Ženské zápasení

Anonymní
24.5.19 13:01

Ženské zápasení

Zdravím,

asi to sem úplně nepatří, za anonym se omlouvám, ale jde o hodně citlivé a intimní téma. Našla jsem si velikou zálibu v ženském zápasení- catfight, wrestling, říkejte si tomu jak chcete- akorát s trochou sexuálního podtextu.
Povedlo se mi potkat s jednou ženou, se kterou jsme se lehce popraly a opravdu si to užily. Ráda bych našla nějakou další, které by se to zamlouvalo, abychom si o tom mohly něco napsat, nebo i případně zkusit.. :oops:
Pro prudili- nechte si svoje nejapné poznámky, znám mnohem nechutnější věci. :lol:
Díky Ruth :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
30.5.19 21:14

Ahoj,

Co treba mixed wrestling? Nemela by jsi chut vyzkouset?

G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.1.20 10:24

Ahoj, taky mi tohle tema přijde velmi vzrušující a měla bych zájem jej konečně vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.1.20 15:54

Laura.114, mrkni do posty;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.7.20 16:37

Ja tedy spis myslela zápas se ženou ne s mužem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.7.20 16:50

A s klukem by te zapasit nelakalo?
Treba neco lehciho, ve Pro stylu napriklad…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.9.24 01:14
@Laura.114 píše: Více

Ahoj nemáš chuť se poprat ve spodním prádle a samodržících punčochách? Ty a já uvidíme kdo z koho😋 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
22.9.24 12:51
@Laura.114 píše: Více

Dnes je to jedno. Na OH byl taky box a nikdo neřešil j, že proti sobě boxují chlap s ženskou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.9.24 13:08
@Lena69 píše: Více

Jenze to byl cistokrevnej podfuk pofoukany predpos*anyma funkcionarema, se snahou zavdecit se mensinam, ktere stejne realne dneska uz nikoho nezajimaji. Rozebirat to tady mi prijde zbytecne - stejne to uz udelali fundovanejsi, nez jsem ja.
Ja mel spis na mysli neco zajimavejsiho - jestli o tom chces hodit nejake slovo, jsem ti plne k dispozici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová