Sháním plyšovou myš

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
103
21.6.15 20:41

@matkabagristy Starou myš mu nechám jen co to půjde a případnou novou mu dám taky jakože kámoše nebo bráchu jeho myšáka a budu doufat, že ho vezme na milost a bude ho mít taky rád. No a až myšák doslouží, tak by měl toho nového. Ale to je moje představa, jak to bude se uvidí. Ale i tak chci myšáka zachovat a schovat mu ho na památku, je to jeho miláček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
21.6.15 20:43

@paja86 my jsme se teda domluvili, že v 5 letech poletí nuna mezi ostatní plyšáky, nepovedlo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
21.6.15 22:04

Holky, tak já nejolíenějšího kamaráda sháněla něco přes rok a doufala, že ten první se nestratí. Naštěstí jsem sehnala a chvíli na druhýho. Takže teď už máme doma tři. Je víc metod, s dítětem dát plyšáka do pračky, že je kakanej a pak ryhle vyměnit a dát novýho. Malá si třeba prvního počůrala a anžel jí dal novýho se slovy, že jí toho jejího navoněl. Vzala to naprosto v pohodě. Nebo třeba když dítě spí, kamaráda vyměnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
21.6.15 23:36
@paja86 píše:
@kate02 Nekoukala jste náhodou na tu myšku?

Ahoj, omlouvám se, mamce to zitra pripomenu… Starsi prcek ma nestovice, tak nejak nestiham… :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
22.6.15 06:53

@kate02 v pohode, dekuju! A at je brzo lip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
30.6.15 12:52

Ahoj, myš nalezena… U mamky nebyla, já i kdysi dávno vzala našemu staršímu mrňousovi, takže byla hozená mezi vyřazenýma plyšákama… :oops: Už jsem ti chtěla psát, že ji mamka nenašla a pak mě napadlo projít tu krabici… :oops:

Máš o ni ještě zájem? Abych věděla, jestli ji před prckama schovat, nebo ne… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
30.6.15 14:03

@kate02 ahoj, je to je super! Jojo mam zajem :-) kolik by jsi za ni chtela? Asi to doresime pres soukrome zpravy? Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí