Neustálé hádky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
25.7.11 16:07

Neustálé hádky

Ahoj,tak nevím jak dál v manželství. Skoro každý den se doma hádáme.Manžel neustále něco vyvolává, jednou jsem špindíra, bordelářka, kterou by si jiný chlap nevzal, podruhé mu málo pomáhám, málo vydělávám, kvůli mě bydli v bytě a nemá vilu a mercedes, protože ho stojím peníze (podotýkám ,že chodím do práce, ale bohužel neberu 40.000,– a výš )neustále to stupňuje, všichni ho okradají, nechápou ho.Prý bydlíme v 3+1 ( nechali nám ho moji rodiče) jak sociálové atd. už 2× rozbil dveře a za jeho slovník by se nemusel stydět ani dlaždič. Přiznám se, že už nemůžu a a nevím jak to řešit.uvažuji o odloučení. Dík za případné názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
25.7.11 16:14

Pokud nemáte děti, uvažuješ naprosto správně, už by byl vykopnut ze sociálního bytu :mrgreen: . S dětmi bych mu dala šanci na nápravu, tzn vysvětlila mi, co mi vadí a jak by se měl chovat, ale kdyby se nepolepšil dopadlo by to stejně jak v prvém případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.7.11 16:16
Lili35 píše:
Ahoj,tak nevím jak dál v manželství. Skoro každý den se doma hádáme.Manžel neustále něco vyvolává, jednou jsem špindíra, bordelářka, kterou by si jiný chlap nevzal, podruhé mu málo pomáhám, málo vydělávám, kvůli mě bydli v bytě a nemá vilu a mercedes, protože ho stojím peníze (podotýkám ,že chodím do práce, ale bohužel neberu 40.000,– a výš )neustále to stupňuje, všichni ho okradají, nechápou ho.Prý bydlíme v 3+1 ( nechali nám ho moji rodiče) jak sociálové atd. už 2× rozbil dveře a za jeho slovník by se nemusel stydět ani dlaždič. Přiznám se, že už nemůžu a a nevím jak to řešit.uvažuji o odloučení. Dík za případné názory

Ahojky :mavam: to je tedy oprvdu pako a na to se nedá říct asi nic jiného,než aby jsi ho kopla do zadnice,dřív než to on udělá Tobě a místo do dveří se strefí do Tebe.Hodně štěstíčka držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.7.11 16:16

Děti máme dvě, jenže je to neustále dokola cca 2 roky.už se spolu normálně nebavíme, nezasmějeme, nic.prý jsem nu zkazila život a kdyby to věděl jaká jsem , tak si mě nikdy nevzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.7.11 16:18
Lili35 píše:
Děti máme dvě, jenže je to neustále dokola cca 2 roky.už se spolu normálně nebavíme, nezasmějeme, nic.prý jsem nu zkazila život a kdyby to věděl jaká jsem , tak si mě nikdy nevzal.

Tak holka vůbec nevím co řešíš.Vím,že je to asi těžké,ale podle něj jsi neschopná tam dej šanci at si najde super ženu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.7.11 16:20
Lili35 píše:

No tak to je frustrovaný debil. Hmm tak jedině zvážit, jestli by vám s dětmi nebylo líp bez něj. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.7.11 16:21

No právě, já už jsem to navrhla, ale prý bez nás nemůže být. Jenže já už asi mám averzi( hlavně od té doby, co mi v hádce kvůli jídlu řekla že mi snad rozfláká hlavu o obrubník abych se prý probrala.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9403
25.7.11 16:25
Lili35 píše:
No právě, já už jsem to navrhla, ale prý bez nás nemůže být. Jenže já už asi mám averzi( hlavně od té doby, co mi v hádce kvůli jídlu řekla že mi snad rozfláká hlavu o obrubník abych se prý probrala.)

