Sháníme kapátko na krmení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
sháníme kapátko na krmení
Dobrý den, naše 10měsíční slečna odmítá pít, vyzkoušeli jsme všechno (různé nápoje, savičky, teplé, studené) jediné z čeho si nechá něco nalít do pusy, je kapátko (máme jedno 8,5ml od paralen sirupu). bohužel už ho rozkousala, tak jsem chtěla poprosit, jestli byste někdo neměli nepoužívaná kapátka doma, které byste nám mohli poslat, od doužívaného léku apod - poštovné bychom uhradili. nemůžeme to nikde samostatné sehnat, stříkačkou to není ono a kupovat zase další paralen sirup, který nevyužijeme, se mi nechce. předem děkuji za ochotné maminky, jinak jsme z Brna, mohla bych si pro to i někam přijet. nebo pokud někdo víte, kde takové kapátko sehnat, budu ráda za tipy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkus se zeptat v nějaké větší lékárně, my jsme tak taky začínali, ale pak jsme přešli na malé a teď na velké stříkačky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diky, ja mela asi smulu, zkousela jsem asi ctyri lekarny, a vsude mi rekli, ze to neprodavaji, jen se sirupem…budu zkouset dal tedy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pani.tau Zkuste spíš prodejnu se zdravotními pomůckami nebo nemocniční lékárnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pani.tau myslis strikacky? ted jsem jich asi 5 vyhodila do kose, ale ony jsou uz opakovanym pouzivanim desne zatuhla. a normaln i strikackou to fakt nejde? dvacitka ma daleko vetsi kapacitu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za řady, zkusím ty zdravotnicke potreby u jakuba. Strikackou to taky moc nejde, asi to je moc velký objem a malá to buď odmítá nebo se tím dusí. No je to boj, to krmeni/piti, doufám, že to někdy přejde, připadám si divně, skoro roční dítě krmit kapatkem jako nejake nemocné zvířátko
ale lepší, než aby nepila nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna jsem dělala čistku v lékárničce a mám 6 ks na vyhození, ale samozřejmě jsou používané.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tapa
Super, pouzite nevadi, pokud nejsou rozkousane (tím pádem nefunkcni, protože to pak proteka), tak beru urcite! Tak jak to vymyslime?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pani.tau Jsou v pořádku, já ji klukovi vždy strčím do koutku, tak nemá šanci kousat ![]()
Domluvíme se v SZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit