Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ráno ![]()
ženský, vy co máte, nebo měly jste milence, měly jste štěstí hned na první dobrou?
Nebo jste si jich musely pár vyzkoušet, než jste si vyloženě sedly ![]()
Mám nějaké požadavky a nevím jak s tím naložit
inzerát se mi vyloženě dávat nechce, takové ty rande „na slepo“ nejsou moc pro mě, protože na internetu to může být super, pak toho člověka potkáte a totální zklamání, ale jak se s potencionálním milencem bavit o sexu
aby to nevypadalo divně skrz touhy a požadavky ![]()
@kockavriji píše: Více
Zalezi, jake mas ty pozadavky a jak jsou pro tebe stezejni. Ja mela prvni dva milence byvale pratele, s jednim to byla jednorazovka a nemela jsem chut opakovat, s druhym jsem byla skoro rok, ale ukazalo se, ze je to primitiv a tim se mi znechutil i po te sexualni strance
Pak jsem zapatrala na seznamkach, sve pozadavky uvedla a potvrdila si pred schuzkou a vyslo to super.
Aha, tak to si měla štěstí
no náročná možná jsem, možná ne, lákají mě vyzkoušet i praktiky ne úplně klasického sexu, ovšem zas mám trochu obavy, abych nenarazila vyloženě na nějaký hoovado
![]()
Tohle bych ale dopredu radeji nekomunikovala, urcite ne na seznamce. To nalaka pochybne existence. Lepsi by bylo asi najit proste nekoho, kdo je v sexu otevreny (coz bude vetsina muzu hledajicich milenku) a doufat, ze si sednete i v tom, co chcete.
@Anonymní píše: Více
a můžu vědět na kterou seznamku si šla?
je jich celkem hodně ![]()
ja konkretne na seznamka.cz Ale nejsem nejmladsi, takze me na nejake Tindery apod. neuzije
Ale pozor, budes se prohrabovat mraky nabidek, nekdy lepsich, vetsinou prisernych, a to i kdyz nedas fotku a napises cokoli prostoducheho. Takze to chce opravdu kvalitni sito na deb.ily ![]()
no tak zrovna tam jsem teď namátkou šla a jedním slovem katastrofa
ale ti „lepší“ jsou asi přebraní
no asi spíš budu doufat, v náhodné setkání někde venku, než seznamka
to asi nebude úplně to pravé ořechové pro mě ![]()
Ale ona tam vetsina lidi nema inzerat, naopak spis tam muzi cekaji, az mezi temi AI inzeraty a totalnimi zoufalkami pribyde nejaka pouzitelna. Schvalne to zkus. Me taky nebavilo prebirat se inzeraty, ale naopak jsem tam dala svuj s pozadavky (misto, vek, vyska, svetonazor - cokoli je pro me dulezite) a cekala na odpovedi. 90 % jsem hned mazala, honici, uchylaci, slaboduché kusy nebo nevyhovovali tim, co nabizeli. A z toho zbytku jsem vyselektovala cca 6, se kterymi jsem se sesla. Prusvih to nebyl ani v jednom pripade.
Zajímavé. Můžeš přiblížit, jaký typ muže to byl? Profese apod?
@Mango_Lassi píše: Více
Tak ruzne. Jeden treba automechanik, dalsi byl nejaky velky zvire v logistice, jinej IT.. Tohle zrovna nebylo kriterium vyberu pro me. Pokud to neni uplny intelektualni bridil a staci mi v rozhledu a humoru, je mi fuk, zda ma jen zakladku nebo je to doktor ![]()
@kockavriji hoď si tam vlastní inzerát, čím více specifických požadavků, tím více potenciálně kompatibilních mužů. Mně třeba úchylák nenapsal ani jeden. ![]()
@Mango_Lassi píše: Více
Ja to tak mam se vsemi lidmi, prateli, partnery. Nepotrebuju reditele zemekoule, co me bude zivit
Bohate mi staci, kdyz je clovek ferovej, chytrej, ma rozhled, umi se sam sobe zasmat a maka. Obvykle to jde ruku v ruce, uznavam, ze zrovna ten automechanik byl jeden z tech, co jsem ho nejrychleji pustila k vode. Byl zkratka takovej jednodussi ![]()
@Velryba černá píše: Více
Neverim, ze kdyz tam napises, ze hledas milence, ze ti neprijde ani jedna uchylna nabidka ![]()
Uvedla jsem, koho asi tak hledám, úchylák se skutečně neozval žádný, nepřišla mi jediná nevhodná fotografie. A nebyla jsem tam zrovna krátce, přesto ani jeden jediný. ![]()