tak to se na mě nezlob,ale to je fakt ma… :cert: děti ne děti,bych se nenechala psychicky terorizovat,žijeme jen jeden život a já chci žít v klidu a pohodě,takže přeji rychlé a rozumné vyřešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
25.7.11 16:27

Jasně,že nemůže bez Vás nemůže být,neměl by si na kom zchladit žáhu :pocitac: .
Podle posledního Tvého příspěvku je to fakt blbec a to je slabé slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35695
25.7.11 16:30

Jo a hlavně je vše tvoje vina :zed:

Tak ať to chlapec změní, když je pán dokonalej. Nenech se urážet, pěkně mu to vracej! Není spokojenej s výplatou? Ať si najde lepší práci. Špatně se staráš o domácnost? Tak ať si to zkusí sám.. Nemá na maercedes? A čí je to vina? Že jeho žena blbě vydělává? Ahááá!!

Srolovala bych mu koule mezi oči a vykopla ho ze dveří, když si myslí, že jinde e tráva zelenější.

Nedej se!! Nemá milostpán krizi, že v životě nic nedokázal podle jeho představ?

Příspěvek upraven 25.07.11 v 16:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.7.11 16:31
pikola píše:
Jo a hlavně je vše tvoje vina :zed:

Tak ať to chlapec změní, když je pán dokonalej. Nenech se urážet, pěkně mu to vracej! Není spokojenej s výplatou? Ať si najde lepší práci. Špatně se staráš o domácnost? Tak ať si to zkusí sám.. Nemá na maercedes? A čí je to vina? Že jeho žena blbě vydělává? Ahááá!!
:dance: :dance: :dance: :dance:
Srolovala bych mu koule mezi oči a vykopla ho ze dveří, když si myslí, že jinde e tráva zelenější.

Nedej se!!
:dance: :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
25.7.11 16:31

Ježiš, tak to je hrozné, upřímně je mi tě líto co zažíváš, my si procházíme z manželem krizí od loňského listopadu, kdy si začal hledat milenky, všechno mu na mě začlo vadit, furt se hádal nebo se se mnou vůbec nebavil. A vše přišlo po 7 letech vztahu, taky jsem slyšela přesně co říkáš, že mě živí, že je se mnou jen s povinnosti atd. Ale pak se začal nějak uklidňovat, pár kamarádů mu začalo domlouvat, že dělá hlouposti. No v prosinci jsem i otěhotněla, pak v lednu jakoby chytil nový dech a je zas normální, ovšem na jak dlouho?! To netuším. Vy jste spolu jak dlouho? Asi má manžel taky nějakou krizi, buď ho to přejde, když se vzpamatuje nebo Vám pohřbí vztah. Nemá taky třeba nějakou milenku nebo nehledá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12812
25.7.11 16:35

Tvému partnerovi se zřejmě v životě nedaří tak, jak by chtěl. A ono je nejjednodušší dávat vinu někomu jinému.
Z jakých pochází poměrů, že má takový hodnotový žebříček?
Býval takový vždycky?
Z toho popisu mi odloučení přijde jako dobré řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.7.11 16:35

Tak jedině, že by sám uznal, že se chová jak blbec a začal třeba chodit k psychologovi a nějak se snažil. Evidentně není psychicky v pořádku, to se stát může, ale kvůli tomu nemusí trpět jeho okolí. Píšeš, že se tak chová dva roky a tipuju, že jste spolu déle, takže vždycky takový nebyl. Možná se mu něco stalo, možná má milenku :nevim: . Kdyby nechtěl spolupracovat, tak fakt rozvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
25.7.11 16:39

Nooo tak co na to napsat…kopni ho do zadku ať se probere…myslím, že v tomhle případě budeš brát ohledy na prcky právě tím, že je nebudeš vystavovat hádkám a urážkám (pro ně špatný příklad do vztahů)…jestli si myslí, že ho někde čeká něco lepšího, tak ať si jde…viděla by jsi, jak rychle by byl zpátky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí