Potvrdit rande nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81480
4.6.19 15:31
@Anonymní píše:
@Lama LamaNe.

no a vyplývá z toho, že na něj dlabeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.19 15:33

@Lama Lama

Máš pravdu. Neměl by to být ale muž, kdo je více iniciativní? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15154
4.6.19 15:33

Napsala bych jen, zda ten dnešek platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.19 15:35

Zkusím mu napsat kolem poledne…Dam vam pak vědět, jak to dopadlo nebo nedopadlo…

• Citovat
  • Upravit
15154
4.6.19 15:37
@Anonymní píše:
Zkusím mu napsat kolem poledne…Dam vam pak vědět, jak to dopadlo nebo nedopadlo…

Zkusíš mu napsat kolem poledne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
4.6.19 15:37
@Anonymní píše:
@Lama LamaMáš pravdu. Neměl by to být ale muž, kdo je více iniciativní? :nevim:

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.19 15:41

@karkarka
Jo promiň, jsem v zahraničí, časový posun. :lol:

On už mne v podstatě jednou schůzku zrušil. Neutrálně jsme se domluvili na předchozí víkend ( ale nic konkrétního) a napsal mi, ze mu to nevyjde. Take jsem mu predtim psala o potvrzení…nicméně, pokud mi to zruší tentokrat, mazu si jeho číslo a konec. Každý si ale zaslouží druhou sanci, ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
4.6.19 15:45
@Anonymní píše:
Ja mu teda asi nápisu, taky jsem se k tomu priklanela. Mám napsat tak dnešek platí? Nebo i čas a místo do potvrzení? Mne totiž přijde, ze jsem to i já, kdo v podstatě schůzku inicioval…

To je vcelku šumák kdo co inicioval. Pro vztahy přes internet je ideální se potkat co nejdřív a zjistit, jestli to funguje na živo a nebo ne - nemá smysl do toho vkládat moc očekváání a nadějí, prostě se to chce potkat a pak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
4.6.19 15:53
@Anonymní píše:
@Lama LamaMáš pravdu. Neměl by to být ale muž, kdo je více iniciativní? :nevim:

Snad ani ne iniciativní, ale měl by se především chovat jako muž. To znamená jen tolik, že je minimálně slušnost potvrdit ženě, že nepůjde zbytečně na schůzku. Jak snadné-stačí jedna obyčejná sms.Jen chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.19 15:56

@smutny klaun2

Jen chtít…myslíš, ze asi moc nechce?…

• Citovat
  • Upravit
2950
4.6.19 15:59
@Anonymní píše:
@smutny klaun2Jen chtít…myslíš, ze asi moc nechce?…

Pokud už to jednou zrušil a nenapsal teď tak bych to nechala byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
4.6.19 16:06
@Anonymní píše:
Jen chtít…myslíš, ze asi moc nechce?…

Já hlavně myslím, že jestli vám to má fungovat, musíte spolu lidsky komunikovat :D Tak mu prostě napiš, jeslti dnešní schůzka platí, a nedělej z toho vědu… žádná to není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
4.6.19 16:27
@LAlezane píše:
Já hlavně myslím, že jestli vám to má fungovat, musíte spolu lidsky komunikovat :D Tak mu prostě napiš, jeslti dnešní schůzka platí, a nedělej z toho vědu... žádná to není :nevim:

Ona vědu z ničeho nedělá. Ale snad pokud muž stojí o setkání se ženou, tak by milostivě mohl a také měl potvrdit setkání. Nebo ne? Nebo jsou snad dnešní dámy takové tuctovky, že nestojí páníčkovi ani za jednu jedinou sms? Na jejím místě bych si počkal na Muže a ne na hlupáka, který ani neví, co je slušnost. Pořád ještě snad platí, že žena je dáma a jistá úcta ze strany mužů se přirozeně očekává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
4.6.19 16:46
@smutny klaun2 píše:
Ona vědu z ničeho nedělá. Ale snad pokud muž stojí o setkání se ženou, tak by milostivě mohl a také měl potvrdit setkání. Nebo ne? Nebo jsou snad dnešní dámy takové tuctovky, že nestojí páníčkovi ani za jednu jedinou sms? Na jejím místě bych si počkal na Muže a ne na hlupáka, který ani neví, co je slušnost. Pořád ještě snad platí, že žena je dáma a jistá úcta ze strany mužů se přirozeně očekává.

on nestál jí za 1 sms stejně jako ona jemu. radši založí diskuzi, než aby napsala, jestli to dneska platí… :nevim: on třeba nepochybuje, tak nepíše. Ona pochybuje, tak může napsat… naco nějaké tanečky okolo, kdo by co měl nebo neměl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.19 16:51

@Lama Lama

Já vím, máš pravdu. Já nechci psát jen proto, že mám pocit, ze na něj tlačím a bude mě mít za zoufalku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová