Sezení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
300
20.7.07 16:08

Sezení

No a jeste jeden dotaz. Ta cacorka moje bude mit 2. srpna 8 mesicu a jeste nesedi sama. Vadi to moc? Ona uz pomalu stoji, kdyz se drzi za ruce, ale sedet ne. To se porad bula do boku, a nebo je predklonena dopredu tak , ze ma nos zaboreny do zeme. :?: :?: :?: Dekuju za vase postrehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15326
20.7.07 16:19

Beruško, rozhodně to nevadí! Některé děti samy sedí až v roce. Důležité je neposazovat ji, ale nechat ji, aby se sama z kleku po:,–(ila. Pokud ji budeš posazovat a obkládat polštáři, nebude zapojovat příslušné svaly, protože je ještě nemá dostatečně vyvinuté, a v budoucnu může mít problémy se zády.
Moje Klárka nejdříve lezla po 4 a až pak se naučila sedět. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
20.7.07 16:35

neboj, je v normě:) Vítek např. od 8 měsíců sám si stoupl, držel se rukama a obcházel nábytek, ale sám si sedl až v 9 ti. Takže klid a vyčkávej, ona se to naučí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
20.7.07 16:48

Můj syn si taky sedl až poté, co se sám postavil. Všechno - klečení, stání, sezení - se naučil během jednoho týdne, když mu bylo 9 měsíců. V 8 měsících seděl jen v šikmém sedu.
Na rehabilitaci, kam jsem chodila se synem cvičit, mi říkali, že sám by se měl po:,–(it kolem 10. měsíce, takže máte ještě dost času. Může to přijít ze dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
20.7.07 18:57

Tak to my máme opačný problém. Kája nechce ležet nejspokojenější je v sedě. A to se mi zdá hodně brzo a nechci ji zadělat na pozdější problémy s páteří sama vím jaké to je ale co s tím, raději bych beruško byla na tvém místě :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
20.7.07 19:10

Mates je taky nejradši v sedě :roll: Má tak rozhled, no snažím se, aby to bylo vždycky jenom na chvilku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
20.7.07 19:56

Ahoj, máte eště čas. Dřív se řikalo, že děti sedí kolem 6 měsíců, ale neni to zdaleka pravda, většina spíš až kolem 9.měsíce. Je to velice individuální a 1 měsíc sem tam nehraje žádnou roli. navíc, kdyby se pediatričce zdálo, že se opožďuje, tak už vás určitě víc sleduje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
20.7.07 21:20

Toník se nejdříve plazil,pak v postýlce stál,hned druhý den se po:,–(il,a až naposled začal prozkoumávat svět po čtyřech.Doktorka na to nic nenamítala,naopak říkala že některé děti to mají tzv.zpřeházené.Hlavně dítě nenutit ,musí samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
20.7.07 22:41

ahoj

Michal si sedl v deseti měsících a to ze stoje.. takže taky nejdřív stál a pak až seděl… byla to otrava páč už byala zima vozit ve fusaku houpající se dítě na kolínkách byl prd model.. ale vydrželi jsme a neposazovali… Malá má prostě ještě moře času:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
21.7.07 14:03

Tak nas prvni syn si sedl z lehu na osmi mesicich a pak zacal lezt. Nasemu druhemu je nyni devet mesicu a plazi se od sedmi mesicu a teprve posledni tyden jde i na kolinka a tim si pak parkrat uz i sam sednul. Ale myslim, ze bude jeste tak tyden trenovat. Je to fakt individualni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
31.7.07 18:33

Tak uz skoro deset dni sedime. A to opravdu pekne. Ani se nebulame. Hned jak jsem napsala muj dotazek, tak zacala hacat. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí