Sháním kočárek Gesslein

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16830
7.3.19 17:11

@iveta.ře Ja tu mam jeden ale uz starsi a je s tou prenosnou vloznou taskou, nema pevnou korbu, ale mne prisla praktictejsi, do schodu aj. Je hnedocernobily, trojkolka, trojkombinace a jsem z Plzne, rada predvedu, prip.poslu foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4071
7.3.19 19:53
@Jahudka82 píše:
@iveta.ře Ja tu mam jeden ale uz starsi a je s tou prenosnou vloznou taskou, nema pevnou korbu, ale mne prisla praktictejsi, do schodu aj. Je hnedocernobily, trojkolka, trojkombinace a jsem z Plzne, rada predvedu, prip.poslu foto.

Ta vložná taška je skvělá. Mam taky Gesslein, ale neprodávám. Doufám, ze ho budu jeste potrebovat. V te tasce jsem houpáním uspávala, nebo jsem přenesla spící mimčo až do bytu, kde spalo dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16830
7.3.19 21:18

@sediza Presne, nebo u tchanovcu na baraku jsem nechala kocar venku a malou dovnitr jen v te tasce, u nasich i doma jsme ji v tom davali do loznice, kdyz spinkala, a kocarek zustal v předsíni, hlavne kdyz byl špinavej zvenku. Ja ji mela a ocenila hlavne ve skolce, na cvičení, na navstevy nebo doktory, kde to bylo do schodu bez vytahu. Babicky si kocar chvalily i proto, ze mohly mit malou otocenou k sobe a videly na ni. Kdyz jsme pak v jejich 8 mesicich koupili uz vylozene sportovni behaci terénní Thule Glide, pouzivala jsem Gessleina jeste ted pres zimu na uspavani doma - uz bez tasky samozrejme, z te mi zacala v 8-9 mes.vylejzat a musela byt na ksirach, ale ty mivaji deti i v hluboke korbe:) Mne se na tom kocarku hodne libi takova ta variabilita - odepinaci casti boudy (strechy) a vse pratelne, krasne houpe, nas už teda trochu vrze…my hlavne potřebovali neco skladnejsiho do mensiho kufru, nez ktery melo predchozi auto, co kratce po koupi tohohle tanku odeslo do věčných lovist, bohuzel, a moc aut s takhle velkym kufrem uz se dneska nevidi:-( Zase je ten kocar tim, jak je tezsi, na trojkolku opravdu stabilni, jen tak se nepřevrati, ale ve sportovni verzi jsme ho pouzivali min a kratce, hlavne k nasim, kde se do vytahu nas „sirokorozchodny long vehicle“ nevejde ani ve slozenem stavu… Akorat se nam na nem zaseklo to zamykani predniho kola, takze je zaaretovane trvale (a i proto pro me prechod na Glide s pevnym pred. kolem nebyl takovy nezvyk:-)), ale mne to teda nijak moc nevadilo. No je to spis na dojezdeni. Uz jsme ho kupovali z 2.ruky (po 2 detech). A na mimco byl skvelej, mala je zarijova, takze v nem jezdila 3/4 roku a jeste obcas i potom uz jako ve sportaku. Mam k nemu i příslušenství jako plastenka, retro berankovy fusak, 2 tasky (1 uz jsem dávala i sem do inzeratu, co k tomu nebyla puvodne), nanoznik a autosedacku, co se na nej da zacvaknout misto boudy, krasne jednoduse, tu jsem hodne vyuzila i tam, kde jsem ji potřebovala odložit, ale aby neutikala a neslo tam jit s kocarkem (ordinace detske dr., kdyz jsme sli se starším treba na ockovani aj.) No asi by to chtelo ho spis videt,ale designove a barevne se povedl moc a cena by byla fakt spis symbolicka, hlavne ze by jeste poslouzil:) @iveta.ře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí