Kopie Kdo našel v listopadu //?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Elessar
10.11.12 17:39
@LucikFu28 píše:
6.11. už mi 14 dní meškala MS, tak jsem to zkusila… :)

tý jo, tak to jo, to už bude určitě něco vidět :lol: já je objevila ještě před očekávanou MS, takže se ještě načekám :D ale zadařilo se, teď už bych se nebála, když máš tak dlouho po očekávaný MS :) hezky si to užívej! :)

• Upravit
1121
10.11.12 18:13

Ahoj všem, ráda bych se k vám přidala. Minulý rok v září jsem měla zamlklé těhu a teď konečně v úterý 6.11. ráno dvě čárky. Dnes jsem byla v lékárně ještě pro digitální test a je tam plusko a stáří 2-3 týdny, takže vypadá, že by se mohlo po roce zadařit. Teď ještě nějak vyhnat negativní myšlenky po loňském nezdaru. Jinak vypadá, že tu budu nejstarší - 35 a první očekávání. A z příznaků zatím jen hormony pracují, jsem nějaká nevrlá, chuť na sladký a nechuť na sexování. :)

• načítám...
4013
10.11.12 18:22

Zdravim Victary a LucikFu a gratuluji. Jsem ráda, že je nás tuvíc nad třicet ještě bezdětných, už si nepřipadám
tak stará. Hodně mých kámošek má už dvě tři děti chodící do školky. Dnes jsem si také koupila digitest, tak ho
možná ráno vyzkouším.

• načítám...
1002
10.11.12 19:11

Tak mě bude teprve 29 :) ale taky je to naše první…a taky mám spoustu kámošek s jedním i dvěma dětmi…ale taky se konečně dočkáme…já se cítím dobře, žádné těhotenské příznaky nemám…pořád bych jedla a na sex chuť mám :mrgreen: akorát jsem nabrala už 4 cm v pase…jsou mi malé kalhoty… :lol:

• načítám...
Vannda
10.11.12 19:12

Ahoj holky :kytka:,
můžu se přidat do klubu? :) Já jsem tu nová, ale tenhle server sleduji už od minulého úterý. Ve středu 7.11. jsem měla pozitivní test a další si chci udělat zítra. Chtěla jsem už v pátek, ale vzpomněla jsem si, až když jsem se ráno vyčůrala :| Jinak k doktorovi jsem se objednala v pátek a půjdu tam ve středu 14. To budu asi tak 2 týdny těhotná…podle mých výpočtů :think: Jinak nám to vyšlo na první pokus :) I když minulý měsíc jsem tomu nechávala už taky volný průběh, ale v říjnu to bylo první „snažení“ :)

• Upravit
4013
10.11.12 19:14

Já bych taky furt něco žrale a jsem už jak koule :? těhotenské příznaky fyzické nemám, zato psychické ažaž.
Jsem podrážděná, vzteklá, všechno si beru a brečím i u reklam :lol:

• načítám...
Vannda
10.11.12 19:16

Jinak mně bylo před měsícem 28.A od minulého týdne mě pobolívá v podbřišku, občas mě tam píchne, motá se mi hlava, mám asi trochu citlivější čich, občas zácpu a jediná výhoda je to, že se mi asi o číslo zvětšily prsa…i když mám zase citlivé bradavky :) Chuť na sex už mám taky velikou, ale bojím se, aby se něco nestalo, takže zatím doma držíme půst :roll:

• Upravit
4013

Ahoj Vando, vítám tě mezi námi. Tak to je fajn, že ti to vyšlo takhle rychle. Co na to přítel nebo manžel? už to ví?

• načítám...
402

Já u prvního prcíka pravidelně brečela u reklam na plínky :lol:

• načítám...
Vannda
10.11.12 19:17

To já jsem byla poslední dobou jako ve snu a měla hrozně dobrou náladu. Jak se mi točila i hlava, tak jsem si přišla, jako bych něco bumbala, ale na dnešek jsem málo spala, nemohla jsem usnout a pořád jsem se budila, no a dneska jsem celý den trochu výbušnější :cert: :)

• Upravit
4013
10.11.12 19:18

My máme taky půst. Taky mám strach.

• načítám...
4013
10.11.12 19:21

´ @kaca.zagi tak to jsem ráda, že nejsem magor sama :P Bojím se, že se to bude ještě stupˇnovat.

• načítám...
1002
10.11.12 19:21

Teda holky :lol: přijdu si divně :lol: mně fakt nic není…břicho mě také ze začátku bolelo, ale to je prý normální…teď jsem ve 4. týdnu a je mi dobře…žádné změny nálady, nic :) Vanndo sexu se nebojte, s manželem sexujeme (ale opatrně) a je to v pohodě…když je mimčo pevně uchycený, nemělo by mu to ublížit… ;) ale záleží na vás, jak se cítíte…

• načítám...
Vannda
10.11.12 19:22

Děkuji za přívítání…jsem ráda, že v tom nejsem sama :hug: Manžel je nadšený Hned jsem mu to musela říct :) On se na mimčo taky moc těší, protože je ještě o rok starší. A to nemluvím o tchýni, ta je dětmi posedlá :) Jinak rodičům to chceme taky říct až o Vánocích, jestli to teda nepoznají dřív. Jako včera, když mi tchýně nabízela víno a já jsem se na to tak divně zatvářila a nevěděla co říct. Manžel to naštěstí zachránil :) Tak snad zatím dobrý :think:

• Upravit
Vannda
10.11.12 19:24

My právě čekáme až co řekne doktor, aby bylo mimčo na správném místě. Potom se na to hned vrhneme :dance: :D

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100