Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky ještě jsme neřešeily, jak jste to oznámily svým milým protějškům a jejich reakce. ![]()
Já už dneska musím jít. Chci se ještě osprchnout, než začně nějaký filmík
Zítra sem přidám fotku testů. U toho minulého čárka není až tak moc výrazná, ale ze zítřa už určitě bude…doufám, že na to zase nezapomenu
Tak hezký večer přeji ![]()
@LucikFu28 píše:
Teda holkypřijdu si divně
mně fakt nic není…břicho mě také ze začátku bolelo, ale to je prý normální…teď jsem ve 4. týdnu a je mi dobře…žádné změny nálady, nic
Vanndo sexu se nebojte, s manželem sexujeme (ale opatrně) a je to v pohodě…když je mimčo pevně uchycený, nemělo by mu to ublížit…
ale záleží na vás, jak se cítíte…
A jak člověk pozná, že je mimčo pevně uchycený? Nemám v tom žádný zkušenosti
@dulcibela81 tak to asi člověk nepozná, ale u sebe nějak cítím, že je v pořádku, cítím se dobře…uvidím, co řekne v út doktor, ale je to takový můj vnitřní pocit…proto se nebojíme opatrného sexu a tak…ale je to samo hodně individuální… ![]()
Já se teda bojim i zatlačit na záchodě
tak snad se dokážou pořádně držet…:) i když my, co čekáme první, tak jsme vystrašený asi ze všeho, co si budeme povídat ![]()
@dulcibela81 a zkušenosti taky vůbec nemám, čekám své první, takže také o tom vím prd ![]()
@Acinore
úplně tě chápu a taky se občas bojím i ohnout, když mi něco spadne, ale na druhou stranu bychom se asi neměly tolik hlídat (pokud vše probíhá normálně)…a chovat se normálně s opatrností… ![]()
Tak já doufám, že až budeme mít po první kontrole u doktora, tak z nás hodně strachu opadne. O těhotenství toho zatím moc nevím, pouze to, co jsem si přečetla za pár dní na netu. Jak už jsem říkala snažili jsme se jen krátce
a předtím jsem to neřešila.
Jsem fakt poslední dny úplně abnormálně opatrná. Když mě například manžel omylem klepnul např. do nohy, tak
jsem ho seřvala. Chudák malej, snad to se mnou vydrží
Holky já první měla rizikové od 2 měsíce a sice jsem musela přestat chodit do práce (protože tam by se mě zvedání těžkých předmětů a stres nevyhnul), ale jinak jsem dělala vše normálně a těhotenství bylo v pořádku, prcek šel 38+2 a teď se taky nebojím.. normální činnosti miminku neublíží, pokud je těhotenství fyziologické, ale později zvedání těžkých předmětů a případně pád (třeba na namrzlém chodníku) to už musí člověk dávat pozor ![]()
Vím, že to asi přeháníme
a taky je mi jasný, že je to hlavně na přírodě…ale ty nervy, když člověk čte, jak to může dopadnout…jsem tu chvíli a už jsem četla takový horory…a když víš, že to prostě neovlivníš!!
ne, musíme myslet pozitivně
ale už tolikrát jsem se v životě na něco těšila a neklaplo to…a tohle by mě dorazilo :/ ne, dost, všechno bude ok!!! ![]()
Dobré ráno. Tak další změna, já která dříve vyspávala, dnes už od 7 vzhůru. A večer nemůžu udržet oči v osm. Jak to máte vy, také jste večer unavený? Jinak já jsem to příteli řekla po zjištění ráno v pět, když jsem ho budila, že mě musí odvézt k zubaři, protože mě chytl zub a celou noc jsem nespala. Takže pěkné probuzení, ale samozřejmě, že měl radost po té době snažení. Ale řeknu vám s tím zubem, když si nemůžete nic vzít na bolest, hrůza. Doufám, že jsem si to na pár měsíců vybrala. Ještě se chci optat sexujících, pouštíte spermijky dovnitř nebo raději ven?
Hezkou neděli!
Všem kdo jste našli dvě čárky gratuluji ![]()
Já našla dnes, ale podezření už mám dýl. 28.10. nedorazila MS. My teda neplánovali nebo plánovali, ale trochu později. Mám doma 5ti letýho kluka a 20ti měsíční holku. Tak jsem trochu v šoku
K doktorovi ještě nejsem objednaná, ale snad v týdnu zajdu nebo během 14ti dní. Jinak příznaky asi nic… občas mě pěkně bolí bříško, jako při MS. Zle mě taky párkrát bylo. A se zácpou problém nemám spíše naopak
Možná mě taky bolí bříško z toho. Jak se máte?
@victary a co bylo zoubku? Já ale taky večer nevidím filmy na které jsem normálně koukala, protože odpadávám
A ráno před 6 už straším
A spermijky pouštíme dovnitř
Pak mám rozcvičku s kočárem a prckem do školky…pes vyvenčit… funguji úplně normálně, nějak se nehlídám. Ale když jsem byla prvně těhotná, taky jsem to neprožívala, ale přítel…pomalu mi nosil i talíř s jídlem, abych ho netahala
Nemohla jsem pomale nic
Ale já jsem paličák a když budu jen ležet vím, že mi to uškodí. Tak funguji normálně ![]()
ahoj děvčata, takže vítám všechny příchozí, ani vás nebudu vypisovat všechny, se nám to tu začíná pěkně rozrůstat ![]()
@Acinore - s tím dr. bude asi nejlepší, když mu v pondělí zavoláš a domluvíš se s ním, kdy máš přijít…zkušenosti nemám, ale podle toho, co jsem četla, to dřív jak za 14 dní nemá smysl, stejně by na UTZ nic neviděl…
@dulcibela81 - taky jsem četla, že špinění je celkem běžné, horší by bylo krvácení…šetři se a bude to OK, uvidíš ![]()
@LucikFu28 - zdravím
my se snažili 14 měsíců, takže nejsi tu jediná, komu se to nepovedlo hned, ale 2 roky je šílená doba, jste to nijak neřešili přes dr? to bych nevydržela… já nás už objednala do CAR na 20.11. a najednou // ![]()
@victary - taky vítám a držím palce, tentokrát to už vše bude OK, uvidíš, to špatné sis už vybrala!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat