství se mi taky hodně dělalo zle, ale to už jsem byla opatrná a pohotová, vždycky, když to na mě šlo, začalo mi hučet v uších, přestávala jsem slyšet, nastoupil ledový pot a začaly se mi dělat mžitky před očima, tak jsem si rychle dřepla, hlavu mezi kolena, aby byla co nejníž a přežít to. KOlikrát jsem z kostela raději zdrhala ven, kde sem si sedala na schody. Chce to hodně pravidelně pít a taky dostatečně jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
8.11.12 12:49

Jojo tak to se mi stalo taky ale neomdlela jsem jen se mi udělalo slabo…paní na kase byla ochotná a i na mně otočila větrák nemohla jsem dýchat bylo mi strašný horko..nakonec jsem to venku rozchodila..jsi těhu tak je jasný že ti tlak kolísá..já jsem taková zimomřivá pořád mi je zima a když jsem byla těhule tak mi bylo pořád horko :mrgreen: doma ze mně byli na palici furt jsem otvírala v zimě okna a vypínala radiátory :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí