Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, taky máte žaludek jako na vodě a neustálý pocit hladu? už tak týden
Příspěvek upraven 09.11.12 v 14:45
@Natinka naprosto s Tebou souhlasím, taky jsem měla takový nápad, ještě bych k tomu doplnila i třeba termín návštěvy u dr. a pak postupně aktualizovala…ale nevím, jsem tu nová, to asi bude muset udělat @dulcibela81 jako zakladatelka, ne?
jo jinak dle termínu PM jsem dnes 4+5 tt, byla jsem na krvi a hcg 342, což je asi docela dobré, v pondělí půjdu znova, tak uvidíme ![]()
Ahoj holky, tak se taky přidávám ve středu jsem si dělala test, dnes jsem byla na potvrzení u doktora. Žaludek jak na vodě a pořád pocit hladu, je mi hrozně a nemám chuť ani na svoji oblíbenou čokoládu, takže to je mazec
Jinak se nám to povedlo napoprvé a myslela jsem si, že mám opoz. MS od antikoncepce, no neuvěřitelné, asi zázrak ![]()
@Ibi jjj s těmi kontrolami a aktualizací je to dobrý nápad, uvidíme co na to řekne zakladatelka…4+5tt a jak jsi to počítala od prvního dne menstruace? to bych byla 5+5tt
ale já mívám ovulaci až tak kolem 17. dne cyklu, takže jsem asi méně
… v pondělí jdeš na krev nebo i na sono?
@kacka-22 žádný zázrak, malé si vás prostě vybralo
já to měla u prvního syna také hned po vysazení antiko jsem zapadla hihi… vítej do klubu
![]()
Ahoj holky, také jsem ve středu našla dvě krásný čárky!
Snažili jsme se 3 měsíce…
@Natinka ano, počítala jsem to od prvního dne poslední menstruace (7.10.) taky mívám OVU později, ale tento měsíc jsem neměřila bazální teplotu, tak ani nevím, kdy přesně byla
v pondělí jdu jen na krev jako samoplátce, zatím jsem u dr. nebyla a ještě se ani neobjednávala, stejně by tam ještě nic neviděl…
Jinak koukám, že se většině z vás povedlo po kraťoučkém snažení, to my se snažili víc než rok…
Zkusila jsem vytvořit tabulku, tak piště nápady, kritizujte, vylepšujte a doplňujte info ![]()
dulcibela81: 31, zatím bez dětí, 6.11. //, KO 21.11.
Ibi: 30, zatím bez dětí, 7.11. //
Lucinka Charlie: 3 děti, 1.11. //
kaca.zagi: 1 dítě, 25.10. //
Natinka: 26, syn Filip, 3.11. //, KO 14.11.
kacka-22: 7.11. //
Nenulka88: 7.11. //, KO 16.11.
Ahoj holky, já je našla včera, úplně náhodou
zdál se mi sen, že si dělám test a je pozitivní…ráno mi to nedalo a ťup, byly tam //
teď doufám, že se udrží a nepřijde MS…
@Ibi Ahoj ta tabulka je super nápad. Konečně jsem doma. Doktor říkal, že by mělo
být snad vše v pořádku. Dostala jsem Ascorutin na krvácení. Spadl mi fakt velkej balvan s krku. Děkuju za podporu. „Bublinka“, jak mimču říkáme s manželem, už má 2mm. Vítám všechny nově příchozía dodatečně gratuluji ![]()
Koukám holky, že jsem tu zatím nejstarší, ach jo ![]()
Taky je vám blbě z pachů? Já jela dneska tramvají a seděl tam nemytej chlap (ne
bezdomovec) a bylo mi blbě, a pak v nemocnici dezinfekce, to se mi pořád navaloalo
. Taky furt cítím z vody chlór a manžel říká, že blbnu
@Ibi doplnila bych pak ještě termíny porodu až ho podle sona budeme vědět
Jinak super, jsi šikula. Tabuka je skvělá
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat