Neustálé hádky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
74219
25.7.11 16:41

Třeba já jsem doma navrhovala i manželskou poradnu, ale on mi řekl, že nic takového nepořebuje, že je v pořádku, když se mi něco nelíbí, tak jsem na hlavu a ať si jdu pro prášky na psych… Že si našel ženskou jsem poznala po týdnu, za ty roky už ho znám hodně dobře a hned jsem to poznala, jak se mnou mluví, když už promluví. Jak je agresivní. Ani se na mě nepodívá atd.. Tak jsem si na něj došlápla a představte si, že se divil, jak jsem na to mohla dojít? :zed: . Máš možnost třeba odjet někam na pár dní i s dětmi? Jestli ano, tak je seber, blbcovi nic neříkej a jeď s nima někam na návštěvu, aby si prostě uvědomil co má doma a jak se k tobě chová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.7.11 17:01

Ahojky,
to se k tobě choval takhle i před svatbou? Přeci se nezměnil ze dne na den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
25.7.11 17:23
Lili35 píše:
Děti máme dvě, jenže je to neustále dokola cca 2 roky.už se spolu normálně nebavíme, nezasmějeme, nic.prý jsem nu zkazila život a kdyby to věděl jaká jsem , tak si mě nikdy nevzal.

tak za tohle by letěl!
Jako opravud pokud to je tak jak píšeš tka to nemá cenu jen se trápíte kdžy to ukončítě bude oběma líp.
On si třeba pořídí vilu a mercedes a ty normálního chlapa se kterým si budeš užívat rodinný život a bude si tě vážit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
25.7.11 22:23

Já bych mu zbalila kufry,ať tím netrpí děti.Hrozně mi připomělo, jak probíhal rozvod mojich rodičů.Přešně, jak je psáno výše.Ať si najde lepší,když jí chce.Na tebe tam taky někde čeká chlap se kterým si budeš rozumět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.7.11 09:27

Jsme spolu 8 let jako manželé, takový nikdy nebýval. Chápu, že se mu nedaří ja by chtěl, ale snažit se musí sám.Protože to co chce s tím já mu moc nepomůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.7.11 09:29

Ale změnil ne sice ze dne na den, ale je to v průběhu dvou let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
26.7.11 09:35
Lili35 píše:
Jsme spolu 8 let jako manželé, takový nikdy nebýval. Chápu, že se mu nedaří ja by chtěl, ale snažit se musí sám.Protože to co chce s tím já mu moc nepomůžu.

Tak to máš přesně, to co je a bylo u nás, manžel dostal krizi, nebo jinak druhou mízu a ještě tomu říkám druhá puberta, to je mu teď 35, u nás už to vypadá, že se vzpamatoval, vidí, jak mi ublížil, že jsme se v podstatě díky těm jeho avantýrám složila, ví, že na to nikdy nezapomenu a že se s tím snažím žít, ale stalo se a už to nevrátí i když se teď snaží. Nevím co bych ti poradila. Jen fakt třeba na pár dní s dětima odjet a odpočinout si od sebe, ať příjde na to, že mu chybíš, chybíte nebo si ho nevšímej, nereaguj. Prostě, aby měl pocit, že tě ztrácí a dostal pořádně přes čumák, pokud se nevzpamatuje, tak bych asi odešla. To říkám já ta pravá, která se snaží pro záchranu manželství dělat vše, že :zed: i odpustit nevěru :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.7.11 09:41

Za týden odjíždim s dětmi na dovču,tak se těším jak si odpočinu :) Asi opravdu je to nějaká krize střední ho věku nebo co.uvažuju , že navštívím nějakou poradu.Nevíte o nějaké? Třeba by mi to pomohla alespoň se z toho vykecat a utřídit si myšlenky co dál.Dřiv byl celkem v pohodě a včera večer taky.Tak nevim kdo u nás by více potřeboval psychiatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.7.11 09:47

Já jsem taky ta, co se bude snažit vydržet, ale tohle už je moc. Dva roky je dlouhá doba, aby se změnil, když vidí, že mu to vychází a ty jen vyhrožuješ. Zajdi pro rozvodové papíry, vyplň je a předlož mu je. Uvidíš co bude, buď se rozčílí a bude vyšilovat a pak není co řešit a nebo uvidí, že to myslíš vážně a zamyslí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
26.7.11 09:52
Lili35 píše:
Za týden odjíždim s dětmi na dovču,tak se těším jak si odpočinu :) Asi opravdu je to nějaká krize střední ho věku nebo co.uvažuju , že navštívím nějakou poradu.Nevíte o nějaké? Třeba by mi to pomohla alespoň se z toho vykecat a utřídit si myšlenky co dál.Dřiv byl celkem v pohodě a včera večer taky.Tak nevim kdo u nás by více potřeboval psychiatra.

Podívej se na internetu jaké máte centra u vás ve městě nebo psychologa (to je něco jiného, jak psychiatr) s psychologem si jen povídáš, no vidíš, tak jsem doma navrhovala manž.poradnu a poslal mě do háje, že on je v pohodě a já su magor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
26.7.11 09:52
rozano píše:
Já jsem taky ta, co se bude snažit vydržet, ale tohle už je moc. Dva roky je dlouhá doba, aby se změnil, když vidí, že mu to vychází a ty jen vyhrožuješ. Zajdi pro rozvodové papíry, vyplň je a předlož mu je. Uvidíš co bude, buď se rozčílí a bude vyšilovat a pak není co řešit a nebo uvidí, že to myslíš vážně a zamyslí se.

Ty rozvodové papíry, to je taky dobré :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35710
27.7.11 00:22
IvkaH píše:
rozano píše:
Já jsem taky ta, co se bude snažit vydržet, ale tohle už je moc. Dva roky je dlouhá doba, aby se změnil, když vidí, že mu to vychází a ty jen vyhrožuješ. Zajdi pro rozvodové papíry, vyplň je a předlož mu je. Uvidíš co bude, buď se rozčílí a bude vyšilovat a pak není co řešit a nebo uvidí, že to myslíš vážně a zamyslí se.

Jen pro všeobecnou informaci pro ty, co se ještě nerozváděly, žádné „formuláře“ na rozvod nejsou, sepisuje se normální návrh k soudu, takže netřeba nikam chodit :mrgreen: To by mě zajímalo, kam by jste pro ně šly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
27.7.11 00:32
pikola píše:
IvkaH píše:
rozano píše:
Jen pro všeobecnou informaci pro ty, co se ještě nerozváděly, žádné „formuláře“ na rozvod nejsou, sepisuje se normální návrh k soudu, takže netřeba nikam chodit :mrgreen: To by mě zajímalo, kam by jste pro ně šly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jo? a já myslela, že na matrice dávají nějaký formulář. Tak já se nerozváděla, že a ani nechci zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
27.7.11 11:01

bych si našla chlapa s vilou a mercedesem a ukázala bych mu prostředníček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
27.7.11 11:08
eva76 píše:
bych si našla chlapa s vilou a mercedesem a ukázala bych mu prostředníček :mrgreen:

Kde se takoví hledají??? :mrgreen: Se dvěma dětmi se těžko hledá … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria