Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše: Více
Každý má svůj protějšek
Pro nás bez fantazie ideální protějšek
@Venetia píše: Více
Nerozumím ti, o čem píšeš. Jaký ideální protějšek?
Na chlípného milence nepotřebuje inzerát. Stačí si dle všeho na amatérech zřídit profil a vybavit ho svůdnou fotkou. ![]()
Inzerát by si měla dát na "čerstvě rozvedená hledá spolehlivého, slušného a finančně zabezpečeného partnera ". To jen tak preventivně, aby věděla do čeho jde ![]()
@Josef_t píše: Více
Tak ještě jednou. Kdybych už došla do bodů, že si podám inzerát na seznamce, znamená to, že jsem už vyčerpala všechny možnosti nápravy vztahu a na něm mi již de facto nezáleží. Takže automaticky počítám s tím, že se to může provalit. Totéž u manžela.
Ale třeba jsem taková uvědomělá tady jen jedna, já nevím ![]()
Někdo psal, že by jako milenec za moc nestál..což si nemyslím
Já jsem vycházela z popisu manžela, že není moc kreativní a v sexu zcela nudný. Proto si zakladatelka hledá milence. A takový manžel byl vždy, jen jí to dřív tolik nevadilo. Po takových potenciálních milencích není poptávka.
Já zrovna takové preferuji, protože jsem taky nudná neboli nepříliš kreativní
@kockavriji píše: Více
Schválně cituju pro někoho, kdo nesleduje kontext.
No nevím, ty chceš ten sex denně.
Já třeba taky nejsem kreativní a taky bych řekla, že zájem o mě nikdy nebyl.
Mně přijde, že se na ten sex hledají vášnivci a kreativci.
Ale ruku do ohně za to nedám, za sexuální průzkumy mě nikdo neplatí ![]()
Jinak já úplně nevěřím, že každý má svůj protějšek. Někdo ho prostě nemá.
Tak to už dávno ne.,to bylo jen jedno životní období..frekvence a kreativita jsou dvě různé věci
Třeba ano, ale nikdy se s ním nepotká
A pokud už jednou potkal, další už těžko prijde
Milence jsem sice neměla, nebo spíše nehledala. Když bylo zapotřebí pomohl mi kamarád a dokonce i kolega v práci. Ale chápu, že tohle asi není pro každého a někdo by si rád dodržel dekorum a nevykonával takovéto akce mezi známými. Také bych doporučila nějaký inzerát na seznamce, popřípadě jsou i Facebook skupiny, kde by mohl být taky dobrý lov. Tak přeji mnoho zdaru ![]()
Bububu, manžel by si mohl najít nabíječku. Bububu. Přijde Bubák!!
Tak a teď tvoje znění inzerátu