Sex přes menstruaci

6792
26.7.11 11:29

sex pres menstruaci

ahoj holky je to trosku citlive tema ale nebudu se davat anonimne :-) chtela jsem se zeptat jestli mate sex i pres menstruaci.ja mela v zivote jednoho pritele kterej to se mnou pres ni delal a nevadilo mu to,ale ted jsem s pritelem kteremu to vadi,ale mne vadi ze jemu to vadi :lol: ale samozrejme ho chapu a do niceho ho nenutim :-( ale mam hroznou chut na sex a mam smolika :-( jak to mate doma vy? vadi jim menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5453
26.7.11 11:32

Ahoj,tak mně osobně to vadí!!!jednou to teda proběhlo,že mu to nevadí(už byl skoro konec MS),ale stejně fuj.Já toho nejsem zastánce.Takže se m ani nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
26.7.11 11:34

sex přes menstruaci proč ne, ale ne hned první den, až když vím, že se vysprchuji a chvíli nic neteče, a není mi třeba zle nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.11 11:34

Měla jsem 1× v životě ve sprše, a otěhotněla jsem :lol: .Myslím, že pokud to partnerům nevadí, tak proč ne :nevim: . Jistě,že v rámci možností dodržovat hygienu.

• Citovat
  • Upravit
31278
26.7.11 11:37

v prvních několika letech sme sexili i přes menstruaci, přítelovi to nijak zvlášť nevadilo - většinou to probíhalo ve sprše, takže nic „špinavého“ a párkrát sme na to skočili s tamponem - klasický i orální sex (i když opatrněji samozřejmě) a pak sme se ještě bavili hrou „najdi šňůrku“ - ale to bylo vždy už skoro po MS. Poslední tak tři roky před otěhotněním sme spolu už během MS nespali, ale bylo to spíše proto, že sex. apetit mírně opadl a tak se to dalo ty 4 dny vydržet bez… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
26.7.11 12:03

jo jo taky nerikam hned prvni den :lol: to jsem nastvana a je mi blbe jo mi to delali jednou ve sprse ale mne to moc pohodlne nepripadalo :-? ale ja jsem tak nadrzena pak kdyz to mam ze to neni ani mozny :lol: a napadlo mne ze bych treba uz konecne z toho taky mohla otehotnet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
26.7.11 12:06
to je situace vid jančo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no ale když mu to není příjemný,tak s tím asi nic neuděláš no :think: .Musíš vydržet :lol: :lol:
janca.markova1984 píše:
jo jo taky nerikam hned prvni den :lol: to jsem nastvana a je mi blbe jo mi to delali jednou ve sprse ale mne to moc pohodlne nepripadalo :-? ale ja jsem tak nadrzena pak kdyz to mam ze to neni ani mozny :lol: a napadlo mne ze bych treba uz konecne z toho taky mohla otehotnet :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
26.7.11 12:15

mela jsem to parkrat, ale me osobne to vadi :poblion: protoze, to vypada jako u reznika :mrgreen: :mrgreen: ale jsem rada za menstruaci, protoze aspon par dni od toho.. muzu odpocinout :lol: :dance:
Ale obdivuju holky kterym to neva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
26.7.11 12:16

Tak mému partnerovi to naštěstí nevadí. A je fakt, že při MS na to mívám taky větší chuť, ani nevím proč :nevim: Ale zase je pravda, že MS mívám hodně slabou a přes noc nosím jen intimku a je to v pohodě. A samozřejmě zvýšená hygiena.

Ale asi jak správně tušíš, pokud nechce nepřinutíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
26.7.11 12:31

Tak nám to doma nevadí ani jednomu. Ale je fakt, že první dny vynecháváme. Za prvé to mívám hodně silně, ale hlavně mě bolí břicho, takže je to trošku nepříjemný. Ale ke konci už to neřešíme.
Je ale důležité v takové situaci si vyjasnit, zda to opravdu oběma nevadí. Pokud je s tím jeden v nepohodě, je to špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
26.7.11 12:44

ne nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
26.7.11 12:51

Tak u nas sex pres menstruaci ne,vadi to me i pritelovi…ale parkrat se stalo,ze ten posledni den,kdy jsem uz jen spinila jsme na to skocili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
26.7.11 13:31

Příspěvek upraven 12.08.15 v 13:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
26.7.11 13:35

Tak mně ani manželovi to nevadí, i když teď po porodu jsem ráda, že mám týden klid :). Dříve, když jsme to dělali, tak ne druhý a třetí den, to bylo krve jak na zabijačce. A i tak jedine s kondomem. Moje kamarádka se marně pokouší přes rok o miminko a její partner to ani tak nechce dělat při MS. KAždý to má jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.7.11 14:32

Taky nam to s pritelem nevadi, pri nejhorsim se daji koupit houbicky, ale to vytahovani je potom boj :lol: .
Ale mela jsem driv parnera, kteremu to zase naopak absolutne vadilo, i kdyz uz jsem jen lehce spinila. Asi kazdej chlap to ma jinak .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí