Výběr milence

68
25.11.24 08:12

výběr milence

Dobré ráno :)

ženský, vy co máte, nebo měly jste milence, měly jste štěstí hned na první dobrou? :) Nebo jste si jich musely pár vyzkoušet, než jste si vyloženě sedly :think:
Mám nějaké požadavky a nevím jak s tím naložit :think: inzerát se mi vyloženě dávat nechce, takové ty rande „na slepo“ nejsou moc pro mě, protože na internetu to může být super, pak toho člověka potkáte a totální zklamání, ale jak se s potencionálním milencem bavit o sexu :mrgreen: aby to nevypadalo divně skrz touhy a požadavky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.11.24 08:21
@kockavriji píše: Více

Zalezi, jake mas ty pozadavky a jak jsou pro tebe stezejni. Ja mela prvni dva milence byvale pratele, s jednim to byla jednorazovka a nemela jsem chut opakovat, s druhym jsem byla skoro rok, ale ukazalo se, ze je to primitiv a tim se mi znechutil i po te sexualni strance :pocitac: Pak jsem zapatrala na seznamkach, sve pozadavky uvedla a potvrdila si pred schuzkou a vyslo to super.

• Citovat
  • Upravit
68
25.11.24 08:28

Aha, tak to si měla štěstí :think: no náročná možná jsem, možná ne, lákají mě vyzkoušet i praktiky ne úplně klasického sexu, ovšem zas mám trochu obavy, abych nenarazila vyloženě na nějaký hoovado :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.24 08:32

Tohle bych ale dopredu radeji nekomunikovala, urcite ne na seznamce. To nalaka pochybne existence. Lepsi by bylo asi najit proste nekoho, kdo je v sexu otevreny (coz bude vetsina muzu hledajicich milenku) a doufat, ze si sednete i v tom, co chcete.

• Citovat
  • Upravit
68
25.11.24 08:33
@Anonymní píše: Více

a můžu vědět na kterou seznamku si šla? :think: je jich celkem hodně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.24 08:36

ja konkretne na seznamka.cz Ale nejsem nejmladsi, takze me na nejake Tindery apod. neuzije ;) Ale pozor, budes se prohrabovat mraky nabidek, nekdy lepsich, vetsinou prisernych, a to i kdyz nedas fotku a napises cokoli prostoducheho. Takze to chce opravdu kvalitni sito na deb.ily :)))

• Citovat
  • Upravit
68
25.11.24 08:44

no tak zrovna tam jsem teď namátkou šla a jedním slovem katastrofa :lol: :lol: :lol: ale ti „lepší“ jsou asi přebraní :think: no asi spíš budu doufat, v náhodné setkání někde venku, než seznamka :mrgreen: to asi nebude úplně to pravé ořechové pro mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.24 08:49

Ale ona tam vetsina lidi nema inzerat, naopak spis tam muzi cekaji, az mezi temi AI inzeraty a totalnimi zoufalkami pribyde nejaka pouzitelna. Schvalne to zkus. Me taky nebavilo prebirat se inzeraty, ale naopak jsem tam dala svuj s pozadavky (misto, vek, vyska, svetonazor - cokoli je pro me dulezite) a cekala na odpovedi. 90 % jsem hned mazala, honici, uchylaci, slaboduché kusy nebo nevyhovovali tim, co nabizeli. A z toho zbytku jsem vyselektovala cca 6, se kterymi jsem se sesla. Prusvih to nebyl ani v jednom pripade.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
25.11.24 08:53

Zajímavé. Můžeš přiblížit, jaký typ muže to byl? Profese apod?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.24 08:57
@Mango_Lassi píše: Více

Tak ruzne. Jeden treba automechanik, dalsi byl nejaky velky zvire v logistice, jinej IT.. Tohle zrovna nebylo kriterium vyberu pro me. Pokud to neni uplny intelektualni bridil a staci mi v rozhledu a humoru, je mi fuk, zda ma jen zakladku nebo je to doktor ;)

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
25.11.24 08:58

OK, věřím, že na milence asi stačí.

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
25.11.24 09:01

@kockavriji hoď si tam vlastní inzerát, čím více specifických požadavků, tím více potenciálně kompatibilních mužů. Mně třeba úchylák nenapsal ani jeden. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.24 09:02
@Mango_Lassi píše: Více

Ja to tak mam se vsemi lidmi, prateli, partnery. Nepotrebuju reditele zemekoule, co me bude zivit :))) Bohate mi staci, kdyz je clovek ferovej, chytrej, ma rozhled, umi se sam sobe zasmat a maka. Obvykle to jde ruku v ruce, uznavam, ze zrovna ten automechanik byl jeden z tech, co jsem ho nejrychleji pustila k vode. Byl zkratka takovej jednodussi 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.24 09:03
@Velryba černá píše: Více

Neverim, ze kdyz tam napises, ze hledas milence, ze ti neprijde ani jedna uchylna nabidka :)

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
25.11.24 09:05

Uvedla jsem, koho asi tak hledám, úchylák se skutečně neozval žádný, nepřišla mi jediná nevhodná fotografie. A nebyla jsem tam zrovna krátce, přesto ani jeden jediný. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová