Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud ti to nedela problemy, proc ne? Bud rada, muz je taky urcite rad ![]()
Jsi v 15tt, tak tohle neřeš a užívej si
nehrozí riziko předčasného porodu na to si těhotná příliš krátce. ti závidím, já jsem celý těhotenství sex neměla, na začátku jsme se báli, páč jsem za sebou měla krátce před tím potrat a pak po 12tt mi z toho bylo
Sex nebyl nic pro mě
Za to o porodu jsem měla chutě jako prodejná… ![]()
Wau
takže nejsem sama, kdo má tak skvělej sex s orgasmem než před otěhotněním
Myslela jsem že jsem jediná vyjímka ![]()
Manžel je nadšenej… Takže to je fajn a já bych sexovala každej druhej den a tak tedy když mi to nic nedělá můžu klidně ob den? Supééér ![]()
Však si to užij ![]()
pokud je dle doktora vše ok, tak můžeš sexovat dle chuti, neboj ![]()
@Anonymní píše:
Wautakže nejsem sama, kdo má tak skvělej sex s orgasmem než před otěhotněním
Myslela jsem že jsem jediná vyjímka
Manžel je nadšenej… Takže to je fajn a já bych sexovala každej druhej den a tak tedy když mi to nic nedělá můžu klidně ob den? Supééér
klidně i denně ![]()
měla jsem to taky tak, jen o pár týdnů později ![]()
@Anonymní píše:
Wautakže nejsem sama, kdo má tak skvělej sex s orgasmem než před otěhotněním
Myslela jsem že jsem jediná vyjímka
Manžel je nadšenej… Takže to je fajn a já bych sexovala každej druhej den a tak tedy když mi to nic nedělá můžu klidně ob den? Supééér
Užívejte, dokud můžete a ta chuť je. Hormony jsou nevyzpytatelné. ![]()
My jsme při každém těhu sexovali i s orgasmem a nic se nestalo
. Když nemáte potíže tak jen do toho ![]()
Jeden můj kamarád si povzdechl, že by byl nejradši, kdyby jeho žena byla těhotná furt. To prý taky mohla furt - na rozdíl od součanosti…
Ahojky, bud rada a uzivej si sex i orgasmy
Ja jsem taky mela zvysenou chut v tehotenstvi - sranda pak byla ve 3.trimestru kdy vzdy po orgasmu se ma dcerka v brisku vztekala - asi se ji to nelibilo
Za to me jo
A po porodech mam uplne jiny a vic silny orgasmus, takze si ten sex ted vic uzivam nez kdy jindy ![]()
Holky a co v ranném těhu..5tt…měla jsem jeden potrat v 8tt ale já myslim, že na to to vliv zas tak nemá..co??
Ahojte, anonym-protože je to choulostivé téma
. Jsem těhotná 15tt a od 8tt mám neustálou chuť na sex. Nechápu to… Furt jsem si říkala „ne, sex ne“ a stejně jsem pak měla mokré sny v noci. Tak jsem od cca 9tt začala s manželem provozovat sex samozřejmě i s orgasmem. Mám orgasmus po chvilce sexu a jsem schopna ho mít dvakrát za sebou - což jsem normálně neměla
No a sex s manželem provozuji tak 2-3 týdně. Nemám po tom bolesti ani tvrdnutí bříška, nic. No všude čtu že se může a nemůže sex s orgasmem. Jak to tedy je? Popravdě jsem po sexu uvolněná a naplněná štěstím a radostí.