Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo
ja ho tedy i viděla, a jako vzhledově nic zlého, ale ten hlas mě posílal do kolen.
Po par mesicich nezavazneho scházení mě totalne vyghostoval ![]()
@Lily-of-the-valley
jejda tak to mě mrzí :/
Já naštěstí nic od něho nechci, jsem šťastně vdaná
Ale šíleně mě zajímá jak hlas cizího člověka může jiného člověka takhle ovlivnit
![]()
Sice ne po telefonu, ale když v televizi promluvil Miroslav Moravec, bylo to něco úžasného. Fyzicky se mi vůbec nelíbil.
@Anonymní píše: Více
Jo, já z nej byla fakt úplně hotova
tenkrát jsem byla ještě na skole a kamarádky mu od začátku rikaly “sexy hlas”, takže asi tak ![]()
Někteří lidi mají fakt strašně příjemný hlas po telefonu, že je člověk zvědavý, jak asi dotyčný vypadá..ale většinou je pak zklamán.. alespoň podle mé zkušenosti.
Třeba budeš mít štěstí a poznáš ho brzy osobně ![]()
Můj šéf má hrozně sexy hlas v telefonu, jeden čas mě to docela bralo, úplně jsem z toho měla husinu. Jinak spolu nic nemáme.
Joo, tak když má někdo sexy hlas, tak to dokáže jeho přitažlivost hoodně navýšit. ![]()
A myslím, že pánové to u žen vnímají úplně stejně…
Protože, taková, už od pohledu pěkná kočka, když pak promluví tím svým upištěným vysokým hlasem, tak to kolikrát trhá uši i mně.
![]()
Mě se můj přítel strašně moc líbil už po telefonu. Přitom to byl jen relativně krátký pracovní telefonát. Ještě víc se mi líbil při prvním setkání. Brzy jsme spolu začali chodit, a potom i žít. I teď po letech je to pro mě ten pravý
.
Nepotřebuji ani slyšet hlas, stačí písemný projev. Bez hrubek, co má hlavu a patu a tah na branku.
Já zase miluju Aleše Procházku. Ale je zajímavé, že naživo v divadle to nemá ty " grády" jako když ho slyším ve filmu. Ale jinak je asi důležitější co kdo říká než jak sexy hlasem to říká. ![]()
@Buba mara píše: Více
Jooo, ten je
a za mě ještě Martin Stránský.
K tomuhle mám „skvělou historku“, volal mi po telefonu chlap, aby si udělal objednávku, nemohla jsem se ani soustředit na obsah, jak měl okouzlující hlas a byla jsem celá natěšená, až ho uvidím
Ve dveřích se objevil obtloustlý prcek s mastnými vlasy a ledvinkou na břiše, nemohla jsem věřit, když otevřel pusu, že je to fakt on ![]()
V práci denně po telefonu mluvím se zákazníky a s kolegy z druhé strany republiky i Slovenska. Máme kolegu na technické podpoře, který má úžasný hlas, ale holky ho viděly na živo a prej dost děs. O mě často zákazníci říkají, že mám krásný hlas. Já se tedy nemůžu slyšet. Když potřebuji přehrát nějaký hovor z archivu, kde se řešila smlouva třeba. To úplně nesnáším se poslouchat. A hlavně je hrozný, jak zním jinak než jak se sama slyším.
Je to pár měsíců, co jsem mluvila po telefonu s Jiřím Dvořákem - hercem. Ten má úžasný hlas v televizi. A v telefonu teprve. Když mi došlo s kým mluvím, opatrně jsem se ho zeptala, jestli to není on a on mi to potvrdil. Dokonce mám jeho soukromé číslo
moc hezky jsme si povídali.
Ahoj, už jste se někdy „zamilovaly“ do chlapa kvůli jeho hlasu?
Máme na firmě pána se kterým mluvím jen přes telefon, nevím jak vypadá, kolik mu je a vlastně vůbec nic. Ale když s ním mluvím mám normálně motýlky v břichu- až tak sexy hlas má
jen mě zajímá jestli se Vám to někdy stalo