Sherlock, seriál

rebeccca
14.1.14 08:31

Sherlock

Čaute maminy,
většinou se tady řeší jiné záležitosti, ale třeba se mezi vámi najde nějaká nadšená divačka.
Jedná se o tuto verzi Sherlocka :)

:dance:
  • Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6869
14.1.14 08:36

Já sleduji verzi Elemetary (nejde mi vložit odkaz). Na tu tvoji kouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
14.1.14 08:39

Ahoj :mavam: ten seriál miluji :srdce:, nedočkavě čekám na 3×03 díl. Nechci sem dávat spoiler, tak se pro jistotu zeptám jestli už jsi viděla poslední díl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
14.1.14 08:41

Ahoj :mavam:, mám dokoukaný první tři díly a zatím super :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
14.1.14 08:42

@Idril ahoooj, zrovna stahuju 3×3, čekám na manžela až se vzbudí po noční. :)) aspoň už jsou titulky v obraze, min. týden jsme se dívali hned jak dodělali titulky, byli jsme hrozně nedočkaví :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
rebeccca
14.1.14 08:43

@meringa tak to tě čeká ještě super pokoukání :palec:

• Citovat
  • Upravit
2028
14.1.14 08:45

@rebeccca Už se těším :mrgreen:. Doma není moc čas, ale sleduji to v práci na noční :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
14.1.14 08:45

@rebeccca tak já mrknu jestli je to online, se mi nechce stahovat :D. Jako třetí řada se mi líbí zatím nejvíc. Sherlock má konečně nějaké „city“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
14.1.14 08:46

@meringa tak to jo, máš to dobré, my to sledujeme skoro od začátku a hrozně dlouho jsme čekali na druhou, pak na třetí sérii :-) Nedalo se to vydržet :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
rebeccca
14.1.14 08:47

@Idril jojojo, jinak víš, že Marry je i v reálném životě manželka M. Freemana? :palec:

• Citovat
  • Upravit
rebeccca
14.1.14 08:49
  • Citovat
  • Upravit
2992
14.1.14 08:56

@rebeccca nene sem netušila, já zas tolik herce nesleduji, ale v seriálu je líp načesaná. No já čekala na třetí řadu dva roky, jsem ho mezitím shlédla ještě dvakrát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
14.1.14 08:58

@Idril byla jsem donucena jít do kina na Hobita a tam hrajou oba Sherlock i Watson, tak jsem se mrkla na google :)

jo já nechci nic prozradit o konci druhé řady, ale byl to maras, taky jsme to viděli několikrát, měli jsme různé teorie :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2992
14.1.14 09:03

@rebeccca tak Hobita jsem taky viděla :palec:
No je to tak dlouho, že ani nevím co jsem už měla za teorie :D. Ale vzhledem k tomu, že byla v plánu další řada, tak to bylo jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
14.1.14 09:04

@Idril jojo, no já jsem zvědavá jak skončí ten dnešní díl… čtvrtá řada má být, chtějí i pátou, kterou ještě nemají schválenou.. ale kdy se dočkáme, to nepíšou :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!