Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No já se budu hrozit zítřejšího rána, aby tam ty // vůbec byly. Dneska z odpolední moči byly slabounké, ale pod lupou jsem nic luštit nemusela
Podle mého si myslím, že jsem 13DPO, ale když je jen takový slabý dušík, tak to asi budu méně. no hlavně, aby to tam zítra bylo a já to mohla říct manžovi, ten se určitě zblázní…
holky a jak příznaky? já vůbec ale vůbec nic-chutě, vůně, prsa, prostě nic…ale nikdy nemám ani PMS…a asi je brzo že? nebo už jste něco zaregistrovaly takhle brzo? zítra mám teprve dostat ms, ale vždycky před tím už pár dní špiním a teď nic…asi půjdu brzo spinkat, aby bylo co nejdříve ráno ![]()
@bedruška1 Určitě tam budou, když tam byly i dneska
Já mám taky před MS. Teda aspoň si to myslím, protože jsem měla poslední dobou hrozně rozhozený cyklus z vysazení HA. Poslední MS jsem měla 11.-16.10.
Jinak příznaky u mne: bolest v podbřišku, jakoby nafouklé břicho, silnější výtok, asi o číslo větší prsa, citlivé bradavky, citlivější čich, častějsí únava a točí se mi hlava. A přijde mi, že mám i divnější chutě.
Chodanda gratuluji…taky bych se chtěla nestresovat, ale možná kdyby ti to 4× v 2,5 letech nevyšlo, tak bys radši řešila a vyhýbala se každé kravině jen pro jistotu..pravdou je, že pokud to má být, tak to bude…držim pěsti ![]()
Vannda: To znamená 4tt a to většinou vajíčko teprve hnízdí…o číslo větší prsa? To musíš být extra rychlá…
@Adláš píše:
Vannda: To znamená 4tt a to většinou vajíčko teprve hnízdí…o číslo větší prsa? To musíš být extra rychlá…
Taky mi to přijde divný. I ty čárky na testu jsou dost výrazný. Uvidíme, co na to řekne doktor. Já osobně jsem si myslela, že jsem otěhotněla kolem 30.10., ale nejspíš to muselo být dřív. Jinak poslední cyklus jsem měla 37 dní.
@Adláš píše:
Jinak to asi nebudo o celé číslo. Normálně mám ale malá prsa. Necelé dvojky, tak 1.5 a teď je mám hodně nafouklý. Mám plnou podprsenku 75B. Je to dost znát.
No, já mám cyklus 35dní, ale vlivem hormonů sem poslední půl rok měla všelijaké..ale to bys musela ovulovat hned po ms a i tak..no ostatním sympt.bych věřila, každá sme jiná, ale ty prsa, vždyt tělo sotva ví, že se něco děje a už takové změny, já myslela, že prsa nabývají až v 2trimestru…ale co, třeba budeš mít
dvojčááátka…hlavně at to výjde, každopádně lepší víc symp. než žádné… ![]()
Dvojčátka
No to snad ne
I když na druhou stranu bych to měla za sebou při jednom ![]()
S těma prsama to sestra měla stejně. Dokonce ji po měsíci od otěhotnění už vytékalo i mlezivo nebo jak se to jmenuje.
Třeba tady o tom taky píšou, že to může být již několik dní po ovulaci. Taky to u mne byl první příznak, proč jsem si myslela, že jsem těhotná. I manžel se mě zeptal, jestli je nemám nějaké větší, ale to mohlo být už tak před týdnem.
http://www.futurebaby.estranky.cz/clanky/prvni-znamky-tehotenstvi.html
Tak to si štastná žena, mě by taky nevadilo kdyby trochu povyrostly..
dvojčátka by sme taky chtěli at to máme za sebou..ale vidět je jen jedno…alespon to..odkud jsi? Já Vysočina…kdy že máš kontrolu?
Zdravím, mám dotaz. Budou to tři měsíce co jsem měla styk bez ochrany, ale beru prášky. Jenomže začalo se semnou něco dít mam nafouklé břicho a taky mi začaly nějak natíkat prsa a taky mě bolí. A ma menstruace byla úplně slabolilinká, což u mě není normalní. Tak se chci zeptat je možné, že můžu být těhotná? Děkuji za radu ![]()
Já jsem z Havlíčkova Brodu a ty? Na kontrolu jdu ve středu. Jsem už ale hooodně zvědavá, co mi řekne doktor
Nejdřív jsem tam chtěla jít až tak kolem 20., ale nakonec mě přemluvili, abych šla už teď. Že kdyby byl nějaký větší problém, tak je lepší to vědět dřív.
Příspěvek upraven 04.01.13 v 21:54
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@chodanda já taky spoustu věcí neřeším. Až se manžel vždycky diví, že mě určité věci ani nezajímají. Ale zase jsou pro mě věci, které jsou v životě důležité…tedy pro mne důležité.