Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kockavriji píše: Více
Takový byl vždy nebo až po čtyřicítce?
Pokud byl vždy, tak asi není co řešit, a pokud byl dříve více kreativní, tak zkusit rozhoupat?
@Velryba černá píše: Více
Zajimave. Zrovna v te jejich sekci „nezavazne“ je to dost pekelne, potvrzeno z mnoha zdroju. Ten tvuj inzerat bych chtela videt ![]()
Ja to neplanovala, rozvadela jsem se tenkrat. Ex byl agrdsivni cholerik, byl na me zly drtil me. Byla jsem znicena, smutna a kolega toho vyuzil. Vzdy jsem neveru odsuzovala, ale zjistila jsem, ze nemam co obhajovat zadny duvod byt verna jen se tesila na rozvod. Probehlo to jen v pracj, aute. Nic jsem mu rozbijet nechtela. Moc mi to pomohlo, zjistila jsem ze sex muze byt i fajn, zvedla jsem si sebevedomi, ktere ex znicil. Skoncilo to kdyz jsem tam skoncila. V klidu. Nikomu to neublizilo.
@Anonymní píše: Více
Hele, potvrzuješ to, co vidím tady všude v diskuzích - najít dobrého milence je prostě práce na dlouhé lokty. Musíš napsat dobrý inzerát, pak třídit a třídit a třídit.
@Mango_Lassi píše: Více
No samozrejme. Pocet muzu na jednu zenu kolem 40 je mnohonasobne vyssi, zvlast, pokud hleda jen nezavaznou zabavu. Ja jsem na to byla pripravena a nijak me neobtezovalo vetsinu nabidek proste smazat. Negativne se ukazal jen jeden uchylak, co me na slusne odmitnuti zacal spamovat zpravama o tom, jaka jsem pi.ca atd. Jinak to bylo ve vsi slusnosti.
Já už si ho přesně nepamatuji, pravdou jest, že jsem jím tehdy pobavila všechny kamarádky a napsalo mi i několik pánů, že v mém případě snad nemůže projít nikdo. ![]()
@Mango_Lassi ne nikdy nebyl nijak kreativní, ale dřív mi to asi stačilo
navíc byli děti malé atd… měla jsem jiné starosti
Jj, pět nebo šest let zpět jsem se nudila na MD a dala jsem si inzerát na amatéry a žádnou práci s textem jsem si tam nedala. Stáhla jsem si z internetu fotku cizí ženy a dala si ji do profilu ![]()
Přišlo mi za dva dny asi 400 nabídek, ale to jsem si ani nedokázala přečíst. Takže ti v tomhle věřím ![]()
A fakt si myslím, že najít toho správného šukatéra stojí dost času a úsilí ![]()
Je to trochu paradox a nejsi prvni ani posledni, co ji chlap zpaprdovati zatimco ty jsi na vrcholu sexualnich sil.. promluva na to tema probehla? Ja si treba milence nechala manzelem povolit, nemela bych nervy delat to uplne za jeho zady bez toho, aby o tom vedel.
Kamarádka ho ale psala nedávno, tudíž to byla klasika - ráda bych zašla na kávu, za kulturou, apod. A neunikla. ![]()
@Velryba černá ten tvůj inzerát, teda styl napsání by mě upřímně taky zajímal ![]()
@Velryba černá píše: Více
Ja myslim, ze dulezite je si to neidealizovat. Uchylaku a primitivu je proste ve spolecnosti hodne a logicky se koncentruji na takovych mistech. Neni to nic osobniho. Proste smazu a jedu dal ![]()
@kockavriji možná to bylo trošku direktivní, dominantní, každopádně však autentické vyjádření. ![]()
mě osobně přijde, že buď člověk na to hračičkování je a umí improvizovat, nebo prostě není a nic ho nenapadne a možná se sám cítí pod tlakem
já mám teda řekla bych, dost žárlivého manžela, takže nějaký povolený milenec u nás nehrozí ![]()
Byla to právě seznamka.cz