Sfa a problémy ve škole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.9.15 09:56
@Ali-Ali píše:
asi bych zkousela znova tu skolu pro autisty, vysvetlit situaci a pozadat, jestli by fakt neslo maleho prijmout.

a pokud zatim neni jina moznost, tak proste zkusit vyzdimat maximum z te nynejsi - chodite nekam k psychologovi? do PPP? pozadat obe strany o snahu lepsiho reseni, o spolupraci. skola ma sveho psychologa (aspon pisou), co ten na to?
jestli s ucitelkou moc nenadelas ty, tak spis pekne a mile poprosit, at spolupracuje z psychologem, ktery vasemu synovi rozumi a byl by schopny ji to nejak podat.

jinak v Plzni je Waldorfska skola, coz je typ skoly, ktery by mohl byt taky reseni, pokud by syn mel osobniho asistenta. ale je soukroma.

za hodinu pro něj jdu tak uvidím. z auti je mám kontaktovat za měsíc u pychologa jsme byli v červnu u krejčířové

• Citovat
  • Upravit
24.5.16 09:58

K téhle paní vůbec nemá smysl se vyjadřovat.
Do školy o které paní píše chodí i můj syn i do samé třídy. Všechny pani učitelky jsou skvělé i pani ředitelka. Jsem šťastná, že taková škola je.
Půl roku se paní a jejímu synovi snažili vyjít vstříc, ale spolupráce s ní nula.
Po incidentu, kdy paní před dětma křičela na p. učitelku, že syn se bojí chodit do školy, tak druhý den ráno jí utekl a přišel do školy sám. Takže problém je asi jinde než ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin