Potvrdit rande nebo ne?

Anonymní
4.6.19 14:56

Potvrdit rande nebo ne?

Potkala jsem muže on-line. Psali jsme si naposledy v nedeli a domluvili se, za se uvidíme dnes, čas a místo. Od neděle se mi neozval a dnes take zatím ne…Měla bych mu napsat zprávu, ‘platí dnešek stale’? Nebo na schůzku proste přijít…nebo mu vůbec nenapsat a nejit a považovat to za uzavřené, neboť to z jeho strany poukazuje na nedostatek zájmu? Co byste dělali? Navíc schůzka je pro me 40 minut řízení autem…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
4.6.19 14:57

Rozhodne mu napsat jestli schůzka plati, zvlast když se v tomhle počasí mas trmácet pomalu trictvrte hodiny. Pokud by se neozval, tak bych nikam nejela…

• Citovat
  • Upravit
81479

Napsala bych, zda že potvrzuji dnešní radne kde a v kolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228

Já bych mu napsala, pokud neodpoví nejela bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101647
4.6.19 15:01

Tak ja jsem typ, co domluvene povazuje za platne dokud je nekdo nezrusi, takze bych se nedotazovala a jela tam.
A tedy povazovat to, ze se nekdo w dny neozve za nedostatek zajmu, kor kdyz je domluvena schuzka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.19 15:02

Hm, navíc ví, ze si musím zřídit hlídání pro dceru a to dlouhé řízení..přijde mi to zvláštní, ani nevím, zdali mu na tom teda záleží :think: Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.19 15:04

@j.a.n.i1

Já bych jela taky, moc mi na tom záleží…Asi mám strach ze zklamání, ze tam nebude nebo tak..

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
4.6.19 15:06

Zeptej se jestli to platí. Je rozhodně jednodušší zvládnout odmítnutí jen takhle on-line, než přijít na rande, které on zasklí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.6.19 15:08

Normálně si to spolu potvrďte, já bych nepsala ale rovnou zavolala. Přeci se někam nepotahnes 40 minut zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
4.6.19 15:08

No a ty jsi mu psala? Nebo co čekáš, že se má stát? Já pokud bych se v neděli dohodla, že se sejdeme v úterý, tak se prostě sejdeme. Je to rozdíl dvou dnů není třeba psát v pondělí „tak zítra“ a dnes „tak dneska“. Pokud jsi mu nepsala, tak bych jela. Pokud ano a on neodpověděl, tak bych nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15151
4.6.19 15:09

Napsala bych mu, zda dnešek platí. Když se neozve, brala bych to jako konec a už se mu neozvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
4.6.19 15:14
@Anonymní píše:
Hm, navíc ví, ze si musím zřídit hlídání pro dceru a to dlouhé řízení..přijde mi to zvláštní, ani nevím, zdali mu na tom teda záleží :think: Zakl.

no a ty ses ozvala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
4.6.19 15:17
@Anonymní píše:
Potkala jsem muže on-line. Psali jsme si naposledy v nedeli a domluvili se, za se uvidíme dnes, čas a místo. Od neděle se mi neozval a dnes take zatím ne…Měla bych mu napsat zprávu, ‘platí dnešek stale’? Nebo na schůzku proste přijít…nebo mu vůbec nenapsat a nejit a považovat to za uzavřené, neboť to z jeho strany poukazuje na nedostatek zájmu? Co byste dělali? Navíc schůzka je pro me 40 minut řízení autem…

No tak kdyz jste se domluvili, on to neodrekl, tak bych to brala, jakoze to plati.
Ale urco mu pred odjezdem zavolala, zda to plati. :nevim: to neni zadny vnucovani, nic. Proste otazka.

Pak dej vedet, jak to dopadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.19 15:26

Ja mu teda asi nápisu, taky jsem se k tomu priklanela. Mám napsat tak dnešek platí? Nebo i čas a místo do potvrzení? Mne totiž přijde, ze jsem to i já, kdo v podstatě schůzku inicioval…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.19 15:27
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová