Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, zajímá mě jestli (podle nové vyhlášky nebo čehosi) nic neporuším když se o svátcích sejdu s rodinou kde nás bude víc než 6 v jedné byt jednotce
nevím kde to vyčíst
Porusite
a od neděle jen 2 lidi kteří nejsou ve spol. Domácnosti
Porušíš.
Hromadné akce ve vnitřních a venkovních prostorech 2 osoby
Jen svatby a pohřby jsou na 15 lidí.
@jahuhudka no a čistě teoreticky, kde to je napsaný? Já přečetla celou vládu a tam jsem našla pouze,,veřejné prostranství “ a to dům není, proto mě to zajímá.
Samozřejmě neporuším, jen čisté ze zájmu bych si to ráda přečetla
![]()
Tak tam někoho budete muset oddat, nebo pohřbít. Ja osobně na to kašlu. Zejtra to neva, 25. a 26. to neva a 27. uz jo? Haha.
@vokishka píše:
Porušíš.
Hromadné akce ve vnitřních a venkovních prostorech 2 osoby
Jen svatby a pohřby jsou na 15 lidí.
To plati az od neděle.
@jahuhudka píše:
@KatusinkaMala tady
ale tak na to se.re PES. Hlavní je, co je napsané ve vyhlášce a jde o to, zda je práno na veřejnosti nebo kdekoli
A ono to nekoho odradi, jakoze kvuli nejaky tezko vymahatelny vyhlasce zrusi planovanou navstevu? ![]()
Já nějak už nevím, co se děje… Žiju jako poustevník. O víkendu jsem jela po dálnici, takhle přecpanou jsem snad neviděla! Kam teda všichni jezdí, hospody zavřený
a plný instagram fotek z lyžování v cizině, maminky neustále domlouvají akce pojďte do mini zoo, pojďte si dát sraz a na druhou stranu teda já nemůžu k máme na Štěpána?
jděte s tím někam…
At uz si pindaj, co chtej.. Ze bysme se nevideli ani s rodinou, na to jim davno se.re PES.. Kdo to jako bude dodrzovat? Nikdo.
Myslim, ze na covid.portal.cz,coz pokud to dobre chapu je ofiko vladnj portal pro „zlidsteni covidu“ se pise, ze s rodinpu se vidat muzes. Snazej se ti to tam rozmluvit, ale uvadej to jako povolene.