Shromažďování osob

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.12.20 22:21

Anonym, jsem srab, kdyby to někdo moc prožíval

Můj otec je do 26 v karanténě a máti má služby, 28 je první den, kdy se můžeme vidět a jelikož mají dárky, které chtějí předat tak se asi uvidíme i přes zákaz

• Citovat
  • Upravit
Janli
24.12.20 00:07

Já jsem pro dodržování pravidel.
ALE, od minulé středy dřepíme doma, děti nechodí do školky, máme za sebou PRC testy a to všechno proto, abysme mohli jet po bezmála třech měsících za babičkou a dědou. A jestli mi někdo bude chtít zabránit v tom, abych za nimi jela, tak přísahám, že u prarodičů uspořádám jeho pohřeb i s kremací v krbu… :cert:

• Citovat
  • Upravit
16186
24.12.20 00:18
@KatusinkaMala píše:
Zdravím, zajímá mě jestli (podle nové vyhlášky nebo čehosi) nic neporuším když se o svátcích sejdu s rodinou kde nás bude víc než 6 v jedné byt jednotce :zed: nevím kde to vyčíst

tak pokud máš pocit, že vás někdo přijde kontrolovat, tak si klidně dělej dál vrásky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
24.12.20 06:43

Delej si s tim hlavu. Mesto narvane, obchody taktez, vetsina ma rousku pod nosem, 2 metry rozestup nebo vstupovat jednotlive co to jako je?!, namesti plne lidi, kteri „nepiji alkohol“ a ty budes pocitat kolik mas lidi v obyvaku? Ja jsem navstevy zrusila, posledni testy mam uz dva tydny stare a nechci nic roznest po rodine. Ale je to me rozhodnuti, ne ze jeden PES povidal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
24.12.20 06:59

Tk toto nařízení asi nikdo dodržet neplánuje ne? My teda určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
24.12.20 07:16

Přesně, na Vánoce a na Silvestr ve dvou osobách fakt nebudeme :nevim: Pochybuju, že vláda to bude dodržovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.12.20 07:26

Asi bych to neřešila.. Sama mám doma lidi ze 3 domácnosti, z toho si dneska dovezeme 2 děti, co byly v kontaktu s někým, co je nachrblany a nebyl na testech.. Ale jako děti chci mít i sebe, takže asi tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.20 10:45
@KatusinkaMala píše:
Zdravím, zajímá mě jestli (podle nové vyhlášky nebo čehosi) nic neporuším když se o svátcích sejdu s rodinou kde nás bude víc než 6 v jedné byt jednotce :zed: nevím kde to vyčíst

Jdete se testovat, ja vcera na antig. vysmata, zadne priznaky a pozit.pcr taky..kdybych nesla, tak v poho s nimi stravim tri dny,…oba dva tezce rizik.. 8o :roll: 8o :roll:..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová