Seznamovací aplikace

Anonymní
2.12.24 16:21

seznamovací aplikace

Ahoj, mám tu někoho, kdo někdy vyzkoušel seznamovací aplikaci? Nebo dokonce někoho, kdo se s někým opravdu seznámil, přes seznamovací aplikaci?
Prosím napište mi Vaše zkušenosti, jak už ty dobré, tak ty špatné. Popřípadě, co Vás na těchto aplikací štve nebo co Vám chybělo při jejich používání, proč to třeba s danou osobou úplně nevyšlo.
Zajímají mě Vaše názory a zkušenosti :) (klidně se rozepište)
Na závěr můžete zhodnotit aplikaci, pomocí ankety, děkuji moc.

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.12.24 16:50

Ahoj. Já jsem na střední zkoušela seznamku. Jsem introvert, a tak nechodím na party a nemám celkove ráda lidi, tak jsem to zkusila… No poprvé když jsem vystupovala z busu, tak na mě čekal typek, který byl o hlavu menší než já, tak jsem si pak asi za půl hodiny nařídila budík a dělala, že musím odejít a pak jsem dělala mrtvého brouka :mrgreen: :mrgreen: prostě s menším klukem NIKDY. A napodruhé jsem se seznámila a první ofiko kluk, po půl roce jsem mu dala kopačky, neustále mě stalkoval.. jeho rodinu mi nikdy neukázal, jenom samé výmluvy a tak čau…
Vlastně teď mi dochází, že jsem nikdy kopačky nedostala, jenom dávala.. No tak třeba se ještě něco změní…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.12.24 16:55

Předpokládám, že je tohle průzkum k nějaké práci a ne čistě z čiré zvědavosti.

Každopádně, používala jsem před několika lety (cca před 6) Tinder, přes který se mi povedlo setkat se s mužem, s nímž jsem pak měla pětiletý vztah.

Po rozloučení s tímto mužem jsem přes Tinder hledala spíše kamarády na socializaci a případné rozvinutí k čemukoli. Nevyhledávala jsem nutně vztah a nechávala to plynout.

Když mě to přestalo bavit, zaregistrovala jsem se na Bumble a tam potkala muže, se kterým jsem skoro půl roku, což není nějaká závratná doba, ale jsem šťastná.

• Citovat
  • Upravit
8117
2.12.24 17:32

Další vlákno bez sebemenšího důvodu založené jako anonym, to už je fakt trapné. Tak udělejte nějakého ofiko uživatele jakožto zakladatele diskusí a alespoň to bude vypadat, že se stará mafra o zábavu svých uživatelů. My budeme vědět, že uživatel „admin-spisovatel“ tu je od toho, aby zakládal diskusní témata a nebude to působit takhle divně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
2.12.24 20:55

Já bych mohl vyprávět, ale nechce se mi! :mrgreen: Nooo… klíčové zkušenosti ze seznamovacích aplikací, zkrátka seznamek, jsem už většinou zmínil v jiných diskuzích na toto téma. Za mě, jsou dva hlavní typy seznamek, ten první nazvěme tradiční, kdy si člověk vystaví inzerát anebo má profil a psát mu může kdokoli. Druhý typ nazvěme fotoseznamka, kde jde nejprve o to vzájemně se označit ve smyslu „líbí“ a pak ti dva mohou komunikovat. Tahle druhá možnost zní celkem slibně. Já si říkal, když už se vzájemně označíme, tak je to záruka nějakého zájmu a ta osoba bude více pravděpodobně komunikovat než na tradičních seznamkách, kde můžete oslovit kohokoliv, ale nevíte, jestli se mu/jí líbíte.

Z vlastní zkušenosti, bohužel se očekávání nenaplnilo, fotoseznamky hrůza. I když jsme se označili, většinou komunikace žádná anebo vysloveně bídná. Tradiční seznamky, s těmi jsem nabyl mnohem lepší zkušenosti, tam se lidi bavili víc a mělo to nějakou úroveň, na těch fotoseznamkách mi spíš přijde, že jsou tam mnozí z nudy a čekají, kdo je nejvíce pobaví… :nevim:

Co mě na seznamkách nejvíce štvalo? No, nejvíc asi ty lidi samotný! :mrgreen: Já chápu, že ne každej je na mě zvědavej, ale přece jen, když už jsme měli hodně podobné koníčky nebo například podobný životní styl, ta druhá strana se mohla aspoň pokusit. Jak už jsem zmínil v jiných diskuzích, já říkám, že seznamka je právě tak dobrá, jako lidi v ní registrovaní. Ty dámy, co jsem potkal osobně, no, víceméně obyčejná děvčata, ale prostě po prvním setkání jsem nikdy neměl pocit, že bych ji chtěl vidět znovu… :nevim:

Jakožto internetový světoběžník jsem vyzkoušel seznamování v různých koutech světa. Bylo fakt zajímavý, jak to někde berou opravdu jinak než my tady. A všude jsou chlapi dobytci! :mrgreen: Některé ženy se zase snaží vytahat z mužů peníze. Ze mě taky, 5 peso po mně chtěla! :mrgreen: Jedna dokonce psala úplně jako samozřejmost, že když za mnou pojede, že jí tu cestu zaplatím. Tak jsem jí to hned vyjasnil! :) Jiní muži zase peníze dámám sami od sebe nabízejí, i když o to dámy nestojí. Jestli si někdo myslí, že Češi na seznamkách jsou hrozní, tak chlapi na českých seznamkách jsou ještě slabým odvarem toho, co jsem od jedné slečny slyšel z jejích zkušeností… :roll:

Aby to celé nevyznělo jen kriticky. Jedno z mých očekávání se vyplnilo. Obecně mi tedy přišlo, že ženy na seznamkách neberou to seznámení dost vážně. Narazil jsem také na křesťanky a řekl jsem si, aspoň ty by ten vážný vztah mohly brát vážně. A taky že jo! :D S křesťankami to seznamování bylo najednou úplně o něčem jiném, radost se seznamovat a poznávat se. Dámy s charakterem a vychováním. Až mě párkrát zamrzelo, když jsem musel po nějaké době napsat promiň, ale mám pocit, že se k sobě nehodíme… :? Slečny, se kterými se momentálně snažím seznámit, jsou křesťanky rovněž. No, já se snad budu muset dát nakonec na víru, jinak to nevidím! :mrgreen:

Co ankety se týče, vhodná možnost pro mě tam není, seznamuji se a opravdu to vypadá, že to později vyjde! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
4.12.24 10:56
@Anonymní píše: Více

Chybí ti tam za e) na seznamce jsem nikdy nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31055
4.12.24 11:52

Největší úspěch jsem měl na seznamka.cz. Nejvic mrtvé mi to přišlo na štěstí. cz.
Potom sem zkoušel i Badoo, z toho jsem měl dojem že tam dívky jen hledají fanoušky na svůj instagram. Jako poslední jsem zkoušel celkem novou appku Boo. Přišel mi jako lepší verze Badoo, měl výhodu že tam je i neco jako globální chat skrze zaškrtnute hobby, takže to nebylo jen o lajkovani, ale člověk mohl na někoho narazit i takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová