Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky.Ani nevím jak začít. Jsem vdaná, máme 2 děti. Sex s manželem je fajn, ale už pociťuji že bych zavítala něco co by to drobet oživilo
No a včera sme nechali děti na hlídání u babičky a jeli se projet na motorce jen kousek od baráku. Jezdili jsme po lese a začala bouřka, déšť do toho kroupy tak sme se schovali…no a manžel mě překvapil sexem v přírodě. Byla jsem s toho úplně vedle, za 7.let co jsme spolu jsem od něj nic podobného nezažila. Už teď se těším na další vyjíždku
Připadám si jako puberťačka.
Super, já v tom dešti a kroupách stála uprostřed parkoviště a neměla se kam schovat! ![]()
@SoonSoon píše:
Super, já v tom dešti a kroupách stála uprostřed parkoviště a neměla se kam schovat!
Zabilas
![]()
No tak mi měli střechu nad hlavou…bývalá hájenka, sice polorozpadla, ale bylo to bezva. Nikdy bych nevěřila že ještě něco takovýho jde prožít ![]()
@SoonSoon píše:
Super, já v tom dešti a kroupách stála uprostřed parkoviště a neměla se kam schovat!
@hBod píše: § 20 Zákaz některých činností v lesích1.V lesích je zakázáno
a )rušit klid a ticho,
j )mimo lesní cesty a vyznačené trasy jezdit na kole, na koni, na lyžích nebo na saních,
g )jezdit a stát s motorovými vozidly,
k )kouřit, rozdělávat nebo udržovat otevřené ohně a tábořit mimo vyhrazená místa
Ty znáš někoho kdo to dodržuje? ![]()
@hBod píše: § 20 Zákaz některých činností v lesích1.V lesích je zakázáno
a )rušit klid a ticho,
j )mimo lesní cesty a vyznačené trasy jezdit na kole, na koni, na lyžích nebo na saních,
g )jezdit a stát s motorovými vozidly,
k )kouřit, rozdělávat nebo udržovat otevřené ohně a tábořit mimo vyhrazená místa