Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No začala jsem mít trošičku podezření…když mi začalo bývat po ránu spatně…a byla jsem unavená…A odpor k masu…jen to pomyšlení..a to jsem přesně měla, když jsem čekal Agátku
. No, ale i tak jsem si říkala, že to bude asi únavou, že musím často k malé vstávat atd. V pátek mi to nedalo a jen tak ze srandy jsem si vytáhla těh. test co mi ještě zbyl…a ejhle…hned //
. Prve jsem tomu nemohla věřít…ale indicie byly pravdivé
. Teď jsem už ráda…„jestli to dopadne tak jak má“, že Agátka bude mít brzo po sobě sourozence…aspoň bude mít hracího parťáka. Jinač máme doma ještě dva hafáky stafordíky
…takže veselo
. Musím říct, že bych neměnila. Sice je to náročné…ale hrozně to naplňuje
.
K doktorovi jdu teď ve středu…tak uvidíme…:)
Ahojte děvčata, našla jsem tuhle skupinku a ráda bych se k vám přidala, ducha jsme našli na testu už 28.10. s přetočením času a prvním sněhem, ale MS jsem měla dostat 1.11. to už čárka sílila, tak jsem ještě párkrát testovala a pořád tam jsou // k doktorovi jsem se objednávala už před týdnem, ale sestřička se mě ptala, zda je to chtěné těhu, když jsem řekla ano, tak mi dala termín až 14.11. teď už je to za dva dny, ale ta představa minulý týden byla nekonečná
Navíc mě celkem mate to počítání těhu. Poslední MS jsem měla 28.9.(mám, tedy měla jsem cykly 34 dní
tak se mi to počítání od poslední MS zdá nepřesné, 21.DC - 18.10. byla OVU (od tohoto data je to 3,5 týdne) a zřejmě se zadařilo, teď se těším na kontrolu, snad vše bude OK a pak se budeme těšit na mimi. A rodičům a ostatním to chceme taky říct o Vánocích, na Silvestra, atd. Bude to naše první a jsem zvědavá, co na to řeknou.
Elvy…tak Ti moc gratuluji. K doktorovi jdu také ve středu 14.11.
tak jsem zvědavá jak dopadneme. Ale určitě dobře
. Ono je to vcelku jedno v kolikátém jsme přestě TT
ven mimčo půjde tak i tak.
A rodina…tak bude mít určitě obrovskou radost…ještě když jim to oznámíte na Vánoce
.
Jinač Ti moc gratuluji!!!
![]()
Ahoj holky, tak jsem dneska dělala zase test, a jsou tam krásné // ![]()
@Mijujka děkuji, tak ve středu budeme konzultovat, jaká byla kontrola, už se nemůžu dočkat
No, mamka mi pořád tvrdí, že ještě nechce být babkou a nikdo netuší, že se pilně snažíme (jen pár kamarádů). Tak doufám, že budou mít radost
ale myslím, že taťka bude mít větší než mamka
ovšem ještě musíme leden-březen koupit byt, ať je miminko v novém. Nynější pronajaté 1+kk by nebylo to pravé.
dulcibela81: 31, 0 dětí, 6.11. , KO 21.11.
Ibi: 30, 0 dětí, 7.11. //
Lucinka Charlie: 3 děti, 1.11. //
kaca.zagi: 1 dítě, 25.10. //
Natinka: 26, syn Filip (4r), 3.11. //, KO 14.11.
kacka-22: 32, 0 dětí, 7.11. //
Nenulka88: 7.11. //, KO 16.11.
Acinore: 8.11. //
LucikFu28: 29, 0 dětí, 6.11. //, KO 13.11.
victary: 35, 0 dětí, 6.11. //
Vannda: 28, 7.11. //, KO 14.11.
elisbetka: 23, 2 děti (syn 5 let a dcera 20m), 11.11. //
Vojta. Sofinka: 2.11., KO 14.11.
Mijujka: 29, Agáta (7m), KO 14.11.
adlas: 25, 0 dětí, KO 12.11.
blankacemusova: 27, 11.11. //
Evly: 0 dětí, 28.10. //, 14.11. KO
Takže tabulka aktualizována, se nám to tu začíná pěkně rozrůstat
koukám, že některé z vás jdou už tento týden na kontrolu, tak doufám, že budou samé dobré zprávy ![]()
Jinak vítám všechny nově příchozí
já si stále připadám naprosto netěhotně, žádné chutě, ani smrady, nic..
když jsem ve středu ráno poprvé v životě viděla //, nějak jsem tomu nemohla uvěřit, tak jsem běžela vzbudit přítele, vrazila mu test před oči a ptám se ho: Kolik vidíš čárek? jeho odpověď - TŘI
a pak se zeptal, kolik jich má vidět? Když jsem mu říkala, že tam asi jsou 2, tak mi odpověděl, že teda 2 vidí : ![]()
@Ibi můžeš dopsat do tabulky, já jdu na kontrolu 23.11. a taky mi doktorka říkala, že mě pošle na screening, že se platí asi 1000,– ale to je mi jedno, jdu na všechno
jinak dnes mi poprvé nebylo špatně, ani mě nebolí břicho, takže ani nevím, že se něco děje ![]()
@kacka-22 ahojda, jasně doplním Ti tam termín v průběhu týdne, až zase budu dělat nějaké změny ![]()
ještě jsem se všech chtěla zeptat, zda nevíte, když tu tabulku vytvořím v Excelu, zda sem půjde nějak vložit, já to zkoušela a nepřišla jsem na to, bylo by to pak jednodušší a přehlednější… ![]()
@elisbetka no ona mi to řekne asi příště, no nějaký screening v 1. trimestru, nějak ve 12tt, moc o tom nevím, jen že mi pošle k nějakýmu spec. doktorovi, který to dělá, nevím jestli to je dobrovolný, možná že jo a že se někde platí a někde ne, tak tady prý 1000,– že to je kvůli Dawnovu s. a tak, mohla bych se zeptat kamarádek, ale ještě jsem nikomu neřekla, že jsem těhotná ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat