Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Attila8 no ano, ale kdyby se mohla vyjádřit i ona tak si myslím, ze to nebude tak horké. Tak když si ji tak naučil, ze nemusí pracovat? Kdyby přišla do vztahu kde budou platit oba tak by se taky prizpusobila. A kdyby mi partner nadával tak by mi to teda hodne vadilo.
Podívej se, ona nic nemusí, proč by taky měla, když má všechno pod čumákem na zlatým podnose, mě by takový partner teda absolutně nevyhovoval, takového bych hnala. Neživila bych ho, pokud by vyloženě byl styl bez snahy a ty se starej
sám musíš vědět, jestli chceš s takovým člověkem být do konce života, ber aspekt, že ty můžeš nedej bože vypadnout z pracovního procesu a kdo se o vás postará, myslíš, že to bude ona? Ta tě první pošle do háje. Nebo by se k tomu postavila a začala něco konečně dělat? To by se podle mě rovnalo zázraku. Je jí zatěžko dělat večeře, snídaně, ani doma pořádně nic nedělá…proč si jí vydržuješ…že jí miluješ? Jsi si jistý, že ona tě miluje nezištnou láskou? Pak si dej hlavně bacha, aby nepřišla do jiného stavu
Zdá se mi, že jsi napsal o své přítelkyni skoro samé negativní věci. Zkus teď na oplátku popřemýšlet o jejích pozitivech. Co převládá? Za co si ji vlastně vážíš a proč ji miluješ?
Ona je opravdu jinak inteligentní, bystra..když už něco uvaří je to to nejlepší co jsem jedl. V posteli je to super, je krásná. Akčni, ráda něco podniká. Ma plány ale zatím o nich jen mluvi. A miluji ji. Budoucnost vidíme stejně..
Ale přečtěte si znovu to co jsem psal o sobě, taky to se mnou není žádný med..
A ano, když ji nepomůže rodina, ma mě. Večeře má pro dítě od své mamky atd.Ne vaří zvlášť, ale neděla to protože chce
@nimoy.t tak po tomhle tvém příspěvku nějak nevim, kde jako máš ten problém, když je vpodstatě skvělá a s tebou to není žádný med - nezpracovala tě ![]()
Ahoj žadam o radu s partnerkou se hadame kazdý den jednou me podvedla a ja ji odpustil ale zapomenout nedokazu. Cekame ditě a ona mi pořad lže nejsem přes týden doma jezdim kamionem a jeji lži me vytačí. Nechci aby tím trpelo to dite. Poradte prosim
@machy0906 píše:
Ahoj žadam o radu s partnerkou se hadame kazdý den jednou me podvedla a ja ji odpustil ale zapomenout nedokazu. Cekame ditě a ona mi pořad lže nejsem přes týden doma jezdim kamionem a jeji lži me vytačí. Nechci aby tím trpelo to dite. Poradte prosim
nevera se odpustit da, ale to pokracujici lhani ne.
Jenže dělam maximum davam ji celou vyplatu našel jsem si praci i na víkendy pře přes týden jsem na cestach s kamionem važne se snažim ve všem a stejne je to malo a jen posloucham jak jsem ubohej a jak me vše vadi a že ona me lhat proste potrebuje a ja nevím co delat jak se chovat a jaky být
@machy0906 píše:
Jenže dělam maximum davam ji celou vyplatu našel jsem si praci i na víkendy pře přes týden jsem na cestach s kamionem važne se snažim ve všem a stejne je to malo a jen posloucham jak jsem ubohej a jak me vše vadi a že ona me lhat proste potrebuje a ja nevím co delat jak se chovat a jaky být
Jsi ubohej, to si neumíš bouchnout do stolu? Jsi snad chlap-nebo alespoň někde hluboko
Mezi náma chlapama, muž jako ty je vždy jen otloukánek, nemá k tobě respekt. Nejsi pro ni ´´samec´´.Dítě s tebou má, prachy z tebe tahá, užívá si jinde a nadává ti. Nechceš se dát dohromady?
Nechci ji ublížit a miluji ji. Už několikrat sem se chtel zbalit a odejit jenže ta představa být bez ni je hrozná. ![]()
@machy0906 píše:
Nechci ji ublížit a miluji ji. Už několikrat sem se chtel zbalit a odejit jenže ta představa být bez ni je hrozná.
Tak si nestěžuj. Lže, podvádí, bere ti celou výplatu, schválně ti ubližuje…V čem že ji to nechceš ublížit?
Má tě jistýho