Sháním práci v pedagogickém oboru - Jihočeský kraj

3
25.8.26 08:00

Sháním práci v oboru

Dobrý den, jsem absolventka magisterského studia na pedagogické fakultě a nemůžu najít práci. Moje kombinace je chemie maior a zeměpis minor (zaměření na střední školy). Jsem z Jihočeského kraje a koukala jsem různě po inzerátech, ale na mojí kombinaci jsem bohužel žádné volné místo nenašla. Nevíte někdo i klidně z jiných měst, zda u Vás poptávka je? Uvažuji i o změně bydliště, kdyby bylo potřeba. Děkuji všem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16271
25.8.26 08:10
@Verca.120 píše: Více

No, teď už jsou víceméně rozdané úvazky, ideální doba pro shánění je před hlavními prázdninami. Takže obeslat školy a doufat, jestli někdo neodpadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33037
25.8.26 08:20

Ted už je dost pozdě, leda by někdo náhle vypadl. Úvazky se řeší duben-květen. Kromě tvé cele aprobace se koukej i na nabídky, kde požaduji jen jednu ze tvých. Občas se to dá nějak zkombinovat s jinými předměty. Bohužel máš obory, které mají malou hodinovou dotaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2467
25.8.26 08:22

Tak alespon jeden predmet. Lepsi nez nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13263
25.8.26 08:23

Vybrala sis blbou kombinaci předmětů.
Navíc ve školách už teď nepřibírají, leda kdyby jim někdo vypadl(těhotenství a podobně).
Jak jsi na tom s jazyky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.8.26 08:30
@Sany80s píše: Více

Angličtinu mám tak B1/B2, ostatní jazyky neumím vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3864
25.8.26 09:03

@Verca.120 zkus obeslat školy :kytka:
Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.8.26 09:54
@Sany80s píše: Více

Před lety, když jsem vybírala kombinaci předmětů byla chemie hodně poptávaná. :nevim: Bohužel se doba asi změnila a teď pro změnu vidím všude matematiku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
25.8.26 11:05

No inzeráty nejsou, protože není období, kdy školy shánějí. Vše už je rozdané a teď by to bylo jen o náhodě. Takže jedině obešli všechny školy v celém širém okolí a uvidíš, jestli se poštěstí. Nebo obešli i školy v místě, kam bys byla ochotná se eventuelně přestěhovat.
Kdybys byla ochotná jít i na ZŠ, pošli CV i do nich. Třeba škola, kam chodí můj syn, shání chemii i teď (zeměpis tam teda uveden není). Tak třeba budou takové školy i poblíž tvého bydliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5500
25.8.26 11:06

Proč to řešíte až teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22784
25.8.26 11:23

Znovu napiš na všechny školy, které připadají v úvahu. Mohlo se něco přes prázdniny stát, těhotenství, nemoc…a někoho budou poptávat aspoň na záskok. Buď vstřícná i k předmětům, na které nemáš aprobaci. Pokud ti nabidnou třeba zeměpis a něco, tak i to něco ber. Zvládneš se to operativně doučit. Hodné holek po škole dělají i asistentku a buď čekají, až se něco na škole uvolní nebo mezitím intenzivně hledají, jen aby ze školství nevypadly. Zkoušel i nějaká online doučování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25373
25.8.26 11:44

Chemie je pořád žádaná. Ale bezna ZS ji ma 8. a 9. rocnik 2 hodiny tydne. Po zeměpisu takova poptávka neni.

Leda odbornou skolu. Nebo v rámci CŽV dodělat jeste jeden předmět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25060
25.8.26 11:48

Řešíš to dost pozdě. Prostě školy obvolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13263
25.8.26 11:57

Uvidíš no, já bych se, jakmile to bude možné, vrhla na to, aby sis udělala certifikát na C1 na tu angličtinu a myslím si, že nebude problém s uplatnění. Školy v okolí jsi obeslala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32074
25.8.26 12:36

Myslim, ze chemie porad uplne zabita neni, jen ma malou hodinovou dotaci. Kazdopadne pokud jsi zacala az ted koukat na inzeraty, tak to je spatne, mohla jsi aktivne obesilat skoly klidne uz pred statnicemi :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat