Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Počkat si na tu ženskou a jednu jí plesknout.. twl.. neskutečný. U autisty ho takhle vyšokovat
asi bych to brala přes stížnost, správně nemá v šatně co dělat.
Pokud chodí do pomocné školy tak na něho nemá co řvát. To je přece škola pro děti, které by se špatně integrovaly do normální. Řekla bych té mamince ať se uklidní. Pokud má asistenta by o tom měl vědět, nebo ne? Příp. pomoct nějak řešit ![]()
@martina.se píše:
Počkat si na tu ženskou a jednu jí plesknout.. twl.. neskutečný. U autisty ho takhle vyšokovatasi bych to brala přes stížnost, správně nemá v šatně co dělat.
Vím, že náš malej je na přetrhnutí ale tuto mě dostalo.Kdy sem to řekla třídní tak mě řekla že nic neviděla a nebyla u toho přitom šatna je vedle třídy a byli otevřené dveře.
@Kaspinka píše:
Pokud chodí do pomocné školy tak na něho nemá co řvát. To je přece škola pro děti, které by se špatně integrovaly do normální. Řekla bych té mamince ať se uklidní. Pokud má asistenta by o tom měl vědět, nebo ne? Příp. pomoct nějak řešit
asistentka tam je dnes poprvé studentka pajdy.Jsem zvědavá jakou zas dostane poznámku. ![]()
Taky bych v prve rade vybehla na tu matku, pak si na ni stezovala u reditele. a skola a asistent by meli byt na tyhle problemy pripraveni. o tom to, ze se to musi teprve naucit ![]()
@Anonymní píše:
Vím, že náš malej je na přetrhnutí ale tuto mě dostalo.Kdy sem to řekla třídní tak mě řekla že nic neviděla a nebyla u toho přitom šatna je vedle třídy a byli otevřené dveře.
co to je za skolu??
@Ali-Ali píše:
co to je za skolu??
SKola pro tebe http://www.zshey.cz/
Udělala jsem chybu, že jsem ho nedala do školy pro autiky jenže to nešlo z organizačních důvodů
Měla jsem za to kdy je praktická tak tam budou děti s handikepem jene tady jsou jak andílci jedí a jediný rušivý element je náš malej ![]()
@Anonymní píše:
SKola pro tebe http://www.zshey.cz/
fascinuje me, ze zrovna takova skola neumi tyhle problemy resit.
hlavne, ze maji asistenty a psychologa.
je tam nekdo, s kym je nejaka rozumna rec? kdo umi vyjit vstric, poradit atd.?
@Ali-Ali píše:
fascinuje me, ze zrovna takova skola neumi tyhle problemy resit.hlavne, ze maji asistenty a psychologa.
je tam nekdo, s kym je nejaka rozumna rec? kdo umi vyjit vstric, poradit atd.?
Tak oni sehnali asistenta za týden. Prý to není postižením ale výchovou. druhy den dostal poznamku uhodil spoluzaka s jeho maminkou jsme si promluvili a ok kluci spolu chodí ven pochopila že náš malej je takovej a jinej nebude uhodí a pak brečí a omluví se. Vysvětluju e nemá nadávat pochytil na dětských hřištích chtěl se kamarádit s pubošema. Vím e je probléovej to nepobírám ale jasně ví, e křičením se šprjcne a má afekt
@Anonymní píše:
Tak oni sehnali asistenta za týden. Prý to není postižením ale výchovou. druhy den dostal poznamku uhodil spoluzaka s jeho maminkou jsme si promluvili a ok kluci spolu chodí ven pochopila že náš malej je takovej a jinej nebude uhodí a pak brečí a omluví se. Vysvětluju e nemá nadávat pochytil na dětských hřištích chtěl se kamarádit s pubošema. Vím e je probléovej to nepobírám ale jasně ví, e křičením se šprjcne a má afekt
To ti řekli ve škole?
Tohle bych nevydejchala a popřemýšlela, že ho dám jinam.
@Kaspinka píše:
To ti řekli ve škole?Tohle bych nevydejchala a popřemýšlela, že ho dám jinam.
No oni napsali poznámku malému dožk. Ono jinam není kam auti škola je obsazená a do specky by musel mít mentální retardaci středně těžkou
@Anonymní píše:
No oni napsali poznámku malému dožk. Ono jinam není kam auti škola je obsazená a do specky by musel mít mentální retardaci středně těžkou
asi bych zkousela znova tu skolu pro autisty, vysvetlit situaci a pozadat, jestli by fakt neslo maleho prijmout.
a pokud zatim neni jina moznost, tak proste zkusit vyzdimat maximum z te nynejsi - chodite nekam k psychologovi? do PPP? pozadat obe strany o snahu lepsiho reseni, o spolupraci. skola ma sveho psychologa (aspon pisou), co ten na to?
jestli s ucitelkou moc nenadelas ty, tak spis pekne a mile poprosit, at spolupracuje z psychologem, ktery vasemu synovi rozumi a byl by schopny ji to nejak podat.
jinak v Plzni je Waldorfska skola, coz je typ skoly, ktery by mohl byt taky reseni, pokud by syn mel osobniho asistenta. ale je soukroma.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Mám syna 7,5 roku má adhd, sociální chápání na 3-4roky, LMR. navazovat kontakt s vrstevníky neumí. nyní nastoupil do pomocné školy má asistenta přesto nechce spolupracovat přijde k dítěti a bezdůvodně ho bouchne. u si jedna maminka stěžovala ředitelce nechali jsme ho doma nyn4 dnech nastoupil bál se a v šatně na něj naběhla maminka ani by cokoliv dělal a začla na něj řvát výsledek afekt a že ve škole nebude.Jak byste řešili situaci. Psát též stíznost? Případně kam Vaši autíci chodí?