Sex a orgasmus v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
419
24.4.14 10:35
@snažil píše:
Ahoj holky nevím jestli to tu ještě funguje ale skusím to. Jsem ve 20tt a sex máme jen občas ale milujeme to tak když je přítel nahoře a já pod ním, ale už mam trošku větší bříško. Přítel se na bříško ale nepokládá je nahrbený tak aby se opravdu minimálně dotýkal a já mam na bříšku ještě ruku. může i přesto ohrozit miminko?

My jsme to takhle zvládli jeste 3 dny před porodem, pokud ti na to břicho nebude hodně tlačit, tak by se asi nic stát nemělo. Teda alespoň jsem to já osobně od nikoho neslyšela. Miminko je v bříšku chráněné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
24.4.14 10:40

.) děkuji a mohu se ještě zeptat, také tě bolelo v podbřišku po sexu - nevím trvá to cca půl hodinky ani ne. takový spíš tlak než bolest. občas při sexu mě to píchne tak na chvíli zastavíme a pak pokračujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
24.4.14 10:51

@snažil Občas jo, ale mně už od nějakého 27.tt tvrdlo i břicho, všichni mi říkali, že budu rodit dřív, nakonec jen týden přenášela. Tak nevím, jestli to nebylo třeba tím tvrdnutím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.4.14 11:21

@snažil Neboj, nemůže. A kdyby se to náhodou mimču nelíbilo a bude přimáčknuté, tak v břichu bude určitě protestovat. ;) A ano, v podbřišku po sexu mě bolelo také, u obou těhotenství, všechno bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
24.4.14 11:55

Holky děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.15 10:25

Já mám celkem problém, sex jsme měli s manželem jen jednou (byla jsem asi v 8tt) a po orgasmu jsem dostala křeče do podbřišku. Tenkrát jsem se strašně bála, že potratím. No a doktor mi sex nedoporučil… nejsem už nejmladší, je to moje první dítě a tak ho nechci nijak ohrozit. Takže vám holky upřímně závidím.

• Citovat
  • Upravit
201
24.3.15 14:10

Já během prvního a druhého trimestru měla během i po orgasmu velké bolesti. Někde jsem i četla, že v prvním trimestru v těhle případech může opravdu dojít i k potratu. Když přišel nějaký spontánní ve spánku, budila jsem se bolestma. Docela mě to děsilo. Od třetího trimestru už to jde. Každý to má asi individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí