Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já sleduji verzi Elemetary (nejde mi vložit odkaz). Na tu tvoji kouknu.
Ahoj
ten seriál miluji
, nedočkavě čekám na 3×03 díl. Nechci sem dávat spoiler, tak se pro jistotu zeptám jestli už jsi viděla poslední díl.
@Idril ahoooj, zrovna stahuju 3×3, čekám na manžela až se vzbudí po noční.
aspoň už jsou titulky v obraze, min. týden jsme se dívali hned jak dodělali titulky, byli jsme hrozně nedočkaví ![]()
@rebeccca Už se těším
. Doma není moc čas, ale sleduji to v práci na noční ![]()
@rebeccca tak já mrknu jestli je to online, se mi nechce stahovat
. Jako třetí řada se mi líbí zatím nejvíc. Sherlock má konečně nějaké „city“ ![]()
@meringa tak to jo, máš to dobré, my to sledujeme skoro od začátku a hrozně dlouho jsme čekali na druhou, pak na třetí sérii
Nedalo se to vydržet ![]()
@Idril jojojo, jinak víš, že Marry je i v reálném životě manželka M. Freemana? ![]()
@rebeccca nene sem netušila, já zas tolik herce nesleduji, ale v seriálu je líp načesaná. No já čekala na třetí řadu dva roky, jsem ho mezitím shlédla ještě dvakrát ![]()
@Idril byla jsem donucena jít do kina na Hobita a tam hrajou oba Sherlock i Watson, tak jsem se mrkla na google ![]()
jo já nechci nic prozradit o konci druhé řady, ale byl to maras, taky jsme to viděli několikrát, měli jsme různé teorie ![]()
@rebeccca tak Hobita jsem taky viděla ![]()
No je to tak dlouho, že ani nevím co jsem už měla za teorie
. Ale vzhledem k tomu, že byla v plánu další řada, tak to bylo jasné.
@Idril jojo, no já jsem zvědavá jak skončí ten dnešní díl… čtvrtá řada má být, chtějí i pátou, kterou ještě nemají schválenou.. ale kdy se dočkáme, to nepíšou ![]()
Čaute maminy,
většinou se tady řeší jiné záležitosti, ale třeba se mezi vámi najde nějaká nadšená divačka.
Jedná se o tuto verzi Sherlocka