Sex-spanking a můj chlap

Anonymní
26.7.22 15:34

sex-spanking a můj chlap

Ahoj..holky, doufám, že mě za tohle téma neuklofete…Jen se potřebuju vypsat, přečíst si pohled žen i mužů, případne, jak to maté doma vy..
Při mazlení mi manžel prozdradil, jaké má skryté sexualní touhy a to je výprask při sexu.
Prostě, že bych od neho dostala na zadek
No.. nikdy jsem nezažila ani mírné bdsm..A s manželem mám dost milujicí a laskyplný vzah, tak mě to zaskočilo..
Já nevím, jestli to chci nehci zkusit.. ale jsem nějaká zaseklá.. Nevím, jestli si nebdudu pripadat jako malá neposlusná holka, která se přehne přes koleno a dostane na holou nebo jestli by mi to bylo vrušující.
Jask byste tohle vnímali vy?

Prosím, at sem písou fakt jen ty, který mají něco k tematu. Tohle je pro mě hodně intímní, s kamaradkami u kafe to probírat nechci, tak jsem využila tuto možnost. Prosím, ponechat anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1243
26.7.22 15:41

My to s přítelem děláme taky :D
Jsem docela citlivka, I co se týče bolesti. Ale on samozřejmě respektuje moji hranici snesitelnosti a nepřekračuje ji. Tohle je první věc, kterou byste si s manželem měli domluvit, když to budete chtít zkusit.
Jinak mně se právě líbí, když se cítím jako malá neposlušná holka :oops:

Vyzkoušej a uvidíš, ale radši hned manžela upozorní ať to nepřežene. To by už žádné příště nebylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
26.7.22 15:42

Tak snad te hned napoprve nemusi zmydlit tak, ze si tyden nesednes. :mrgreen: Jdete na to pomalu, at te treba na zacatku pleskne pres zadek pri poloze zezadu a uvidis, jak se ti to bude libit. Domluvila bych se ale na nejakem signalu, kdyby se nejak moc rozrajcoval a prestal registrovat, ze ty uz s tim zas az tak v pohode nejsi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.22 15:43

Taky mám s manželem krásný láskyplný vztah. To se s prvky bdsm vůbec nevylučuje, naopak.
Já pro to, aby mi lehký výprask byl příjemný a vzrušující potřebuju atmosféru. A rámec. Takže spíš jako součást hraní, svazování, ne samostatně. A musím mít náladu a čas.
Manžel má rád výprask víc. Máme i " externí dodavatelku", poněvadž já jsem dost měkká a ne vždy mám náladu a chuť. No stejně nejradši to má ode mě, protože tam je ta láska, přidaná hodnota že jo.. Muž umí být v sexu obojí, submisivní i dominantní. Ale tu submisivitu má v sobě hluboko.
Experimentování a posouvání hranic je nejhezčí a nejlogičtější právě ve stálém milujícím vztahu. Je to totiž hodně o důvěře. Je super, že se ti partner svěřil.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.22 15:49
@Anonymní píše:
Taky mám s manželem krásný láskyplný vztah. To se s prvky bdsm vůbec nevylučuje, naopak.
Já pro to, aby mi lehký výprask byl příjemný a vzrušující potřebuju atmosféru. A rámec. Takže spíš jako součást hraní, svazování, ne samostatně. A musím mít náladu a čas.
Manžel má rád výprask víc. Máme i " externí dodavatelku", poněvadž já jsem dost měkká a ne vždy mám náladu a chuť. No stejně nejradši to má ode mě, protože tam je ta láska, přidaná hodnota že jo.. Muž umí být v sexu obojí, submisivní i dominantní. Ale tu submisivitu má v sobě hluboko.
Experimentování a posouvání hranic je nejhezčí a nejlogičtější právě ve stálém milujícím vztahu. Je to totiž hodně o důvěře. Je super, že se ti partner svěřil.

O nějakém svazovánímjsme se nabavili tedy..
Tak t já jsem v sexu i právě ráda ta submisvní..užívám se mžovu dominanci..tak asi proto má manžel takovouhle touhu.
no ovsšm aby měl manžel nějakou dodavatelku to ne, to at dostanu nařez já radši :) :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.22 15:55
@Silverine247 píše:
Tak snad te hned napoprve nemusi zmydlit tak, ze si tyden nesednes. :mrgreen: Jdete na to pomalu, at te treba na zacatku pleskne pres zadek pri poloze zezadu a uvidis, jak se ti to bude libit. Domluvila bych se ale na nejakem signalu, kdyby se nejak moc rozrajcoval a prestal registrovat, ze ty uz s tim zas az tak v pohode nejsi.

