Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
jo klidně se nechám poučit od zkušenějších ![]()
Dost dobře by mě zajímalo co Zakl. hledá a jestli vůbec
![]()
nejde o zlatokopectvi, ale potřebu, aby partner byl lepší než ty…abys mohla vzhlížet a obdivovat ho, jak je nejuzasnejsi ze všech
moc nechápu, proc je to tak dulezite u milence…jestli je potřeba s nim rozebírat veledulezita témata…ale každý to ma jinak…nebo ma stejne požadavky jak na partnera, tak i na milence
@Venetia píše: Více
A na základě čeho by se mi měl milenec asi líbit?
Líbí se mi přesně na těch základech které píšu. Já za to nemůžu. Měla jsem jednoho studenta, který opakoval ročník a nevážila jsem si ho, zacházela jsem s ním trochu jako s hadrem. Pyšná na to nejsem, ale poučilo mě to v tom smyslu, že milenec musí mít taktéž úroveň.
Když já bohužel u většiny chlapů kolem sebe si často akorát protacim oči. A to jich mám v práci 95%. Jako jo, za ty roky jsem zcyničtěla fakt dost
jsem hrozná mrcha, no.
Tyjo, ještě, že si už nemusím nikoho hledat. Ufff ![]()
Ale to i ja potrebuju, abych mohla k partnerovi/milenci vzhlizet a obdivovat ho. Ale za me na vysokoskolskem titulu neni nic k obdivu. Lidi obdivuji za to, jaci jsou, jak dokazi jit za svymi cili, jak se shoduji jejich reci s tim, co skutecne delaji atd. A je uplne fuk, zda maji zakladni nebo vysokoskolske vzdelani. Mnohdy jsou mnohem „kvalitnejsi“ lide jen ti s maturitou. Ze jsem mela moznost poznat par MBA a doktorantu a k zivotu to moc nebylo, obvykle nulova emocni inteligence. K takovym lidem ja nevzhlizim.
@Velryba černá píše: Více
mozna tvůj inzerát byl postaveny tak, ze všechny odfiltroval az na par výjimek
No prave proto nas tu vsechny, vcetne zakladatelky, zajima, jak ho postavila, ze dostala dostatek odpovedi od kvalitnich chlapu, a vubec zadne navrhy mimo misu. Ale velryba uz mlci, tak se ten genialni zpusob asi nikdy nedozvime.
@Mango_Lassi píše: Více
no samozrejme na zaklade toho co ti imponuje…na to ma kazdy sve pozadavky
Nic není spatne
ja tohle spise radim mezi sympatie, ten clovek ti musí imponovat, musíte si rozumět
myslim, ze se nic nedozvíme, je to takový její styl komunikace
Presne. Ja proste nemam nevyplnenou kolonku vysokoskolske vzdelani jako red flag, pokud je clovek blb, nebude mi imponovat ani s titulem, ani bez nej.
tak to ja uz vůbec…jsem uplne obyčejný clovek, VS nemam…tohle vůbec neresím
I když zajimavejsi práce než lopata nebo továrna mi taky mírně imponuje
No o tom zadna, taky mam rada, kdyz se s muzem muzu bavit o jeho praci a je to zajimave. Ale to muze byt treba i zdravotni bratr, knihovnik nebo zubni laborant.
určitě ![]()
mne bohužel chodi jen vyse zmíněni
Popravdě si myslím, že inzeráty každý by měl psát za sebe. Osobně bych se nebála použít částečně AI, čímž neříkám, že bych to měla rovnou zkopírovat, ale jako zdroj inspirace, proč ne.