Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud hledáš laskavého muže na trvalý a plnohodnotný vztah zkus novalaska.
@Anonymní píše:
Tady zakladatelka, to fakt nikdo nic neznáte? Ach jooo.
Mně přijde, že jich na trhu zase tolik není. Byla jsem na randemotyl.cz a ještě driv bylo rychlyrande.cz, ale majitel zemrel, tak to asi uz nefunguje…kdybys chtela vyrazit spolecne, tak se snadi přidám 😀
@Anonymní píše:Mně přijde, že jich na trhu zase tolik není. Byla jsem na randemotyl.cz a ještě driv bylo rychlyrande.cz, ale majitel zemrel, tak to asi uz nefunguje…kdybys chtela vyrazit spolecne, tak se snadi přidám 😀
@Anonymní píše:
Mně přijde, že jich na trhu zase tolik není. Byla jsem na randemotyl.cz a ještě driv bylo rychlyrande.cz, ale majitel zemrel, tak to asi uz nefunguje…kdybys chtela vyrazit spolecne, tak se snadi přidám 😀
Koukam ze mi to vklada prispevek pod Anonymní, moc to tu neumím… kdyžtak nick je Ronie29.
@Anonymní píše:
seznamka je seznamka…taky jsem se seznamovala v tomto veku spis jeste starsi, nevim o nicem specialnim pro jednu vekovou kategorii.
Najdi rande a Academic singles.
P. S. Vypni si pod příspěvkem „Vložit anonymně“ a zapni " Připojit k příspěvku podpis." ![]()
@mrav píše:
Najdi rande a Academic singles.
P. S. Vypni si pod příspěvkem „Vložit anonymně“ a zapni " Připojit k příspěvku podpis."
Díky, já to tu neumím moc ☺️️
A chceš seznamku pro vážný vztah, nebo kratší či delší úlet?
Jsem maximálně šťastná a spokojená. Našla jsem tady svou lásku, už spolu i bydlíme a zatím to vypadá moc fajn. Ten poplatek za členství mi rozhodně za tohoto partnera stál. Nebojte se a pokud to myslíte vážně, buďte aktivní a jděte do toho.
Příspěvek upraven 17.05.26 v 07:52
@podarki píše:
Tinder - Jsem maximálně šťastná a spokojená. Našla jsem tady svou lásku, už spolu i bydlíme a zatím to vypadá moc fajn.
Zajímavé, co píšeš vedle: ![]()
@podarki píše:
Asi na ty seznamky normalne zanevru. Ale je zajimave, ze vetsinove spolecnosti ty trendy lidi na seznamkach a jejich zivotni styl prijde asi normalni, protoze jsem je zkritizoval na FB a pustili se do me i pratele… Ale musim rict, ze cim vic si uzivali dnesni dobu a byli s tim, co se deje spokojeni, tim vic mi oponovali.
A je fakt, ze nestadove typy v pratelich moc nemam (moc jich totiz neni, nejen na seznamkach).
Ja treba dnesni hodnoty, media, vetsinovou spolecnost i komerci vcelku odsuzuji. Kdyz vidim v televizi nebo na netu ty „umele barbiny“ plne silikonu a botoxu, chce se mi zvracet, ale ostatni to tak zrejme nevidi.Me treba vic zaujme „bezna“, prirozene hezka vysokoskolacka, pracujici treba v laborce daleko vic, nez nejaka hlupka Paris Hilton nebo Kim Kardashian s hnusnym zadkemTo se pak hleda tezko, kdyz clovek za mlada nechodil na VŠ…
Krásný večer, poprvé v životě chci zkusit seznamku. Poradíte nějakou solidní? Lákají mě typu „rychlé rande“, ale na trhu jich je hodně a fakt netuším, kterou zvolit. Jedná se o Prahu a okolí. Moc děkuji