Sexy hlas

Anonymní
10.9.24 12:10

Sexy hlas

Ahoj, už jste se někdy „zamilovaly“ do chlapa kvůli jeho hlasu?

Máme na firmě pána se kterým mluvím jen přes telefon, nevím jak vypadá, kolik mu je a vlastně vůbec nic. Ale když s ním mluvím mám normálně motýlky v břichu- až tak sexy hlas má :D jen mě zajímá jestli se Vám to někdy stalo :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13949
10.9.24 12:16

Jo :lol: ja ho tedy i viděla, a jako vzhledově nic zlého, ale ten hlas mě posílal do kolen.
Po par mesicich nezavazneho scházení mě totalne vyghostoval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.24 12:19

@Lily-of-the-valley
jejda tak to mě mrzí :/
Já naštěstí nic od něho nechci, jsem šťastně vdaná :D Ale šíleně mě zajímá jak hlas cizího člověka může jiného člověka takhle ovlivnit :D :D

• Citovat
  • Upravit
42219
10.9.24 12:22

Sice ne po telefonu, ale když v televizi promluvil Miroslav Moravec, bylo to něco úžasného. Fyzicky se mi vůbec nelíbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13949
10.9.24 12:43
@Anonymní píše: Více

Jo, já z nej byla fakt úplně hotova :lol: tenkrát jsem byla ještě na skole a kamarádky mu od začátku rikaly “sexy hlas”, takže asi tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Duoriginal
10.9.24 13:17

Někteří lidi mají fakt strašně příjemný hlas po telefonu, že je člověk zvědavý, jak asi dotyčný vypadá..ale většinou je pak zklamán.. alespoň podle mé zkušenosti.
Třeba budeš mít štěstí a poznáš ho brzy osobně :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.24 13:28

Můj šéf má hrozně sexy hlas v telefonu, jeden čas mě to docela bralo, úplně jsem z toho měla husinu. Jinak spolu nic nemáme.

• Citovat
  • Upravit
16120
10.9.24 13:43

Joo, tak když má někdo sexy hlas, tak to dokáže jeho přitažlivost hoodně navýšit. :P
A myslím, že pánové to u žen vnímají úplně stejně…
Protože, taková, už od pohledu pěkná kočka, když pak promluví tím svým upištěným vysokým hlasem, tak to kolikrát trhá uši i mně. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.24 14:35

Mě se můj přítel strašně moc líbil už po telefonu. Přitom to byl jen relativně krátký pracovní telefonát. Ještě víc se mi líbil při prvním setkání. Brzy jsme spolu začali chodit, a potom i žít. I teď po letech je to pro mě ten pravý :srdce:.

• Citovat
  • Upravit
14957
10.9.24 17:32

Nepotřebuji ani slyšet hlas, stačí písemný projev. Bez hrubek, co má hlavu a patu a tah na branku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
10.9.24 18:31

Ne, nikdy. Na mužích mě zajímají úplně jiné věci. :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
10.9.24 18:54

Já zase miluju Aleše Procházku. Ale je zajímavé, že naživo v divadle to nemá ty " grády" jako když ho slyším ve filmu. Ale jinak je asi důležitější co kdo říká než jak sexy hlasem to říká. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13949
10.9.24 20:15
@Buba mara píše: Více

Jooo, ten je :oops: a za mě ještě Martin Stránský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
10.9.24 20:41

K tomuhle mám „skvělou historku“, volal mi po telefonu chlap, aby si udělal objednávku, nemohla jsem se ani soustředit na obsah, jak měl okouzlující hlas a byla jsem celá natěšená, až ho uvidím :dance: Ve dveřích se objevil obtloustlý prcek s mastnými vlasy a ledvinkou na břiše, nemohla jsem věřit, když otevřel pusu, že je to fakt on :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
10.9.24 20:54

V práci denně po telefonu mluvím se zákazníky a s kolegy z druhé strany republiky i Slovenska. Máme kolegu na technické podpoře, který má úžasný hlas, ale holky ho viděly na živo a prej dost děs. O mě často zákazníci říkají, že mám krásný hlas. Já se tedy nemůžu slyšet. Když potřebuji přehrát nějaký hovor z archivu, kde se řešila smlouva třeba. To úplně nesnáším se poslouchat. A hlavně je hrozný, jak zním jinak než jak se sama slyším.
Je to pár měsíců, co jsem mluvila po telefonu s Jiřím Dvořákem - hercem. Ten má úžasný hlas v televizi. A v telefonu teprve. Když mi došlo s kým mluvím, opatrně jsem se ho zeptala, jestli to není on a on mi to potvrdil. Dokonce mám jeho soukromé číslo :mrgreen: moc hezky jsme si povídali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová