Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Implantacni krvaceni byva nejcasteji v dobe ocekavane menstruace, ale zalezi kdy mas ovulaci. Popr. krvceni uprostred cyklu znaci ovulaci. Zalezi jak mas cyklus ![]()
Ja to nejak nesleduji. Nepoznam kdy mam ovulaci. Tohle krvaceni(spineni trva 3 dny) zatim.
@Pratt píše:
Implantacni krvaceni byva nejcasteji v dobe ocekavane menstruace, ale zalezi kdy mas ovulaci. Popr. krvceni uprostred cyklu znaci ovulaci. Zalezi jak mas cyklus
Ahojky.
Snad se nebudeš zlobit, že Tě kontaktuju. Při prohlížení a čtení diskuzí jsem natrefila na jednu Tvojí odpověď, když jsi psala o implantačním krvácení, tak mi možná budeš vědět poradit. S manželem se snažíme už nějakou dobu o miminko. Ne, že bych si to nějak evidovala, ale teď náhodou vím, že poslední pokus byl 14.3., no a kolem 17-tého jsem očekávala (nebo spíš doufala, že nedorazí) MS. Jenže 18.3. jsem postřehla slaboučké špinění, o čem jsem samozřejmě byla přesvědčena, že je začínající MS, ale k mému překvapení to bylo jen slabé špinění a trvalo pouze 2 dny a pak ustalo a do dnešního dne MS nedorazila. Samozřejmě jsem se snažila o tom něco dočíst, nebo se povyptávat kamarádky a vím, že by se mohlo jednat o implantační krvácení právě v době MS, jenže včera jsem si dělala těhotenský test a vyšel mi negativní, tak jsem z toho zmatena a nevím vůbec, co si o tom mám myslet. Prý to může být víc možností, i hormonální nerovnováha, zánět atd. Podotýkám, že jsem to ale nikdy neměla a hormony bych měla mít pod kontrolou, protože se léčím se štítnou žlázou a beru prášky, tak nevím. Můžeš mi napsat svůj názor? Budu Ti vděčná, děkuju ![]()
@Misulienka Jestli máš 10 dní zpoždění MS a test negativní, težko říct. ještě bych zkusila počkat a pak si zašla na gyndu, s tím nic nevymyslíš
Teoreticky to mohla být implantace, ale určitě ne z toho pokusu 14.3., to uplynula moc krátká doba..
Zkušené snazilky, beru agolutin na úpravu cyklu, 3.1. - 20.dc jsem měla injekcí a včera 4 dny po mě začalo bolet břicho, dneska jsem ráno trochu zakrvácela, tak akorát na intimku, barva byla spíše hněda. Může to být opožděná ovulace, brzké krvácení při uhnízdění nebo rozjíždějící se mestruace. Po injekci mám ms v rozmezí 11-16 dnů. Vůbec nevím, nevyznám se v tom
děkuji
Ahoj holky, v sobotu 26.9 jsem měla přerušovanou soulož. Partner penis včas vytáhnul, a udělal se na mě. Ve čtvrtek 1.10 jsem ráno krvácela a měla jsem typické příznaky menstruace- velké křeče v podbřišku, zvětšená prsa,… A krvácela jsem dost. Prostě to vypadalo jako normální menstruace. Dokonce jsem i několikrát protekla. Problém je ten, že jsem měla dostat menstruaci až o 4 dny později. Dnes je sobota a krvácím už jen slabě. Prosím uklidněte mi, že to není implančtační krvácení.
Zatím miminko opravdu neplánuji..
Ahoj holky,
asi uz tady takove tema bude, ale nepodarilo se mi nic najit.
chtela jsem se zeptat na Vase zkusenosti.
Jsem 8 mesicu po porodu a menstruaci mam pravidelnou. Tento mesic jsem to dostala o 10 dni drive a je to spis takove spineni.
Neco podobneho se mi stalo pri prvnim tehotenstvi, ze slo o implantacni krvaceni.
Myslite nebo mate nekdo zkusenosti, ze by se to mohlo stat 2 x po sobe?
Samotnou menstruaci mam dostat az 15.11 tak ze test by mi asi nic neukazal, ze?
jsem z toho zmatena
Budu rada za zkusenosti a nazory