Kopie Kdo našel v listopadu //?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Lucinka Charlie
12.11.12 13:14

Tak tady jsem zatím jen černá kulička

• Upravit
1524
12.11.12 13:15

@Ibi jasně, až budeš doplňovat… jestli se dá vložit tabulka netuším, zkusím to a když tak dám vědět

• načítám...
Adláš
12.11.12 13:16

Ahoj, dnes utz vše ok, jen malý hematom vedle mimíska…snad to bude ok, další kontrola ažžžž 26.11. nevydržim..mám klidový režim…

• Upravit
4013
12.11.12 13:25

@Ibi . A kdy bude svatba? Budete čekat až se mimi narodí? Já jsem o víkendu musela lhát tchýni a manželově
babičce, protože jsme byli u nich, a obě se mě ptaly, jestli nejsem těhotná. Nechci to ještě říkat, ráda bych to vydržela na Vánoce, ale to bude těžký.

• načítám...
4013
12.11.12 13:29

Jo a zdravím všechny nové štˇastné učastnice diskuze a blahopřeji :srdce:
Já to snad do tý kontroly nevydržím. Ještě víc jak týden. Nejsoíš si koupím metr
a budu si ho odstříhávat jako na vojně. Nebo si koupím čokoládový kalendář. ;)

• načítám...
Yamaha
12.11.12 13:34

@dulcibela81 Jééé,tak to jsi našla ve stejnej den jak já :D, my se teda museli snažit 3 roky :nevim:,ale teď se snad zadařilo, i na kontrolu (jestli ano, nebo ne) jdeme ve stejný den, tak moc držím palečky a přeju štěstí :)

• Upravit
209
12.11.12 13:36

@elisbetka no to se chodí…já byla ve 13tt, ale vůbec nic jsem neplatila..ani na tom druhém screeningu :). Ale asi půjdeš někam k soukromníkovi, že? Na tom prvním zjišťují, zda nemá nějaké genetické vady…jak pišeš hlavně Dawnuv synrom a na tom druhém kolem 22tt kontrolují převážně miminko, zda má všechno :). A jelikož já nám nějakou srdeční vadu…tak jsem byla s mimi také v 22tt na vyšetření jeho srdíčka. Je neuvěřitelné co ta medicína dnes může a nemůže :)

• načítám...
1524
12.11.12 13:36

@dulcibela81 mě se tento týden taky všichni ptají, jestli neplánujeme a tak, tak se musím smát a všem tvrdím, že pomalu plánujeme, ptaly se mě kamarádky i v práci :-) vůbec nevím, kdy jim to v práci mám řict, je to sice moje nadřízená, ale jsme jak kamarádky a má strach, až jednou otěhotním :-) no tak už se stalo :-) dnes mi volala i mamka a ptala se co je nového, ale nechci jí to říkat po telefonu :D

• načítám...
209
12.11.12 13:39

@dulcibela81 no to věřím, že je to těžké vydržet to teď před rodinou…když se te teď patají :). Jsem zvědavá, zda to vydržíš :)

• načítám...
93
12.11.12 13:43

Ahoj holky, tak já našla // ve čtvrtek 8.11, a jsem z toho doposud celkem v šoku. Už mám dvouletou slečnu a o sourozenci jsme sice začali pomalu uvažovat (aby si byli blízko), ale než jsme se rozhodli do toho jít, přišlo to samo. Zatím mi vůbec nic není a připadám si zcela netěhotně. K doktorce jsem se také ještě neobjednávala, srdíčko jde stejně vidět až v tom 6- 7tt, takže asi není kam spěchat.
Jen k tomu NT screeningu: vřele doporučuji, je to nejspolehlivější způsob vyhledávání vývojových vad. Dělá se někdy kolem toho 13tt a je to kombinace rozboru krve a UTZ, kde měří nosní kůstku a šíjové projasnění. Pak vám z toho vypočítají pravděpodobný výskyt těch a těch vad. Povinné to není, něco to stojí, ale opravdu to k něčemu je :)

• načítám...
1524
12.11.12 13:46

@Mijujka vůbec nevím, už se mě přítel ptal, komu to může říct, taky se chce pochlubit a v sobotu mi hlásil, že to teda ještě vydržel, no chci počkat aspoň do tý kontroly, ale všichni jsou, jak kdyby to věděli :-)

• načítám...
209
12.11.12 13:49

@Solvejg Tak to Ti moc gratuluji za // :). My máme doma 7měsíční holčičku a ze dnou // jsem byla totálně v šoku! Protože jsem to ještě ani od porodu nedostala :). Ale co…asi to tak mělo být :)

• načítám...
209
12.11.12 13:51

@kacka-22 no to věřím :)))) u nám je to teď to stejné. Přišla jsem k babičce a hned se mě ptala jestli náhodou nejsem těhotná :)…tak jsem ji řekla, že o ničem nevím :)
Ony jsou Vánoce ještě dost daleko :D :P :P na to velké překvapení. Ale třeba to vydržíš ;)

• načítám...
4013
12.11.12 13:55

@Yamaha Tak to je fajn, víš v kolikátým tt jsi? Tak snad nám ten týden uteče rychle
@Mijujka Nejhorší je v tom můj manžel. Ten poví i to co neví. Doufám, že to vydrží on.
Strašně by to rád všem vykecal hned ale já se bojím, kdyby se do 12tt něco s bublinkou
stalo, tak bych to všem musela vysvětlovat a bolelo by mě to o to víc.

• načítám...
93
12.11.12 13:56

@Mijujka Děkuji, i já Ti gratuluji. No upřímně mám trochu strach, jak mi to se dvěmi dětmi půjde. Už jsem si tak trochu zvykla na to, že je malá celkem samostatná a mám víc času na sebe, práci a své aktivity, a teď to bude zase pěkný záhul. Ty jsi z toho miminkovského kolotoče ještě ani nevypadla, co??:-) Ale jak jsi psala, asi to tak mělo být…a já jsem za to moc ráda:-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100