Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dle mě je toto normální. Přijde mi lepší, když se rodiče k sobě mají, dají si pusu, pohladí se, sáhnou na sebe, než aby vedle sebe žili jak dva cizí lidi.
Je mi 17 a rodiče to taky vždycky dělali. Nikdy jsem to moc nevnímala.
Myslíš že děti nic netuší co se děje v posteli
Mne to divné nepřijde, spíš asi by bylo divné kdyby jste na sebe vůbec nešáhli ![]()
@Anonymní píše:
Co je a není už normální před dětmi? Manžel mi před dětmi sahá na zadek. Jsou v pubertě a přijde mi to blbé. On to asi nemyslí sexuálně. Někdy mi tak sáhne i na prsa, zezadu mě tak obejme. Pod tričko teda ne. Není to před pubertálními dětmi za hranou? Jemu to příjde normální.
Máme pubertální dceru a ta to nesnáší. Někdy se holt neovládnu a nebo ona přijde třeba do kuchyně zrovna když ohmatávám ženskou.
To vždycky nadává „tady se nedá bydlet!“ Ale nijak to nepřeháníme, to zase nejsem padlej na hlavu. Kdyby můj otec, když mi bylo 16, přede mnou obíral matku, tak to by byl pro mě taky hnus. ![]()
@Anonymní píše:
Co je a není už normální před dětmi? Manžel mi před dětmi sahá na zadek. Jsou v pubertě a přijde mi to blbé. On to asi nemyslí sexuálně. Někdy mi tak sáhne i na prsa, zezadu mě tak obejme. Pod tričko teda ne. Není to před pubertálními dětmi za hranou? Jemu to příjde normální.
Obejmutí ano, laškování (sahání na zadek a prsa) je trochu za hranou. Oni sami na to reagují jak? Je to jejich otec?
@Russet píše:
Obejmutí ano, laškování (sahání na zadek a prsa) je trochu za hranou. Oni sami na to reagují jak? Je to jejich otec?
Ano, je to jejich otec. Nereagují nijak. Já ho třeba obejmu a on mi hned sjede na zadek. Plesknutí by mi asi nevadilo, to je snad neškodné, ale takovéto ohmatáváni, i pod sukni. Nebo líbání.
@Anonymní píše:
Ano, je to jejich otec. Nereagují nijak. Já ho třeba obejmu a on mi hned sjede na zadek. Plesknutí by mi asi nevadilo, to je snad neškodné, ale takovéto ohmatáváni, i pod sukni. Nebo líbání.
Normální pusa, pohlazení nebo vtípek mi přijde ok, ale i puberťák snad nemusí být svědkem vašeho olézání, musí mu to být trapné.
Obejmutí a podobně mi přijde normální. Stejně jako běžná pusa. Ošmatávání už opravdu ne, stejně jako líbání se sexuálním podtextem.
Z mého pohledu to patří do soukromí.
@Russet píše:
Normální pusa, pohlazení nebo vtípek mi přijde ok, ale i puberťák snad nemusí být svědkem vašeho olézání, musí mu to být trapné.
Treba jsou radi, kdyz je takhle vidi. Vedi, ze rodice se maji porad radi, to je dnes vzacne.
@Tableta píše:
To mně přijde ok. Jako ty prsa jsou na pováženou. Ale naši se třeba před náma líbaliMám to dodnes před očima. Jen si na to vzpomenu a chce se mně blít. Nesnáším, když někdo musí projevovat „lásku“ před lidma.
Fakt ti bylo z libani rodicu zle? To delali tak nechutne?
@Tableta píše:
@izquierdo Opravdu nepotřebuju koukat na nikoho, kdo se líbá. Tyto projevy patří do soukromí, ne na veřejnost. A to nejsem žádná puritánka.
Ja vim, vsak to nedelali pred vama casto a schvalne, ne? Ale treba jste najednou prisli atak. ne?
Proč by to mělo být za hranou? Navíc jestli to děláte celý jejich život, tak jim to přijde jako běžná součást života. Buď ráda, že svého muže po těch letech vzrušuješ a chce být v tvé blízkosti a dotýkat se tě.
A teda pokud tě opravdu trápí jak to vidí tvoje děti, tak se na to musíš ptát jich, ne cizích lidí na internetu. Ale to že se tváří že je to trapné je především jejich problém, ne váš.
Pokud ti ve skutečnosti vadí fyzická blízkost tvého muže a to že to vidí děti je vlastně jen záminka, tak máte problém někde trošku jinde a tak jako tak ti nepomůže když někdo na internetu napíše že to je ouchylný, že se tě dotýká na zadku i když jsou u toho děti.