To si nedovedu, že by manžel mi zase dělal něco. co by mi bylo nepříjemné..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.22 16:03
@Anonymní píše:
O nějakém svazovánímjsme se nabavili tedy..
Tak t já jsem v sexu i právě ráda ta submisvní..užívám se mžovu dominanci..tak asi proto má manžel takovouhle touhu.
no ovsšm aby měl manžel nějakou dodavatelku to ne, to at dostanu nařez já radši :) :)

Ona řeže jeho. Podle mých pokynů. Ne mě. Mě může jen on. V důvěrné sexy atmosféře. A svazování mi přijde jako nižší level. Začala bych tím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.22 16:10
@Anonymní píše:
Ona řeže jeho. Podle mých pokynů. Ne mě. Mě může jen on. V důvěrné sexy atmosféře. A svazování mi přijde jako nižší level. Začala bych tím.

To mi už přijde přehnané, divné, nemilující

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.22 16:14

Taky s si s manželem užíváme BDSM. Je to vždy o důvěře a o aktuální náladě, prostě to pomalu zkuste a uvidíš, jestli se ti to bude líbit nebo ne. Přesně jak už tu padlo, pár plácnutí při poloze ze zadu, vystřídané pohlazením, fajn je šátek na oči (aspoň pro mě)… Třeba i bičík - paradoxně se s ním dá čarovat víc, než s plácnutím dlaní, vlastně to vůbec nemusí bolet, záleží na vás dvou. Postupně se to může měnit a vyvíjet… Já začínala u svazování a bezmoci a až později se mi začal líbit spanking. A s postupujícím věkem a stresem a kariérou jsem pochopila, proč mocní muži vyhledávají dominy :lol:… občas vyloženě potřebuju aby to bolelo, abych se mohla vybrečet a uvolnit napětí :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.22 16:18
@Anonymní píše:
Ona řeže jeho. Podle mých pokynů. Ne mě. Mě může jen on. V důvěrné sexy atmosféře. A svazování mi přijde jako nižší level. Začala bych tím.

To mě zajímá :oops:. ‚Ona‘ je profík nebo vaše známá? Manžel má občas submisivní potřeby, ale já mám dominantní náladu a vůbec schopnost fungovat dominantně jednou za uherský rok a přiznávám, že tohle řešení mě napadlo, jen nějak nevím kde sehnat tu ‚Onu‘ :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.22 16:20
@Anonymní píše:

Dřív (před lety) by mi to taky přišlo až moc divné a úchylné a já nevím, prostě fuj… Ale nějak se ty hranice samy posouvají :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.22 16:24
@Anonymní píše:

Co? Že chodí za dominou ( takových je, a já ji znám) nebo svazování? Svazování je úplný začátek, velmi soft praktika. Nemyslím přímo bondáž, ale prostě určitý druh znehybnění, odevzdání, třeba se zakrytýma očima ( já se tak i míň stydím a líp soustředím).

• Citovat
  • Upravit
287
26.7.22 16:28

S partnerkou lehkou formu spankingu provozujeme rádi. Ale to je irelevantní. Tobě se to může časem zalíbit a taky nemusí. Za mě:

• Promluv si s ním o tom. Že jsi to nikdy nezkusila a neuvažovala o tom
  • Pokud bys to chtěla zkusit, domluv se s ním na formě a síle
  • Nastavte si hranice a třeba i „záchranný slovo“

Uvidíš. Nenuť se do toho, kdyby ti to bylo opravdu nepříjemný. Určitě se ani on zlobit nebude, když odmítneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.22 16:29
@Anonymní píše:
To mě zajímá :oops:. ‚Ona‘ je profík nebo vaše známá? Manžel má občas submisivní potřeby, ale já mám dominantní náladu a vůbec schopnost fungovat dominantně jednou za uherský rok a přiznávám, že tohle řešení mě napadlo, jen nějak nevím kde sehnat tu ‚Onu‘ :D

Profík. Tuším že jsme ji našli na amaterech a bývá i na swingersparty kde jsme párkrát byli, provozuje to v jejich prostorech.Mimo toto se nestýkáme. Myslím, že jí to baví hlavně proto, že jsme pár. Manžela tam posílám se seznamem prohřešků. Máme smlouvu, co může a co ne. Dodržuje to. Je to lepší jak manželská poradna :P a přesně..já jsem měkká, a on občas potřebuje silnější zacházení než čeho jsem schopná ( i když už jsem se hodně posunula), právě že to je takové uvolnění, od stresu, emocí..
Začínali jsme před 8 lety, právě zavázání očí, zápěstí..dneska máme sbírku rákosek, některé na zakázku.. :mrgreen: je hodně kam se posouvat. A ve stálém milujícím vztahu je to super.

• Citovat
  • Upravit
14246
26.7.22 16:37

Placani rukou na zadek od partnera mi pri sexu dost vyhovuje :P :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí