Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Blannie07 A budoucí babička a děda vědí, že se snažíte nebo to bude naprostá novinka?? U nás okolí ví, že bychom chtěli…
@Lucinka Charlie píše:
U nás neví nikdo a bude to zajímavé protože tohle je už 4 mimi
teda, čtvrtý…
no páni, klobouk dolů. a plánované?
Já našla 25.10. po půl roce snažení a příští týden se jdu podívat, jak to vypadá, zda je vše v pořádku, moc se na druhého prcka těšíme a přejeme ať vše vyjde i ostatním ![]()
@Ibi tuší, že se snažíme, ale jinak jsme to nikomu moc neříkali, spíš jen takový náznaky ![]()
Holky ráda bych se k Vám přidala, pokud můžu. V sobotu jsem našla na těhu testu krásné 2 čárky a pak dělala ob den další dva testíky dálnice jak hrom. Sílily a sílily
Na kontrolu jdu ve středu 14.11. Už se moc těším a doufám, že vše bude v pořádku ![]()
Ahoj Ibi, už nemarodím, ale měla jsem chřipku. Včera jsem trochu krvácela,
tak nevim, co se děje. Ráno jsem si dělala test a zdál se mi slabší než ty předtím.
Byla to jiná značka testu, ale stejně mám dost strach. Můj doktor dnes neordinuje,
tak jdu na ambulanci, snad to dopadne dobře. Držte mi pěsti. Jo a 81 je můj rok
narození a dítě ještě nemám. Jsem dost stará, ale doteď jsme s manželem bydleli
v garsonce v podnájmu, kde se topilo přímotopy a byla tam plíseň a já studovala.
@Natinka ahoj, tak gratuluju a vítej ![]()
@dulcibela81 určitě to bude OK, tak dej hlavně vědět, hned jak se vrátíš, držím pěsti! Jinak jsme na tom dost podobně, já jsem ročník 82 a taky zatím bez dětí…
Určitě bude vše v pořádku uvidíš. Hlavně se teď šetři a nenamáhej se a nic těžkého netahej. Budeme na tebe myslet a držet palečky
Holky, co si udělat tabulku jako přehled o nás a vložit jí na začátek diskuze. Na začátku by nám to pomohlo se v nás zorientovat… Pro příklad: Natálie, r. narození 86, syn Filip(4r), termín porodu 7.7.20013… Co vy na to? Pokud je to blbost, tak jako bych nic neřekla ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat