Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všichni, tohle úterý jsem našla na těhotenském testu //, mám z toho velikánskou radost.
. Test jsem zopakovala ještě ve středu a ve čtvrtek
a uviděla jsem krásné dálnice. Bylo to překvapení, s manželem se snažíme asi
jen měsíc, takže takhle brzy jsem to nečekala.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, já našla // včera
po více než roce snažení, ani jsem to už nečekala, už jsme se objednali do CAR, že budeme řešit s doktory…dnes jsem zopakovala a čárka trošku zesílila
ale zatím se moc neraduju, dokud nebude od dr potvrzené
ale samozřejmě mám velikou radost ![]()
Tak to ti moc gratuluju.
Určitě bude vše v pořádku.
Já jsem si dělala test náhodou, protože jsem byla nemocná
a nevěděla jestli si můžu vzít nějaké prášky, co kdybych byla nemocná.
Nakonec se to potvrdilo.
Já jsem fakt mimo, samozřejmě jsem chtěla napsat, co kdybych byla těhotná
Ahoj holky, já našla // v neděli. Moc jsme chtěli miminko, snažili jsme se asi 4 měsíce. Jak se cítíte? Já naprosto perfektně:) jen pořád něco papám
začínám mít strach, aby ze mě nebyla koule…k dr jdu až přes příští týden, tak doufám, že bude vše v pořádku
Ahoj Blannie, já bych taky pořád něco mlsala, ale mám strašnou zácpu a bolí mě
břicho. Dočetla jsem se, že je to normál, tak snad to bude ok. Jinak žádný přízaky, že jsem těhu nemám.
@dulcibela81 zácpu občas taky mám, chce to jogurty a tak, nic moc celozrnýho, to zbytečně ucpává…mě teda včera začali děsně bolet prsa, nemůžu si na ně ani lehnout, ale doufám, že to rychle přejde
jinak taky žádný příznaky…za což jsem moc ráda, nerada bych protrpěla 9 měsíců…
a už jste to řekli rodičům?
@dulcibela81
Děkuji
Taky Ti gratuluji
Takže Ty marodíš? K dr. jsem se zatím neobjednávala, chci ještě pár dní počkat, než tam budu volat… do 21.11.času hodně, ale taky bych chtěla jít až kolem tohohle datumu. Ale jsem ráda, že jsi tuhle diskuzi založila, aspoň nám to čekání rychleji uteče
Ještě se zeptám, ta číslovka ve Tvém nicku je rok narození? A mimi je první?
Jo a těhotně se taky vůbec necítím, mám trošku citlivější prsa, a trošku mě pobolívá občas břicho, jako před MS, ale jinak nemít ty testy, tak nic nevím
zatím to nikdo krom přítele neví, chtěla bych si to nechat až pod stromeček, to bych mohla být kolem 10.-11. tt
@Ibi taky to plánujeme jako dárek k Vánocům
ale nevím, jestli to vydržíme…
@Blannie07 já se moc přetvařovat neumím, taky všechno hned vykecám, ale nevidím se s rodiči až tak často, bydlí v jiném městě, tak snad to utajím… a vždycky jsem si přála dát fotku z UTZ pod stromeček, tak to prostě vydržet musím ![]()
Já mám zatím jen jeden test, dneska chci koupit další dva, to do doby než půjdu k dr musí stačit:)
@Ibi to taky tak máme v plánu, a ještě to nadepsat jako babička a dědeček nebo tak, hrozně se těším na ty výrazy ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat