Sex na AD

Anonymní
8.5.12 20:38

Sex na AD

Ahoj maminy, mam na vas pls dotaz. Vy, ktere berete antidepresiva, jak to mate s orgasmem a chuti na sex? Ja beru 3 mesic citalen a nejsem schopna dosahnout orgasmu a to ani pri sebeuspokojovani, coz mi nedelalo vubec problem :(
A jeste by me zajimalo, zda po AD hubnete, nebo tloustnete?
 Dekuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.5.12 20:43

Manžel to měl stejně a bohužel mu to zůstalo, i když už to nebere :roll: Teda nakonec dosáhl, ale dalo to práci…

• Citovat
  • Upravit
17675
8.5.12 21:30

V sexu problém nebyl, s tloustnutím velký, přikutálelo se ke mně hezkých 15kg navrch .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
8.5.12 21:46

Šlo to, ale o dost hůř.
Něco málo jsem přibrala, ale ne moc.

• Citovat
  • Upravit
13770
8.5.12 21:50

Tak ja jsem taky nemohla dosahnout orgasmu, a trva lo to tak 3 mesice nez se to upravilo, a pak to slo v pohode:-) bud trpeliva, spravi se to;-) u muzu to byva asi slozitejsi, co tak ctu. Ale ty vydrz prtka, vydrz:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
8.5.12 21:54

Jo a jinak ja jsem nepribrala. A kdyz neco jo, bylo to zivotnim stylem. Brala jsem sertralin 100mg jeden denne, a po roce a neco jsem ho postupne vysadila, a celkem s uspechem. Do takovych sracek se snad uz nikdy nedostanu, ale na uzkosti trpim tak obcasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
8.5.12 22:05

Bylo to o něco horší, ale jakmile léčba zabrala a já se celkově cítila líp, tak se to srovnalo. Jsem na AD deset let, můj sexuální život je naprosto normální a vážím pořád stejně (vyjma těhotenství samozřejmě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
9.5.12 01:02

No, me trapily zrave zachvaty, takze tezko rict, po cem jsem pribrala, ale jedno vim jiste; kdyz mi bylo echt zle, sadlo slo dolu samo, zrani nezrani. Nejlepe se mi ale hublo po Ixelu - snedla jsem Ixel a do deseti minut letel zpatky.
Ohledne sexu… zadny vetsi problem nebyl, spis se k nemu vubec dokopat, pak uz dobry. Bude lip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.12 06:07

Já jsem při AD neměla na sex absolutně chuť. Když už na to kvůli manželovi došlo, tak jsem z toho nic neměla, jako bych měla všechna citlivá místa vypnutá … opravdu divný pocit.
Přibrala jsem asi 3kg, ale byla jsem v obličeji dost nateklá a po měsíci jsem zase splaskla. S tím obličejem jsem to měla, ikdyž jsem po půl roce dostala nové prášky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.12 11:14

Ja brala parentin a po mesici uzivani jsme nebyla schopna dosahnout orgazmus ikdyz predtím to nebyl zadny problem, dosahla jsem ho pokazde. Tak mi po dmomluve s mudr zmenili leky napsali neco jineho - jiz si nepamatuji co, je to temer 8 let - a vse se vratilo do normalu.
Nepribirala jsem ani nehubla, ale hlidala jsem si vahu, protoze mne na to upozornili ze muzu pribrat.

• Citovat
  • Upravit
1475
14.5.12 18:55

Ahojky, já beru osmý den apo-escitalopram. Musím říct, že mě dosti vyděsil problém s dosahováním orgasmu. Doufám, že se to srovná, stejně jako nechutenství a nevolnost ze začátku braní léků. Je to hodně nepříjemné, když se člověk snaží o mimi. To je :hug: docela potřeba :,( . Ve čtvrtek jdu ke cvokaři, tak se ho na to zeptám. I když se budu asi stydět, je to takové intimní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
14.5.12 19:08

@klarrka
Neboj, vis kolikrat uz takove a horsi veci slysel? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
14.5.12 19:26

@Kacise
:lol: Díky za podporu. Snad bude lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.13 12:48

Ahoj holky, beru 5 týdnů Seropram a mám stejný problém jako zakladatelka diskuze. Krom toho tedy chuť na sex nulová a ještě šílené padání vlasů.
Pomohla Vám při těchto problémech změna AD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.13 12:57

Já se toho hodně děsila a zdaleka ještě nejsem v pořádku. Beru skoro měsíc Cipralex a první týden jsem v podstatě prospala. Měla jsem pocit, že jak tu někdo psal, citlivá místa vypnutá. Spíš mi to dělaly léky kolem, Neurol apod. Za ten týden to bylo už dobrý a možná za to spíš může láska, pro mě je sex teď lepší, než kdykoliv předtím, jakobych byla úplně přecitlivělá, ne napovrchu, ale uvnitř, vaginální orgasmus se spouští naprosto sám jen přítomností toho partnera apod.

A teda vlasy jdou dolů, to už jsem si pořídila clip vlasy, věřím, že se to spraví a netřeba stříhat 5 let péče a investic…

A kila taky, od začátku jsem zhubla 4 kg, ale za to můžou spíš stavy, kdy je mi tak špatně, že jídlo je to poslední. Žravé záchvaty mám po Neurolu. Těžko říct, ráda bych byla v pořádku, ale bohužel se mi problém psychický vrací, takže třeba se mi ta léčba ještě změní a budu taky bez sexu :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky