Máte vánoční náladu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tip nemam. Sama jsem denne v praci, takze nic neřeším. Co bude, to bude. Joooo… a at ziji eshopy !!!!
Jinak bych nemela jediny darek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jasan! Miluji Vánoce. Zápal si svíčky, udělej domácí svarak a pomalu si neco připravuj
však je ještě čas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale jo mam,mam rada tu atmosferu. Ale nejak sem si uvedomila ze Vanoce nejsou o uklidu a x druhu cukrovi. Proste na to kaslu a je mi fajn, nejsem protivna ze musim udelat tady to a tady to. Sedim a koukam s malou na pohadku a nebo si ctu. Proste uplne pohodove Vanoce ![]()
- Citovat
- Upravit
Vůbec; Venku lije jak z konve, děti mají horečky, na štědrý den očekávam výsev neštovic, takže celé svátky v karanténě, chtějí jen nosit, dárky nemám kdy balit a doma bordel jak v tanku.
Jsem na to pondělí zvědavá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Necítím se nijak zvláštně před Vánoci. Pro mě je nejdůležitější, že strávím několik dnů s miláčkem. Vážím si toho, že máme na sebe čas a žádné povinnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vše připraveno,kapr v lednici,stromek od včera nazdobený,cukroví na balkoně,dárky až na nějaké maličkosti zabalené,klídek,pohoda u tv,ale to je jen proto,že marodím a byl čas vše nachystat s předstihem,jinak bych lítala a nestíhala.Přeji hezké svátky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Letos je to trochu horší neb mám necelé 4 týdny do porodu a k tomu 25m prcka, ale výzdobu mám, stromeček ozdobíme zítra večer s manželem až drak usne, včera jsem zabalila poslední dárky, cukroví mám od babičky, salát udělá tchýně - jako každý rok
klobásy mám v mrazáku, řízky obalím 24 ráno a věřím, že až syn uvidí stromek tak ta nálada dopadne na nás všechny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já začala mít vánoční náladu až dnes se setměním. Absolutně nevím proč, dopoledne mi ještě bylo mizerně (přidělaná viróza), poštěkala jsem se s mužem,pak nákupy
No a teď tu máme sice borčus, ale už stojí stromek, všichni něco děláme, jedou fajn dětské filmy v TV a jaksi vím, že Vánoce budou fajn.
Přeju všem, ať si svátky užijí v radosti a míru! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@srpen89 Přesně tak, bez eshopu bych byla v háji…
všude davy lidí, to se nedá… (a omlouvám se za chybičku
)
@Tichošlápek svíčky, františka, prskavky, všechno jsem zkoušela… a přijde mi, ze času prave moc už neni:( @Nature00 Nechci nic jiného, než pohodové Vánoce… doma to taky nijak nepřeháníme. Uklizeno se snažím mít, ale žádné celodenní leštění každé parkety, to opravdu nee
@Rive ten déšť je právě pěknej kazič:(( a k tomu ty neštovice, no páni. Tak držím palce, ať to zvládnete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mrzí mě to počasí, ještě předevčírem byl sníh, dneska jako 14 stupňů
intenzivně prší, všude jen bláto. Ach jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:
Mrzí mě to počasí, ještě předevčírem byl sníh, dneska jako 14 stupňůintenzivně prší, všude jen bláto. Ach jo.
Zde neprší -bez blátu a 16 stupňů-jupíííí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám vánoční náladu už od začátku prosince, jako každý rok. Snažíme si užít advent, postupně peču cukroví, průběžně uklízím takové ty věci, na které člověk sáhne párkrát do roka. Stromek už pár dní stojí, ještě mi zbývá zabalit dárky, upéct vánočku, udělat salát a uvařit polévku, to vše v klidu zítra. Každý týden navštěvujeme vánoční trhy, dáme si něco dobrého k pití, k jídlu. Pokocháme se atmosférou. Zmatek v obchodech mě nemůže rozhodit, rozdávám úsměvy kolem dokola a divili byste se, kolik lidí tím člověk nasere. Vánoce jsou svátky pohody, nesnáším ten stres okolo. A spousra lidí si ho svou povahou dělá sama
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paletka píše:
Mám dotaz na všechny dámy… letos na mě vubec nejde vánoční naláda. Neuvědomují si, že za dva dny jsou Vánoce, nic nemám připravené a vůbec se netěším… Jak jste na tom vy? Načerpali jste vánoční atmosféru? Máte nějké tipy, jak se naladit?
Krásné Vánoce všemPříspěvek upraven 22.12.18 v 18:07
Kolik ti je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne… Měli jsme být 4…Takže letos jsou vánoce jen pro dceru.. Tedy pro tu, kterou nemám na poličce
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!