Sezení v obývací místnosti

9.6.24 13:11

Sezení v obývací místnosti

Zdravím,

je tu prosím někdo, kdo má v paneláku v obýváku pohovku zadkem ke dveřím? Nemyslím klasicky u stěny, ale v prostoru uprostřed místnosti a za pohovkou se vchází z předsíně/kuchyně do obýváku. Ptám se, protože jsem se dočetl, že to domovu nedělá dobře, tak jestli s tím jste spokojeni? Popřípadě můžu prosím foto? Přikládám plánek.

Předem moc děkuji za jakoukoliv odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
9.6.24 13:16

To je hodně zvláštní byt. Sice to tak nemáme ale by mi to nepříjemný. Jako by za mmjiu pořád někdo stal.
Osobně bych přemýšlela nad výměnou ložnice a kuchyně :nevim: líbilo by se mi to víc. Nejspíš by to znamenala překopat kuchyň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16221
9.6.24 13:22
@Tomnov1377 píše: Více

Ano, když vejdu do obýváku, vidím na záda sedícím, máme gauč v prostoru :nevim: Byla to nejlepší varianta a nikomu to nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3009
9.6.24 13:26

A musi to byt v panelaku? Mame v dome. Nicemu a nikomu to nevadi, jen ne kazdy gauc to dava, musi mit dost pevna „zada“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2036
9.6.24 13:59

Mně by to bylo nepříjemné, měla bych „nechráněná“ záda. Osobně bych dala gauč ke stěně s pokojem, třeba i rohový. Z hlediska Feng shui má být z gauče vidět na dveře a gauč nejlépe u stěny.
Ale však si to můžete vyzkoušet, jestli se budete cítit dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21539
9.6.24 14:50

My máme gauč v prostoru, ale za zády nejsou dveře. Gauč nám rozděluje pokoj na část s televizí a na jídelnu. Nikomu z nás to problém nedělá, ani návštěvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14587
9.6.24 15:03

No a kdo tě nutí to takhle divne mit? :lol: Otoc ten gauč o 90 stupňů a prisun ho k té dlouhé volné zdi naproti oknu, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115878
9.6.24 16:14

@Tomnov1377
Já bych to přehodila, sedačku ke zdi a stolek s TV do prostoru. Pokud nejde o sezení před TV, tak sedačku do L do pravého horního rohu pokoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21539
9.6.24 22:14
@Semtex píše: Více

Jenže pak nebude naproti televizi a koukat na TV ze šikma fakt nechceš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14587
10.6.24 07:36
@nozu píše: Více

Tak si dá televizi naproti gauci vedle okna? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1534
10.6.24 07:41

Mela jsem to tak ve starem cinzovnim dome a bylo to super. Od te doby porad hledam zpusoby jak to tak mit i v soucasnem bydleni, ale to neklapne. Jednak partner je pomerne konzervativni v tomto a druhak, toho prostoru je vyrazne mene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
10.6.24 07:52

V tomto případě by mi to vadilo… Obývák s tím větším pokojem vyměnit by nešel? Jinak bych volila radši sedačku do L a dát ke zdi s pokojem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný