Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
holky, ja bych rada zkusila i obyc dudliky, ale tady u nas uz mam vsechny vyzkousene a do mesta se nedostanu, bydlime v takove pr…,
ze tady neprodavaji ani rohliky a jedina drogerka je ta Teta vedle ve vesnici a dm nejbliz 20km
, vcera u nas byl rev nonstop 12hod, malemu zacalo i skrundat v brise, nevim, co to je, jedla sem to, co vzdy, asi zalozim tema. jinak za navrhy dekuju, gelovky nemam, zkusime malicek ![]()
malíček v porodnici nám taky pomáhal ![]()
jinak jsem zjistila, že v DMku mají dudlíky podobné těm pro nedonošence od Suavinexu a 2 stojí fakt asi 40,– Kč, kdežto tamty by člověka zruinovaly
. Takže jdu vyvařovat a uvidíme, jak pochodíme ![]()
Ahoj, nemate nekdo nejaky funkcni odkaz, kde se da koupit dudlik savinex -2/4? Dik moc
Ahoj, nemate nekdo nejaky funkcni odkaz, kde se da koupit dudlik savinex -2/4? Dik moc
@Lasicka píše:Ó jak já Vám to závidim! Naše hvězda nechtěla žádnej.
Micus, přesně, když člověk vidí tu slast, co dudu způsobuje, tak ho nemůže miminu odepřít
Malému jsem koupila Chicco dudlik jsou tm dva stojej něco kolem 150kč a jsou malinký a fakt do maličký pusinky. Malej mi je nechtěl páč už měl větší pusinku jinak máme Mam a jsou super ten nám sedí.
@wewa
Nemas na ne nejakej odkaz? Dnes jsem koupila ty z DM, ale prijde mi, ze i ty jsou velky ![]()
@randr já se podívám jestli je najdu kupovala jsem je v Bambule
Našla jsem všechno focené zezadu takže není vidět dudla prostě ![]()
@randr jinak mám dva pro 0+ takže jestli chceš můžuti je poslat protože malej je nedudal měl větší pusinku a chtěl nuk a potom mam.