Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rebeccca ty jo možná že je to důvod, nevím ale je to trochu divné, hlavně Microft, je víc nečitelný než Sherlock, se pak těžko dedukuje ![]()
Vcera jsem videla 3 dil treti serie a jak se mi vsechny dily predtim libili, tak tady jsem trochu mozna i zklamana…na me je tam az moc zvratu a otocek a uz jsem se pomalu ztracela v tom co tedy je a co neni pravda..
ale jinak je to super serial to bez pochyby.
snad budou dalsi dily v nejakem rozumnem case. ![]()
Eva
Já teda nečetla knihy ale chlap mi říkal, že v knize Sherlocka pak zabije Watson protože mu někdo bude vyhrožovat, tak snad to udělají úplně jinak ![]()
@rebeccca no já na to koukám ještě s přítelem, jsme u 1×2 tak si to celé znovu projdu a budu vše pečlivě pozorovat
Oni jedou podle knih aspoň do teď… tak snad se to nějak zvrtne, to bych byla naštvaná
Tak jsem dokoukala S3×E3. Můžu říct, že už mě překvapila Mary a hlavně konec.
Mám obavu, aby to pak nebylo hodně překombinované. ![]()
@Hořec mě napadlo že ten konec si Sherlock zařídil sám, aby ho nenechali odjet, ale manžel říkal, že se ta osoba určitě vrátila…ale jak to teda nafingoval on to nevim ![]()
@rebeccca nenechali odjet? Jak jako… vždyť odjel. Jsem zmatena ![]()
@rebeccca me to končilo jak odlétá letadlem a Watson ovi mu mávají
Hele bouchnete me necim po hlavě. Ona tam byla asi na pět sekund černa obrazovka a kousek znělky a ja v dojmu, že je konec jsem to vypla
. Takže už sem to znovu zapla a vim o co jde ![]()
@Hořec tak pak dej vědět až se mrkneš