Kopie Kdo našel v listopadu //?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4013
10.11.12 19:28

Holky ještě jsme neřešeily, jak jste to oznámily svým milým protějškům a jejich reakce. :jazyk:

• načítám...
Vannda
10.11.12 19:30

Já už dneska musím jít. Chci se ještě osprchnout, než začně nějaký filmík :) Zítra sem přidám fotku testů. U toho minulého čárka není až tak moc výrazná, ale ze zítřa už určitě bude…doufám, že na to zase nezapomenu :think: Tak hezký večer přeji :kytka:

• Upravit
4013
10.11.12 19:37
@LucikFu28 píše:
Teda holky :lol: přijdu si divně :lol: mně fakt nic není…břicho mě také ze začátku bolelo, ale to je prý normální…teď jsem ve 4. týdnu a je mi dobře…žádné změny nálady, nic :) Vanndo sexu se nebojte, s manželem sexujeme (ale opatrně) a je to v pohodě…když je mimčo pevně uchycený, nemělo by mu to ublížit… ;) ale záleží na vás, jak se cítíte…

A jak člověk pozná, že je mimčo pevně uchycený? Nemám v tom žádný zkušenosti

• načítám...
1002
10.11.12 19:46

@dulcibela81 tak to asi člověk nepozná, ale u sebe nějak cítím, že je v pořádku, cítím se dobře…uvidím, co řekne v út doktor, ale je to takový můj vnitřní pocit…proto se nebojíme opatrného sexu a tak…ale je to samo hodně individuální… ;)

• načítám...
Elessar
10.11.12 19:46

Já se teda bojim i zatlačit na záchodě :lol: tak snad se dokážou pořádně držet…:) i když my, co čekáme první, tak jsme vystrašený asi ze všeho, co si budeme povídat :)

• Upravit
1002
10.11.12 19:47

@dulcibela81 a zkušenosti taky vůbec nemám, čekám své první, takže také o tom vím prd :lol:

• načítám...
1002
10.11.12 19:48

@Acinore :mrgreen: úplně tě chápu a taky se občas bojím i ohnout, když mi něco spadne, ale na druhou stranu bychom se asi neměly tolik hlídat (pokud vše probíhá normálně)…a chovat se normálně s opatrností… :)

• načítám...
4013
10.11.12 19:58

Tak já doufám, že až budeme mít po první kontrole u doktora, tak z nás hodně strachu opadne. O těhotenství toho zatím moc nevím, pouze to, co jsem si přečetla za pár dní na netu. Jak už jsem říkala snažili jsme se jen krátce
a předtím jsem to neřešila.

• načítám...
4013
10.11.12 20:00

Jsem fakt poslední dny úplně abnormálně opatrná. Když mě například manžel omylem klepnul např. do nohy, tak
jsem ho seřvala. Chudák malej, snad to se mnou vydrží

• načítám...
402
10.11.12 20:26

Holky já první měla rizikové od 2 měsíce a sice jsem musela přestat chodit do práce (protože tam by se mě zvedání těžkých předmětů a stres nevyhnul), ale jinak jsem dělala vše normálně a těhotenství bylo v pořádku, prcek šel 38+2 a teď se taky nebojím.. normální činnosti miminku neublíží, pokud je těhotenství fyziologické, ale později zvedání těžkých předmětů a případně pád (třeba na namrzlém chodníku) to už musí člověk dávat pozor :)

• načítám...
Elessar
10.11.12 21:23

Vím, že to asi přeháníme :D a taky je mi jasný, že je to hlavně na přírodě…ale ty nervy, když člověk čte, jak to může dopadnout…jsem tu chvíli a už jsem četla takový horory…a když víš, že to prostě neovlivníš!! :( ne, musíme myslet pozitivně :) :) ale už tolikrát jsem se v životě na něco těšila a neklaplo to…a tohle by mě dorazilo :/ ne, dost, všechno bude ok!!! :)

• Upravit
1121
11.11.12 08:04

Dobré ráno. Tak další změna, já která dříve vyspávala, dnes už od 7 vzhůru. A večer nemůžu udržet oči v osm. Jak to máte vy, také jste večer unavený? Jinak já jsem to příteli řekla po zjištění ráno v pět, když jsem ho budila, že mě musí odvézt k zubaři, protože mě chytl zub a celou noc jsem nespala. Takže pěkné probuzení, ale samozřejmě, že měl radost po té době snažení. Ale řeknu vám s tím zubem, když si nemůžete nic vzít na bolest, hrůza. Doufám, že jsem si to na pár měsíců vybrala. Ještě se chci optat sexujících, pouštíte spermijky dovnitř nebo raději ven? :lol: Hezkou neděli!

• načítám...
971
11.11.12 08:51

gratulace

Všem kdo jste našli dvě čárky gratuluji :-)
Já našla dnes, ale podezření už mám dýl. 28.10. nedorazila MS. My teda neplánovali nebo plánovali, ale trochu později. Mám doma 5ti letýho kluka a 20ti měsíční holku. Tak jsem trochu v šoku :-D K doktorovi ještě nejsem objednaná, ale snad v týdnu zajdu nebo během 14ti dní. Jinak příznaky asi nic… občas mě pěkně bolí bříško, jako při MS. Zle mě taky párkrát bylo. A se zácpou problém nemám spíše naopak :oops: :lol: Možná mě taky bolí bříško z toho. Jak se máte?

• načítám...
971
11.11.12 08:57

@victary a co bylo zoubku? Já ale taky večer nevidím filmy na které jsem normálně koukala, protože odpadávám :-D A ráno před 6 už straším :-D A spermijky pouštíme dovnitř :-D Pak mám rozcvičku s kočárem a prckem do školky…pes vyvenčit… funguji úplně normálně, nějak se nehlídám. Ale když jsem byla prvně těhotná, taky jsem to neprožívala, ale přítel…pomalu mi nosil i talíř s jídlem, abych ho netahala :-D Nemohla jsem pomale nic :-D Ale já jsem paličák a když budu jen ležet vím, že mi to uškodí. Tak funguji normálně :-)

• načítám...
Ibi
4168
11.11.12 09:34

:P ahoj děvčata, takže vítám všechny příchozí, ani vás nebudu vypisovat všechny, se nám to tu začíná pěkně rozrůstat :potlesk:
@Acinore - s tím dr. bude asi nejlepší, když mu v pondělí zavoláš a domluvíš se s ním, kdy máš přijít…zkušenosti nemám, ale podle toho, co jsem četla, to dřív jak za 14 dní nemá smysl, stejně by na UTZ nic neviděl…
@dulcibela81 - taky jsem četla, že špinění je celkem běžné, horší by bylo krvácení…šetři se a bude to OK, uvidíš :srdce:
@LucikFu28 - zdravím :mavam: my se snažili 14 měsíců, takže nejsi tu jediná, komu se to nepovedlo hned, ale 2 roky je šílená doba, jste to nijak neřešili přes dr? to bych nevydržela… já nás už objednala do CAR na 20.11. a najednou // :lol:
@victary - taky vítám a držím palce, tentokrát to už vše bude OK, uvidíš, to špatné sis už vybrala!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100