Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Lama LamaNe.
no a vyplývá z toho, že na něj dlabeš?
Máš pravdu. Neměl by to být ale muž, kdo je více iniciativní? ![]()
Zkusím mu napsat kolem poledne…Dam vam pak vědět, jak to dopadlo nebo nedopadlo…
@Anonymní píše:
Zkusím mu napsat kolem poledne…Dam vam pak vědět, jak to dopadlo nebo nedopadlo…
Zkusíš mu napsat kolem poledne???
@Anonymní píše:
@Lama LamaMáš pravdu. Neměl by to být ale muž, kdo je více iniciativní?
Ne
@karkarka
Jo promiň, jsem v zahraničí, časový posun. ![]()
On už mne v podstatě jednou schůzku zrušil. Neutrálně jsme se domluvili na předchozí víkend ( ale nic konkrétního) a napsal mi, ze mu to nevyjde. Take jsem mu predtim psala o potvrzení…nicméně, pokud mi to zruší tentokrat, mazu si jeho číslo a konec. Každý si ale zaslouží druhou sanci, ne? ![]()
@Anonymní píše:
Ja mu teda asi nápisu, taky jsem se k tomu priklanela. Mám napsat tak dnešek platí? Nebo i čas a místo do potvrzení? Mne totiž přijde, ze jsem to i já, kdo v podstatě schůzku inicioval…
To je vcelku šumák kdo co inicioval. Pro vztahy přes internet je ideální se potkat co nejdřív a zjistit, jestli to funguje na živo a nebo ne - nemá smysl do toho vkládat moc očekváání a nadějí, prostě se to chce potkat a pak se uvidí.
@Anonymní píše:
@Lama LamaMáš pravdu. Neměl by to být ale muž, kdo je více iniciativní?
Snad ani ne iniciativní, ale měl by se především chovat jako muž. To znamená jen tolik, že je minimálně slušnost potvrdit ženě, že nepůjde zbytečně na schůzku. Jak snadné-stačí jedna obyčejná sms.Jen chtít.
@Anonymní píše:
@smutny klaun2Jen chtít…myslíš, ze asi moc nechce?…
Pokud už to jednou zrušil a nenapsal teď tak bych to nechala byt
@Anonymní píše:
Jen chtít…myslíš, ze asi moc nechce?…
Já hlavně myslím, že jestli vám to má fungovat, musíte spolu lidsky komunikovat
Tak mu prostě napiš, jeslti dnešní schůzka platí, a nedělej z toho vědu… žádná to není ![]()
@LAlezane píše:
Já hlavně myslím, že jestli vám to má fungovat, musíte spolu lidsky komunikovatTak mu prostě napiš, jeslti dnešní schůzka platí, a nedělej z toho vědu... žádná to není
Ona vědu z ničeho nedělá. Ale snad pokud muž stojí o setkání se ženou, tak by milostivě mohl a také měl potvrdit setkání. Nebo ne? Nebo jsou snad dnešní dámy takové tuctovky, že nestojí páníčkovi ani za jednu jedinou sms? Na jejím místě bych si počkal na Muže a ne na hlupáka, který ani neví, co je slušnost. Pořád ještě snad platí, že žena je dáma a jistá úcta ze strany mužů se přirozeně očekává.
@smutny klaun2 píše:
Ona vědu z ničeho nedělá. Ale snad pokud muž stojí o setkání se ženou, tak by milostivě mohl a také měl potvrdit setkání. Nebo ne? Nebo jsou snad dnešní dámy takové tuctovky, že nestojí páníčkovi ani za jednu jedinou sms? Na jejím místě bych si počkal na Muže a ne na hlupáka, který ani neví, co je slušnost. Pořád ještě snad platí, že žena je dáma a jistá úcta ze strany mužů se přirozeně očekává.
on nestál jí za 1 sms stejně jako ona jemu. radši založí diskuzi, než aby napsala, jestli to dneska platí…
on třeba nepochybuje, tak nepíše. Ona pochybuje, tak může napsat… naco nějaké tanečky okolo, kdo by co měl nebo neměl?
Já vím, máš pravdu. Já nechci psát jen proto, že mám pocit, ze na něj tlačím a bude mě mít za zoufalku.