Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@matkabagristy Starou myš mu nechám jen co to půjde a případnou novou mu dám taky jakože kámoše nebo bráchu jeho myšáka a budu doufat, že ho vezme na milost a bude ho mít taky rád. No a až myšák doslouží, tak by měl toho nového. Ale to je moje představa, jak to bude se uvidí. Ale i tak chci myšáka zachovat a schovat mu ho na památku, je to jeho miláček ![]()
@paja86 my jsme se teda domluvili, že v 5 letech poletí nuna mezi ostatní plyšáky, nepovedlo se.
Holky, tak já nejolíenějšího kamaráda sháněla něco přes rok a doufala, že ten první se nestratí. Naštěstí jsem sehnala a chvíli na druhýho. Takže teď už máme doma tři. Je víc metod, s dítětem dát plyšáka do pračky, že je kakanej a pak ryhle vyměnit a dát novýho. Malá si třeba prvního počůrala a anžel jí dal novýho se slovy, že jí toho jejího navoněl. Vzala to naprosto v pohodě. Nebo třeba když dítě spí, kamaráda vyměnit.
@paja86 píše:
@kate02 Nekoukala jste náhodou na tu myšku?
Ahoj, omlouvám se, mamce to zitra pripomenu… Starsi prcek ma nestovice, tak nejak nestiham…
![]()
Ahoj, myš nalezena… U mamky nebyla, já i kdysi dávno vzala našemu staršímu mrňousovi, takže byla hozená mezi vyřazenýma plyšákama…
Už jsem ti chtěla psát, že ji mamka nenašla a pak mě napadlo projít tu krabici… ![]()
Máš o ni ještě zájem? Abych věděla, jestli ji před prckama schovat, nebo ne… ![]()
@kate02 ahoj, je to je super! Jojo mam zajem
kolik by jsi za ni chtela? Asi to doresime pres soukrome zpravy? Diky!