Sháním knihy Harlequinky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.12.18 21:27

Sháním knihy harlequinky

Ahoj holky… Sháním pro svou maminku knihy harlequinky, pokud možno za co nejmenší peníz. Nemáte doma některá? Třeba se toho chcete zbavit, vyhodit,..

Před Vánoci jsme se stěhovali, nepotřebné věci, které mohli počkat, než najdou své místo, bylo daný do garáže. A moje ‚neteř‘, dcera sestrina přítele. Která je neskutečně rozmazlena a myslí si, že může vše, protože tatínek má spousty prachu, byla u nás na návštěvě a podle různých videí začala knihy trhat, vystřihovat, překládat, dělat z toho ‚dekorace‘ apod. :zed: :zed: mamka je z toho cela v háji, neteř se ani nedomluvila, ségra se stydí a bojí se mamce pomalu podívat do očí. :( každopádně nějaké pokarani to mamince nevrátí. A tak ji chci udělat tímhle krokem radost…
PS. Prosím nesudte co kdo měl a neměl udělat. Stalo se stalo. Neteř dostala servane, má zaracha… Ale takový prachama rozmazleny spratek si z toho nic nedělá :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6594
27.12.18 21:53

Zkus se mrknout na databaziknih , tam určitě něco seženeš. Nebo oběhnout antikvaritáty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
27.12.18 22:00

Myslím, že máme nějaké na půdě. Ale nejsem si jistá na 100%. Podívám se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.12.18 22:05

Ahoj :) máme jich u našich mraky, napiš mi do zpráv a určitě se nějak domluvíme :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
27.12.18 22:13

no tak já bych v první řadě hodně vypeskovala toho, co v klídku natočil, jak v cizím bytě holčina trhá knihy. Ona nemůže za to, že na ní rodiče kašlou :nevim: harlenkýnky bys mohla najít jednak v antikvariátech nebo na aukru, mrkla jsem se ti a třeba za 50kč se tam prodala celá krabice a je tam toho plno

• Citovat
  • Upravit
53518
27.12.18 22:14
@Anonymní píše:
Ahoj holky… Sháním pro svou maminku knihy harlequinky, pokud možno za co nejmenší peníz. Nemáte doma některá? Třeba se toho chcete zbavit, vyhodit,..Před Vánoci jsme se stěhovali, nepotřebné věci, které mohli počkat, než najdou své místo, bylo daný do garáže. A moje ‚neteř‘, dcera sestrina přítele. Která je neskutečně rozmazlena a myslí si, že může vše, protože tatínek má spousty prachu, byla u nás na návštěvě a podle různých videí začala knihy trhat, vystřihovat, překládat, dělat z toho ‚dekorace‘ apod. :zed: :zed: mamka je z toho cela v háji, neteř se ani nedomluvila, ségra se stydí a bojí se mamce pomalu podívat do očí. :( každopádně nějaké pokarani to mamince nevrátí. A tak ji chci udělat tímhle krokem radost…
PS. Prosím nesudte co kdo měl a neměl udělat. Stalo se stalo. Neteř dostala servane, má zaracha… Ale takový prachama rozmazleny spratek si z toho nic nedělá :?

Rozcapená a ještě s příšerným vkusem. Ona děla dekorace z takových obrázků? Ničit knihy by si teda neměla dovolit, ale zrovna harlequinky… :P Vždyť je to na jedno brdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!